2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Seninki beybi girl ya ondan demek ki
Şaka bir yana ben hiç sağdan yumurtlama ağrısı vs hissetmedim. Hatta hamile kalamayınca tüpüm kapalı heralde diye düşünmüştüm
Ne var ne yok sürekli solda hissediyorum

Kızlar bugun eminönüne gittik eşimle keçe malzemesi almaya aman allahım yok yok özellikle parti süs malzemeleri vb satan yerler insan o kadar özeniyor ki her şey hazır var aklınıza ne geliyorsa her şey genelde kahve alır çıkardık oradan alıcı gözle bakınca daha da önemini anladım magnetler bebek hediyelikleri çikolatalar ama sakın haftasonu gitmeyin hayatımda ilk kez bu kadar kalabalık gördüm sıra ilerlemiyordu yığıldık resmen

Bu arada benim bebiş de hep sağ tarafımda baştan beri

Benim de bütün ağrılarım solda oldu hatta hala sol kasığım ağrıyor arada ama bebiş sağda
15 haftalık salı günü olacam ins.tsk canim
Seni önden gidiyor diye hatırlıyorum nedense canım yanlış hatırlıyormuşum demekki :)

Benim de bütün ağrılarım solda oldu hatta hala sol kasığım ağrıyor arada ama bebiş sağda

Seni önden gidiyor diye hatırlıyorum nedense canım yanlış hatırlıyormuşum demekki :)
Bir kere Bir hafta ilerde çıkmıştı.cuma günü de üç gün ilerde cıktı.ama hep adet tarihimden hesapliyorum

Slm herkese ! Nasilsiniz ? Umarim herkes iyidir,Yogun birhaftayi geride biraktim ablamizin dogum gunu kutladik :) ,36 haftaya kadar calismayi dusunuyorum,hizmet sektorundeyim ,butun gun ayakta ,sonra birsene izin ),
Yeni yaşınız kutlu olsun cnm.ayy zor senin için tüm gün ayakta vallahi ben yemegi ocağa koyana kadar belim mahfoluyor.nasil dayaniyorsun??ama doğum sonrası dinlenirsin diyicemde bebekle uğraşmakta yetiyor.halin kalmıyor.calisan annelerin Allah yardımcısı olsun.

Kızlar günaydın bu isim konusunda gece boyu düşündüm ilk oğlumun adı Kaan iki yavrumda erkek olacakmış onun adınida Yavuz Selim koyalım diyor babası ilk bebeğimin adını ben belirlemistim.ikinciye karışmiycam demiştim.babasida Yavuz Selim diyor uyumlu mu sizce??isim analizinede baktım güzel ama işte yinede sizlerdenden olumlu olumsuz yorumları aliyim istedim.

Kaan ve Yavuz selim uyumlu değil ama uyumlu olmak zorunda değil diyorsan ve içinize sinmişse koyabilirsiniz :)
Ben uyumlu bir isim aramıyorum mesela :)

Uyumlu olmasına gerek yok bence. Güzel isim özellikle Selim isimliler genelde sakin kendi halinde oluyorlar.

Birşeyler aldın mı kuzum? Bizde gidersek mecbur haftasonu gitcez bende korkmuyor değilim o kalabalıktan havalar soğuk olunca az insan olur gibi düşünmüştüm. Çok mu yanılıyorum ki

Kaan ve Yavuz selim uyumlu değil ama uyumlu olmak zorunda değil diyorsan ve içinize sinmişse koyabilirsiniz :)
Ben uyumlu bir isim aramıyorum mesela :)
İşte ben uyumlu olsun demiştim babasıdan boşver dedi bu ismi bulmuş.dedigin gibi uyumun önemi yok ozaman.isim içime sindi bakalım sağlıcakla dogsunda insallah adını belirledik şimdilik.

Metehan olabir ya da oğuzhan severim bu isimleri ama uyumlu olmasına gerek yok canım anlamı güzel olsun
Birşeyler aldın mı kuzum? Bizde gidersek mecbur haftasonu gitcez bende korkmuyor değilim o kalabalıktan havalar soğuk olunca az insan olur gibi düşünmüştüm. Çok mu yanılıyorum ki

Canım şöyle diyeyim hafta içi de çok kalabalık ama dün öyle bir şeydi ki mehmet efendinin önü mısır çarşısının çıkış kapısı ve üsttende yol ve kahvecinin sağına da yol gidiyor 4 yol gibi düşünebilirsin ve insanlar yığılmış ne sağa ne sola aşağı yukarı gidemedik izdiham eşimde korktu hamilesin millet birbirini itiyor neyse tekrar mısır çarşısından çıktık arka yoldan yine ite kaka yolun sağına dönebildik keçe alacağım için başk bir kısımda o ve parti malzemeleri doğum günü nişan düğün aklına gelebilecek ne varsa malzemeler var toptan cupcake kağıtları aldım başka ıvır zıvırlar aldım sonra 10 tl ye banyo paspası buldum büyüktü de aldım pamuklu güzel keçe malzemelerini biraz daha yukarıda buldum.

Canım eğer eşin ayarlayabilirse iznini mutlaka haftaiçine denk getir erkekler özellikle çok çabul sıkılıyor belki ben tek haftaiçi bir gün yine gidebilirim bi de tam olarak ne alacaksan yardımcı olmaya çalısırım canım bildiğim bir malzemeciyse orası bi de yokuş biraz ha bi de oraya gidince baya para harcıyorsun aklında olmayan şeyleri de görüp alıyorsun çünkü

Teşekkür ederim canım zahmet edip yazdın
Aklıma not ettim bunları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…