- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Ehehe mecbur gitcez eşimin halası her fırsatta çağırıyor çok ayıp oluyor kadına valla :) Artık yapacak birşey yokBiz kışın ortasında hafta içi gittik tıklım tıklımdı, şimdi cesaret edip gidemem herhalde
Canım onu şimdi 3 le çarpBiz kışın ortasında hafta içi gittik tıklım tıklımdı, şimdi cesaret edip gidemem herhalde
Hayırlı olsun canım benimde kızım olacak inşallah çok heyecanlıyımMerhaba kızlar nasılsınız
Uzun süredir yoktum kızımız geliyor inşallah kesinleşti
Mide yanması başladı aşırı şekilde Oğlumda ön 2 ay yaşamıştım neden oldu anlayamadım
Hiç gidilecek gibi değil deseneCanım onu şimdi 3 le çarpdolardan dolayı şuan turist patlaması yaşanıyor resmen hatta dün eşimle de konuştuk bu konuyu biz hep gideriz o taraflara kıyaslama şansımız oldu yani dolardan kaynaklı paraları değerlendiği için resmen akın akın gelmişler
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar nasılsınız
Mide yanması başladı aşırı şekilde Oğlumda ön 2 ay yaşamıştım neden oldu anlayamadım
Bir kız bebek dahaMerhaba kızlar nasılsınız
Gebelikte gaviscon iciliyor tatlimm ben iciyordum oglumdaBir kız bebek daha
Geçmiş olsun canım bazı şeyler hamilelikten önce banada dokunuyordu gaviscon içiyordum iyi geliyordu ama hamişlikte kullanılır mı bilmiyorum. Geçer inşallah uzun sürmez berbat birşey çünkü
Bizde karış karış gezmiştik Mart ayı gibiydi hem kalabalık hem soğuktu.Hiç gidilecek gibi değil deseneo kalabalığın 3 katını düşünemiyorum şimdi
Ya bizde hamişlik düşündüğümüz için eşim iç birşey olmaz kullanılıyor diyordu ama hiç araştırmamıştım.Gebelikte gaviscon iciliyor tatlimm ben iciyordum oglumda
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar nasılsınız
Biz orada yaşarken arabayı yıllık otoparka verdik şehirlerarası yolculuklar hariç çıkardığımızı hatırlamıyorumBizde karış karış gezmiştik Mart ayı gibiydi hem kalabalık hem soğuktu.
Yazında babamla gittik düğün için malzeme alacaktı bide işi vardı araba park etcek yer bulamadık otoparklar bile doluydu 2 saat arabayla gezdik gıdım gıdımHer gittiğimde illalah ediyorum ama özlüyorum da
Doktoruna danış yine de ama gaviscon kana karışmadığı için hamilelikte mide yanmasına veriyorlar kuzum. Ama dediğim gibi doktora mutlaka sor :)Bir kız bebek daha
Geçmiş olsun canım bazı şeyler hamilelikten önce banada dokunuyordu gaviscon içiyordum iyi geliyordu ama hamişlikte kullanılır mı bilmiyorum. Geçer inşallah uzun sürmez berbat birşey çünkü
A April wind herkes yazmış zaten geç kalmışımDoktoruna danış yine de ama gaviscon kana karışmadığı için hamilelikte mide yanmasına veriyorlar kuzum. Ama dediğim gibi doktora mutlaka sor :)
Günaydın canim.kuzenimin adi genelde selimi kullanıyoruz.bence güzel.ben çok kararsızım isim konusundaKızlar günaydın bu isim konusunda gece boyu düşündüm ilk oğlumun adı Kaan iki yavrumda erkek olacakmış onun adınida Yavuz Selim koyalım diyor babası ilk bebeğimin adını ben belirlemistim.ikinciye karışmiycam demiştim.babasida Yavuz Selim diyor uyumlu mu sizce??isim analizinede baktım güzel ama işte yinede sizlerdenden olumlu olumsuz yorumları aliyim istedim.
Doktor rennie surup verdi bana hemde 5 sise.icebilirsiniz doktora yazdirinBir kız bebek daha
Şuan şükür ki yok bende canım hamilelikten önce oluyordu ama sık sık.Doktor rennie surup verdi bana hemde 5 sise.icebilirsiniz doktora yazdirin
Sağol canım yorum için.doguma kadar fikrimiz değişmezse yavuz Selim de karar kıldık anlamı guzel.Metehan olabir ya da oğuzhan severim bu isimleri ama uyumlu olmasına gerek yok canım anlamı güzel olsun
Canım şöyle diyeyim hafta içi de çok kalabalık ama dün öyle bir şeydi ki mehmet efendinin önü mısır çarşısının çıkış kapısı ve üsttende yol ve kahvecinin sağına da yol gidiyor 4 yol gibi düşünebilirsin ve insanlar yığılmış ne sağa ne sola aşağı yukarı gidemedik izdihameşimde korktu hamilesin millet birbirini itiyor neyse tekrar mısır çarşısından çıktık arka yoldan yine ite kaka yolun sağına dönebildik keçe alacağım için başk bir kısımda o ve parti malzemeleri doğum günü nişan düğün aklına gelebilecek ne varsa malzemeler var toptan cupcake kağıtları aldım başka ıvır zıvırlar aldım sonra 10 tl ye banyo paspası buldum büyüktü de aldım pamuklu güzel keçe malzemelerini biraz daha yukarıda buldum.
Canım eğer eşin ayarlayabilirse iznini mutlaka haftaiçine denk getir erkekler özellikle çok çabul sıkılıyor belki ben tek haftaiçi bir gün yine gidebilirim bi de tam olarak ne alacaksan yardımcı olmaya çalısırım canım bildiğim bir malzemeciyse orası bi de yokuş biraz ha bi de oraya gidince baya para harcıyorsun aklında olmayan şeyleri de görüp alıyorsun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?