2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Biz kışın ortasında hafta içi gittik tıklım tıklımdı, şimdi cesaret edip gidemem herhalde
Ehehe mecbur gitcez eşimin halası her fırsatta çağırıyor çok ayıp oluyor kadına valla :) Artık yapacak birşey yok

Biz kışın ortasında hafta içi gittik tıklım tıklımdı, şimdi cesaret edip gidemem herhalde
Canım onu şimdi 3 le çarp dolardan dolayı şuan turist patlaması yaşanıyor resmen hatta dün eşimle de konuştuk bu konuyu biz hep gideriz o taraflara kıyaslama şansımız oldu yani dolardan kaynaklı paraları değerlendiği için resmen akın akın gelmişler

Merhaba kızlar nasılsınız

Uzun süredir yoktum kızımız geliyor inşallah kesinleşti

Mide yanması başladı aşırı şekilde Oğlumda ön 2 ay yaşamıştım neden oldu anlayamadım
Hayırlı olsun canım benimde kızım olacak inşallah çok heyecanlıyım

Hiç gidilecek gibi değil desene o kalabalığın 3 katını düşünemiyorum şimdi

Mide yanması başladı aşırı şekilde Oğlumda ön 2 ay yaşamıştım neden oldu anlayamadım
Bir kız bebek daha
Geçmiş olsun canım bazı şeyler hamilelikten önce banada dokunuyordu gaviscon içiyordum iyi geliyordu ama hamişlikte kullanılır mı bilmiyorum. Geçer inşallah uzun sürmez berbat birşey çünkü

Gebelikte gaviscon iciliyor tatlimm ben iciyordum oglumda

Hiç gidilecek gibi değil desene o kalabalığın 3 katını düşünemiyorum şimdi
Bizde karış karış gezmiştik Mart ayı gibiydi hem kalabalık hem soğuktu.
Yazında babamla gittik düğün için malzeme alacaktı bide işi vardı araba park etcek yer bulamadık otoparklar bile doluydu 2 saat arabayla gezdik gıdım gıdım Her gittiğimde illalah ediyorum ama özlüyorum da

Gebelikte gaviscon iciliyor tatlimm ben iciyordum oglumda
Ya bizde hamişlik düşündüğümüz için eşim iç birşey olmaz kullanılıyor diyordu ama hiç araştırmamıştım.
O zamanlar düzensiz besleniyordum şuan yok Allah’a şükür sorunu bulmuş oldum abur cuburdan ve koladanmış demek ki

Hayırlı olsun canım
Benimde bulantılar bitti mide ekşimesi yanması erken başladı
Gastritle reflü olduğu için erken başladı diye düşünüyorum
Gaviscon şurup kullanıyorum doktor kullanabilirsin demişti

Biz orada yaşarken arabayı yıllık otoparka verdik şehirlerarası yolculuklar hariç çıkardığımızı hatırlamıyorum çekilecek eziyet değil

Doktoruna danış yine de ama gaviscon kana karışmadığı için hamilelikte mide yanmasına veriyorlar kuzum. Ama dediğim gibi doktora mutlaka sor :)

Günaydın canim.kuzenimin adi genelde selimi kullanıyoruz.bence güzel.ben çok kararsızım isim konusunda

Doktor rennie surup verdi bana hemde 5 sise.icebilirsiniz doktora yazdirin

Sağol canım yorum için.doguma kadar fikrimiz değişmezse yavuz Selim de karar kıldık anlamı guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…