- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Ben buna bayıldım ya ellerine sağlık çok güzel dusunmussun bence kalıcı bı hediye anahtarligimda seve seve kullanacağım bı hediye olurdu.Günaydın kızlar. Benim bebek mecburen sagda duruyor. Gobekte sismedi hic buyuyunce nasil gorunur merak ediyorum. Hediyelik dagitmalik kalp anahtarlik dusundum ben bebe mavisinden yavas yavas orerim diyorum burda ki anahtarliktanEki Görüntüle 2202922
Bende muhtemelen Selim'i kullanırım canım hayırlısıyla bu isimde karar kildikGünaydın canim.kuzenimin adi genelde selimi kullanıyoruz.bence güzel.ben çok kararsızım isim konusunda
Canim bulmak zor valla güzel içine sinen bı isim bulursun insallahGünaydın canim.kuzenimin adi genelde selimi kullanıyoruz.bence güzel.ben çok kararsızım isim konusunda
Ben de oyle dusundum canim. Tesekkur ederimBen buna bayıldım ya ellerine sağlık çok güzel dusunmussun bence kalıcı bı hediye anahtarligimda seve seve kullanacağım bı hediye olurdu.
Adıyla yaşasın Yavuz Selim:)İşte ben uyumlu olsun demiştim babasıdan boşver dedi bu ismi bulmuş.dedigin gibi uyumun önemi yok ozaman.isim içime sindi bakalım sağlıcakla dogsunda insallah adını belirledik şimdilik.
Yağmur da çok güzel bi isim çok severim :)Adıyla yaşasın Yavuz Selim:)
Biz henüz karar veremedik ama kızım yağmur diyor :)
Oy canim. Ben alip yolliyim sana istiyorsan dondurulmus? Lezzeti ayni degil ama en azindan koreltir?
Afiyet olsun o zaman
Ama ben fransadayım bu yazdan önce maalesef dolu yağdı ağaçlarımız hep mahvoldu o yüzden hiç erik yiyemedik bu sene içimde kaldı birde hamile olunca yiyemediğim için iyice aşermeye başladım eriği bende limona tuz döküp yiyorum
Sz isim düşünmeye başladınız mı artıkYağmur da çok güzel bi isim çok severim :)
İçilebilir canım. Yengem hamileyken sürekli kullanırdı. Doktor veriyordu.Bir kız bebek daha
Geçmiş olsun canım bazı şeyler hamilelikten önce banada dokunuyordu gaviscon içiyordum iyi geliyordu ama hamişlikte kullanılır mı bilmiyorum. Geçer inşallah uzun sürmez berbat birşey çünkü
Bende severim yağmur ismini ama eşim pek sevmiyor. İlk kızıma ben yağmur demiştim ama eşim istememişti. Ama şimdi pek karışmıyor sanki.Yağmur da çok güzel bi isim çok severim :)
Teşekkür ederim canım. Yağmur ismi bence de güzel bir isimİçilebilir canım. Yengem hamileyken sürekli kullanırdı. Doktor veriyordu.
Bende severim yağmur ismini ama eşim pek sevmiyor. İlk kızıma ben yağmur demiştim ama eşim istememişti. Ama şimdi pek karışmıyor sanki.
Benim ki de sagda :)Benimki sağda
Kullaniliyor ama advance olan kullaniliyor. 5. Aydan itibaren veriyorlar normalde ama. Benim kullandığım ilaçlardan ve bulantılarım da çok olduğu için biraz rahatltır belki diye verdi doktorum.Bir kız bebek daha
Geçmiş olsun canım bazı şeyler hamilelikten önce banada dokunuyordu gaviscon içiyordum iyi geliyordu ama hamişlikte kullanılır mı bilmiyorum. Geçer inşallah uzun sürmez berbat birşey çünkü
Teşekkür ederim canımKullaniliyor ama advance olan kullaniliyor. 5. Aydan itibaren veriyorlar normalde ama. Benim kullandığım ilaçlardan ve bulantılarım da çok olduğu için biraz rahatltır belki diye verdi doktorum.
asfarovski gözün aydın canım.
Hasta bebişten bir haber var mı?
Yok kuzucum :) yarın 17 haftalık olucaz hala belli değil. Bir dah ki kontrole de 19. Haftada gidicez kısmetse ama bakalım:) ablamın erkekti onun da sağ taraftaydı :) bir an ben de acaba kız mı diye düşündüm. Ama sonra kendi tezimi kendim çürütttüm. Bir de ben hamile olmadan çok önce. Yeğenim yoğun bakımdayken iki erkek çocuğu görmüştüm. Biri güya yeğenimmiş. Diğeri de benimkiymiş. Elinden tutmuştu. Aklıma o geldi geçen :) yani erkek olabilir benim sıpa.Teşekkür ederim canım
Sizin cinsiyet belli değildi dimi daha acaba dedim genelde kızlar sağ tarafta mı oluyor.
Sağol canım.yagmur ismide güzel.funda ve yağmur kız isimlerinde en çok sevdigimdirAdıyla yaşasın Yavuz Selim:)
Biz henüz karar veremedik ama kızım yağmur diyor :)
Gerçi o mantığa göre her çocuğumun erkek olması lazımYok kuzucum :) yarın 17 haftalık olucaz hala belli değil. Bir dah ki kontrole de 19. Haftada gidicez kısmetse ama bakalım:) ablamın erkekti onun da sağ taraftaydı :) bir an ben de acaba kız mı diye düşündüm. Ama sonra kendi tezimi kendim çürütttüm. Bir de ben hamile olmadan çok önce. Yeğenim yoğun bakımdayken iki erkek çocuğu görmüştüm. Biri güya yeğenimmiş. Diğeri de benimkiymiş. Elinden tutmuştu. Aklıma o geldi geçen :) yani erkek olabilir benim sıpa.
Düşünüyoruz ama bulamadıkSz isim düşünmeye başladınız mı artık
Kızın da istiyor ya bu sefer belki eşin de ister :) ortak bi karar almak lazım tabiİçilebilir canım. Yengem hamileyken sürekli kullanırdı. Doktor veriyordu.
Bende severim yağmur ismini ama eşim pek sevmiyor. İlk kızıma ben yağmur demiştim ama eşim istememişti. Ama şimdi pek karışmıyor sanki.
Benim ki de sagda :)
Sende öğrensen artık merak etmiyor değilim bebişiniYok kuzucum :) yarın 17 haftalık olucaz hala belli değil. Bir dah ki kontrole de 19. Haftada gidicez kısmetse ama bakalım:) ablamın erkekti onun da sağ taraftaydı :) bir an ben de acaba kız mı diye düşündüm. Ama sonra kendi tezimi kendim çürütttüm. Bir de ben hamile olmadan çok önce. Yeğenim yoğun bakımdayken iki erkek çocuğu görmüştüm. Biri güya yeğenimmiş. Diğeri de benimkiymiş. Elinden tutmuştu. Aklıma o geldi geçen :) yani erkek olabilir benim sıpa.
Ayy o iştah artması korkuyorum bende. Kilo takıntılı değilim ama ağırlaşmak istemiyorum güzel hamişlik geçirmek istiyorum bu iştahla nasıl olacak bilmiyorum ama :))O kadar çok şey yazilmis ki hepsini okumaya fırsat bulamadım kızlar bı biz mi kaldık cinsiyet belli olmayan bide sanki ilk gebeliğin gibi ben hala hissetmiyorum hareketleri dün akşam bisiler hissettim ama emin olamadım bağırsak hareketleri mi bebek mi bu arada bulantim iyice kesildi ama müthiş istahim arttı 1 haftada 2 kilo almışım yaaa bu gidişle 100 kiloyu geçecek galiba.....
Eşimle benimde öyle benim beğendiğimi o onunkini ben beğenmiyordum. İsim işi gerçekten zormuş amaDüşünüyoruz ama bulamadıkisim konusu zorlayacak bizi zevklerimiz çok ayrı
Kızın da istiyor ya bu sefer belki eşin de ister :) ortak bi karar almak lazım tabi
Sende öğrensen artık merak etmiyor değilim bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?