2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben buna bayıldım ya ellerine sağlık çok güzel dusunmussun bence kalıcı bı hediye anahtarligimda seve seve kullanacağım bı hediye olurdu.

İşte ben uyumlu olsun demiştim babasıdan boşver dedi bu ismi bulmuş.dedigin gibi uyumun önemi yok ozaman.isim içime sindi bakalım sağlıcakla dogsunda insallah adını belirledik şimdilik.
Adıyla yaşasın Yavuz Selim:)
Biz henüz karar veremedik ama kızım yağmur diyor :)

Oy canim. Ben alip yolliyim sana istiyorsan dondurulmus? Lezzeti ayni degil ama en azindan koreltir?

İçilebilir canım. Yengem hamileyken sürekli kullanırdı. Doktor veriyordu.
Yağmur da çok güzel bi isim çok severim :)
Bende severim yağmur ismini ama eşim pek sevmiyor. İlk kızıma ben yağmur demiştim ama eşim istememişti. Ama şimdi pek karışmıyor sanki.

Teşekkür ederim canım. Yağmur ismi bence de güzel bir isim

Kullaniliyor ama advance olan kullaniliyor. 5. Aydan itibaren veriyorlar normalde ama. Benim kullandığım ilaçlardan ve bulantılarım da çok olduğu için biraz rahatltır belki diye verdi doktorum.
asfarovski gözün aydın canım.
Hasta bebişten bir haber var mı?

Teşekkür ederim canım
Sizin cinsiyet belli değildi dimi daha acaba dedim genelde kızlar sağ tarafta mı oluyor.

Teşekkür ederim canım
Sizin cinsiyet belli değildi dimi daha acaba dedim genelde kızlar sağ tarafta mı oluyor.
Yok kuzucum :) yarın 17 haftalık olucaz hala belli değil. Bir dah ki kontrole de 19. Haftada gidicez kısmetse ama bakalım:) ablamın erkekti onun da sağ taraftaydı :) bir an ben de acaba kız mı diye düşündüm. Ama sonra kendi tezimi kendim çürütttüm. Bir de ben hamile olmadan çok önce. Yeğenim yoğun bakımdayken iki erkek çocuğu görmüştüm. Biri güya yeğenimmiş. Diğeri de benimkiymiş. Elinden tutmuştu. Aklıma o geldi geçen :) yani erkek olabilir benim sıpa.

O kadar çok şey yazilmis ki hepsini okumaya fırsat bulamadım kızlar bı biz mi kaldık cinsiyet belli olmayan bide sanki ilk gebeliğin gibi ben hala hissetmiyorum hareketleri dün akşam bisiler hissettim ama emin olamadım bağırsak hareketleri mi bebek mi bu arada bulantim iyice kesildi ama müthiş istahim arttı 1 haftada 2 kilo almışım yaaa bu gidişle 100 kiloyu geçecek galiba.....

Gerçi o mantığa göre her çocuğumun erkek olması lazım
Gösterir inşallah canım muallakta kalacağına net belli olması daha iyi sanki. Az kalmış zaten :)
Genelde hisler falan çıkar ben kız çocuğunu çok sevmeme rağmen nedense erkek hissetmiştim hep :) Sağlıklı olsunlar da

Sz isim düşünmeye başladınız mı artık
Düşünüyoruz ama bulamadık isim konusu zorlayacak bizi zevklerimiz çok ayrı
Kızın da istiyor ya bu sefer belki eşin de ister :) ortak bi karar almak lazım tabi
Benim ki de sagda :)
Sende öğrensen artık merak etmiyor değilim bebişini

Ayy o iştah artması korkuyorum bende. Kilo takıntılı değilim ama ağırlaşmak istemiyorum güzel hamişlik geçirmek istiyorum bu iştahla nasıl olacak bilmiyorum ama :))
Bu haftalarda düzenli hissedilmezmiş zaten bebiş olabilir canım

Eşimle benimde öyle benim beğendiğimi o onunkini ben beğenmiyordum. İsim işi gerçekten zormuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…