- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Sorma ya ortak bi karar alamayacakmışız gibi geliyorEşimle benimde öyle benim beğendiğimi o onunkini ben beğenmiyordum. İsim işi gerçekten zormuş ama
İlla bulacaksınız yadaaaa senin istediğin olacakSorma ya ortak bi karar alamayacakmışız gibi geliyor
Hahaha keşkeİlla bulacaksınız yadaaaa senin istediğin olacak2. Fikir daha güzel geliyo kulağa
Erken daha acele etmeyin gerçi. vakit varrrHahaha keşkeama imkansız bi noktada buluşuruz artık vardır mutlaka ikimiz de hoşuna giden bi isim.. yani umarım
Bir kız bebek daha
Geçmiş olsun canım bazı şeyler hamilelikten önce banada dokunuyordu gaviscon içiyordum iyi geliyordu ama hamişlikte kullanılır mı bilmiyorum. Geçer inşallah uzun sürmez berbat birşey çünkü
Sağ olun kizlar alayım bari eczaneden ama kesmemişti Oğlumda. Elimde soda şişesi ile gezmistimHayırlı olsun canım
Benimde bulantılar bitti mide ekşimesi yanması erken başladı
Gastritle reflü olduğu için erken başladı diye düşünüyorum
Gaviscon şurup kullanıyorum doktor kullanabilirsin demişti
Kullaniliyor ama advance olan kullaniliyor. 5. Aydan itibaren veriyorlar normalde ama. Benim kullandığım ilaçlardan ve bulantılarım da çok olduğu için biraz rahatltır belki diye verdi doktorum.
asfarovski gözün aydın canım.
Hasta bebişten bir haber var mı?
Kıyamam kuzuya, inşallah şifa bulur en kısa zamandaSağ olun kizlar alayım bari eczaneden ama kesmemişti Oğlumda. Elimde soda şişesi ile gezmistim
Allah razı olsun canım.
Bebeğin durumunda değişiklik yok maalesef. Bir hafta on güne kadar eve taburcu edeceklermiş. Makineleri ile birlikte evde devam edecekler
Amin inşallah canımKıyamam kuzuya, inşallah şifa bulur en kısa zamanda
Aynen canım sağlıklı olsunlarda artık sorun değil. :)Gerçi o mantığa göre her çocuğumun erkek olması lazım
Gösterir inşallah canım muallakta kalacağına net belli olması daha iyi sanki. Az kalmış zaten :)
Genelde hisler falan çıkar ben kız çocuğunu çok sevmeme rağmen nedense erkek hissetmiştim hep :) Sağlıklı olsunlar da
İsim gerçekten çok zor. Biz de erkekte çok nettik. Aras düşünüyorduk. Anlamına hiç bakmamıştık. Bir baktık anında vazgeçtik:) şimdi Uras ve Çınar arasında gidip geliyoruz. Kız da da Öykü gibi duruyor ama bakalım :)Düşünüyoruz ama bulamadıkisim konusu zorlayacak bizi zevklerimiz çok ayrı
Kızın da istiyor ya bu sefer belki eşin de ister :) ortak bi karar almak lazım tabi
Sende öğrensen artık merak etmiyor değilim bebişini
Rabbim yardımcıları oldun. Çok zor bir süreçAmin inşallah canım
Hiç tepki veremiyor kuzu ama iğne falan yapılınca acıyı hissedip gözlerinden yaş geliyormuş düşündükçe üzülüyorum yavruya
Allah şifa versin miniğe inşallah.Sağ olun kizlar alayım bari eczaneden ama kesmemişti Oğlumda. Elimde soda şişesi ile gezmistim
Allah razı olsun canım.
Bebeğin durumunda değişiklik yok maalesef. Bir hafta on güne kadar eve taburcu edeceklermiş. Makineleri ile birlikte evde devam edecekler
Çınar bizde düşündük ama aile içinde var diye vazgeçtik. Oğluş olursa Uras olsun bizim Sıpayla adaş olurlar ne güzelAynen canım sağlıklı olsunlarda artık sorun değil. :)
İsim gerçekten çok zor. Biz de erkekte çok nettik. Aras düşünüyorduk. Anlamına hiç bakmamıştık. Bir baktık anında vazgeçtik:) şimdi Uras ve Çınar arasında gidip geliyoruz. Kız da da Öykü gibi duruyor ama bakalım :)
Canım valla biz de çok merak ediyoruz. Hatta bu hafta benim şu gitmeyi planladığım doktora randevu ayarlamaya çalıştık olmadı. Haftaya da eşim hiç müsait değil. Artık 19. Haftaya kaldı
Çok zor hem ona hem ailesineAmin inşallah canım
Hiç tepki veremiyor kuzu ama iğne falan yapılınca acıyı hissedip gözlerinden yaş geliyormuş düşündükçe üzülüyorum yavruya
Aras’ın anlamına şimdi sen söyleyince baktım çok şaşırdımAynen canım sağlıklı olsunlarda artık sorun değil. :)
İsim gerçekten çok zor. Biz de erkekte çok nettik. Aras düşünüyorduk. Anlamına hiç bakmamıştık. Bir baktık anında vazgeçtik:) şimdi Uras ve Çınar arasında gidip geliyoruz. Kız da da Öykü gibi duruyor ama bakalım :)
Canım valla biz de çok merak ediyoruz. Hatta bu hafta benim şu gitmeyi planladığım doktora randevu ayarlamaya çalıştık olmadı. Haftaya da eşim hiç müsait değil. Artık 19. Haftaya kaldı
Oy canim. Ben alip yolliyim sana istiyorsan dondurulmus? Lezzeti ayni degil ama en azindan koreltir?
Bende kendim yapmak istiyorum ama henüz fikir oluşturamadımMerhaba kızlar. Mesajları okudum :). Nasılsınız ?
Benim karnımın alt taradı ağrıyor böyle biri sıkıyormuş gibi hareket ettiğimde hissediyorum hafif adet sancısı da giriyor araya. Sanırım rahim büyüdüğü için ağrı yapıyor yada kas ağrıları..
Hediyelikler konuşulmuş.. Ben burda kendim yapıyorum nişan nikah doğum vs.. hatıralar arkadaşımın bebişi doğduğunda yapmıştım haziranda malzemelerim çok var evde kendim yapacağım bebişime
Çok şirin olmuş bunlarMerhaba kızlar. Mesajları okudum :). Nasılsınız ?
Benim karnımın alt taradı ağrıyor böyle biri sıkıyormuş gibi hareket ettiğimde hissediyorum hafif adet sancısı da giriyor araya. Sanırım rahim büyüdüğü için ağrı yapıyor yada kas ağrıları..
Hediyelikler konuşulmuş.. Ben burda kendim yapıyorum nişan nikah doğum vs.. hatıralar arkadaşımın bebişi doğduğunda yapmıştım haziranda malzemelerim çok var evde kendim yapacağım bebişime
Bende kendim yapmak istiyorum ama henüz fikir oluşturamadımpff şu sıralar çok tembelim çooook
Teşekkür ederim canımÇok şirin olmuş bunlar
Bende çok seviyorum. Hem Nisan Doğumlu olunca Nisan yağmurları falan alakalı da olur :)Teşekkür ederim canım. Yağmur ismi bence de güzel bir isim
Bakalım eşimden ses çıkmıyor :)Sağol canım.yagmur ismide güzel.funda ve yağmur kız isimlerinde en çok sevdigimdir
Şimdilik ses çıkmıyor eşimden:) ama olumsuz yorumda yapmadı.Düşünüyoruz ama bulamadıkisim konusu zorlayacak bizi zevklerimiz çok ayrı
Kızın da istiyor ya bu sefer belki eşin de ister :) ortak bi karar almak lazım tabi
Sende öğrensen artık merak etmiyor değilim bebişini
Kıyamam yaAmin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?