2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Büyüyen bazalılar da güzel oluyor canım biz de baktık birkaç yerden.
Bende doktor ararken bütün başlıklara bakmıştım araştırma amaçlı

Büyüyen bazalılar da güzel oluyor canım biz de baktık birkaç yerden.
Bende doktor ararken bütün başlıklara bakmıştım araştırma amaçlı
Karar verebildin mi kuzum yatağa
Aradığım bir doktor var bi türlü net bilgi bulamadım
Yarın hastaneyi arayıp bilgi alcam en güzeli

Karar verebildin mi kuzum yatağa
Aradığım bir doktor var bi türlü net bilgi bulamadım
Yarın hastaneyi arayıp bilgi alcam en güzeli
Anne yanı olarak chicco next2me düşünüyorum kuzum kullanışlı olduğunu söylüyor herkes. Oda takımı arayışındayız şimdi :)
En güzeli hastaneyi aramak bilgi bulamadıysan

Evlat olsam sevilmem o yuzden burcumu pek övemiycem ehuhehe
Çevremde çok yay yok o yüzden yorum yapamicimm.
Ama çok sevdiğim ablam var 40 yaşında maşallah süper kafa dengi onla yaptığım geyiği lise arkadaşlarımla yapmıyorum öyle diyim

Kizlar ya benim sol kasigimda bazen pit pit birseyler oluyor bebegin hareketi olabilir mi ? İnt baktim zayiflarda daha erken hissedilir diyor (Malesef 47 kiloyum) Sizde de oluyor mu bu pitpitlar
Ay benim de çok oluyor.hatta dikkat ettim çikolata yediğimde artıyor.netten çok araştırdım çoğuda pıt pıt diye hissetmiş.benim 13 cü haftada basladi

Kizlarr merhabalar bende insallah nisan 17 gibi dogurucam bi engel cikmazsa 17z. Haftamdayim ancak hala cinsiyeti belli olmadi dr bi kiz bi erkek diyo benim gibi olan var mi aranizda
Merhaba.bana kız gibi geldi çünkü erkekler kendini erken belli ediyor.14 haftamda gittim belli oldu hemen erkek benimki

Naber kizlar cok giremiyorum ama herkesin minnosu baya buyumus
İyi canım sen nasılsın? Bebişlerimizde göbüşlerimiz de büyüyor yaşasınnn :)

Meraba kızlar bende grip oldum acayip her tarafim ağrıyor. İnternetim bitti az girip bakım dedim merak ediyorum sizi ojuyamadim ama artık ayin 9 dan sonra.kendinize iyi bakin
Geçmiş olsun canım ıhlamur iç bol bol c vitamini al mandalina ye. Salataya limon ekle geçer inşallah :) ağrılar içinse bol bol dinlen

Kizlarr merhabalar bende insallah nisan 17 gibi dogurucam bi engel cikmazsa 17z. Haftamdayim ancak hala cinsiyeti belli olmadi dr bi kiz bi erkek diyo benim gibi olan var mi aranizda
Ben varımm :)
2 defa erkek son kontrolde kız dedi bakalım ne çıkacak meydana diyorum
Anne yanı olarak chicco next2me düşünüyorum kuzum kullanışlı olduğunu söylüyor herkes. Oda takımı arayışındayız şimdi :)
En güzeli hastaneyi aramak bilgi bulamadıysan
Oda takımı fikirlerin nasıl kuzum
Var mıydı boş odan
Yarın tek tek arayıp sorucam artık kuzum bi türlü net bilgi bulamadım çünkü
Sen naptın buldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…