2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Sağ olun kizlar alayım bari eczaneden ama kesmemişti Oğlumda. Elimde soda şişesi ile gezmistim

Allah razı olsun canım.

Bebeğin durumunda değişiklik yok maalesef. Bir hafta on güne kadar eve taburcu edeceklermiş. Makineleri ile birlikte evde devam edecekler

Kıyamam kuzuya, inşallah şifa bulur en kısa zamanda

Aynen canım sağlıklı olsunlarda artık sorun değil. :)
İsim gerçekten çok zor. Biz de erkekte çok nettik. Aras düşünüyorduk. Anlamına hiç bakmamıştık. Bir baktık anında vazgeçtik:) şimdi Uras ve Çınar arasında gidip geliyoruz. Kız da da Öykü gibi duruyor ama bakalım :)
Canım valla biz de çok merak ediyoruz. Hatta bu hafta benim şu gitmeyi planladığım doktora randevu ayarlamaya çalıştık olmadı. Haftaya da eşim hiç müsait değil. Artık 19. Haftaya kaldı

Amin inşallah canım

Hiç tepki veremiyor kuzu ama iğne falan yapılınca acıyı hissedip gözlerinden yaş geliyormuş düşündükçe üzülüyorum yavruya
Rabbim yardımcıları oldun. Çok zor bir süreç Kıyamam nasıl üzülmez insan. Düşüncesi bile çok acıtıyor insanın canını. Rabbim şifasını versin inş.

Allah şifa versin miniğe inşallah.
Çınar bizde düşündük ama aile içinde var diye vazgeçtik. Oğluş olursa Uras olsun bizim Sıpayla adaş olurlar ne güzel

Amin inşallah canım

Hiç tepki veremiyor kuzu ama iğne falan yapılınca acıyı hissedip gözlerinden yaş geliyormuş düşündükçe üzülüyorum yavruya
Çok zor hem ona hem ailesine Rabbim şifa versin bir an önce iyileşsin inşallah
Aras’ın anlamına şimdi sen söyleyince baktım çok şaşırdım ne kadar da yaygın bir isim.. anlamına bakmadan koyuyorlar demekki Çınar ve Öykü de güzel isimler :)) hayırlısı artık kuzum biraz daha merak edeceksiniz o zaman

Merhaba kızlar. Mesajları okudum :). Nasılsınız ?
Benim karnımın alt taradı ağrıyor böyle biri sıkıyormuş gibi hareket ettiğimde hissediyorum hafif adet sancısı da giriyor araya. Sanırım rahim büyüdüğü için ağrı yapıyor yada kas ağrıları..

Hediyelikler konuşulmuş.. Ben burda kendim yapıyorum nişan nikah doğum vs.. hatıralar arkadaşımın bebişi doğduğunda yapmıştım haziranda malzemelerim çok var evde kendim yapacağım bebişime

Eklentiler

• 6BE007E0-B0D3-4532-AC67-C3FF498DF18F.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 50
Oy canim. Ben alip yolliyim sana istiyorsan dondurulmus? Lezzeti ayni degil ama en azindan koreltir?

Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için ama yurtdışındayım çook masrafları olur Aralık ayında geleceğim türkiyeye belki o zaman bende dondurulmuş varsa yerim

Bende kendim yapmak istiyorum ama henüz fikir oluşturamadım pff şu sıralar çok tembelim çooook

Çok şirin olmuş bunlar

LoveAndMarriage canım ben sana park yatağın omurga üzerine etkilerini okuduğum yazıyı paylaşıcaktım.
Yazıyı bir türlü bulamadım,mart annelerinden bir arkadaşta aynı yazıyı okumuş muhtemelen beşik tavsiyesi için konuşulurken belirtmiş
Yazıyı görünce aklıma geldin :)

Teşekkür ederim canım. Yağmur ismi bence de güzel bir isim
Bende çok seviyorum. Hem Nisan Doğumlu olunca Nisan yağmurları falan alakalı da olur :)

Sağol canım.yagmur ismide güzel.funda ve yağmur kız isimlerinde en çok sevdigimdir
Bakalım eşimden ses çıkmıyor :)

Şimdilik ses çıkmıyor eşimden:) ama olumsuz yorumda yapmadı.

Amin inşallah canım

Kıyamam ya Allah ailesine sabır versin.
Ne olmuştu Canım tam olarak. Yani bu duruma sebep neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…