2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Oda takımı hakkında daha net bi fikrimiz yok canım hoşumuza gideni alcaz gibi :) boş odamız var kuzum
Ben doktorumun söylediğine gidicem kısmetse burada çok fazla seçenek yok çünkü bakalım isim versin de araştırırım tabi

Söylemiştin kuzum inan ol unuttum
Şu ara doktor arayışına girdiğim için kafam dağınık k.bakma
Ayy ne güzel olur canım pembiş pembiş

Ay benim de çok oluyor.hatta dikkat ettim çikolata yediğimde artıyor.netten çok araştırdım çoğuda pıt pıt diye hissetmiş.benim 13 cü haftada basladi

İnsallah bebegin hareketleridir cnm cok heyecanlandim bende Peki karnin cok buyudu mu ? Benim sabahtan aksama kadar sisligi belli bile olmuyor ama aksam yatacagim zaman iyice sisiyor sanirim yediklerimden

Çevremde çok yay yok o yüzden yorum yapamicimm.
Ama çok sevdiğim ablam var 40 yaşında maşallah süper kafa dengi onla yaptığım geyiği lise arkadaşlarımla yapmıyorum öyle diyim

Hehehh geyik bizim işimiz

Allah şifa versin miniğe inşallah.

Çınar bizde düşündük ama aile içinde var diye vazgeçtik. Oğluş olursa Uras olsun bizim Sıpayla adaş olurlar ne güzel
Uras da benim üç tane yakın arkadaşım da Uras koydu :) o yüzden Çınar a daha yakınız ama bakalım canım:)
Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için ama yurtdışındayım çook masrafları olur Aralık ayında geleceğim türkiyeye belki o zaman bende dondurulmuş varsa yerim
Kuzum valla yollarım nolcak. Bi aya kadar tazesi gelecekmiş zaten deniz aşırı bir yerlerden. Belki tazesini yersin canım. Olmadı ist e gelirsen ben sana yerini de söylerim.

Zalımlar yine mi erik muhabbeti
Harbi kim çıkardı bu muhabbeti dimiii

İnsallah bebegin hareketleridir cnm cok heyecanlandim bende Peki karnin cok buyudu mu ? Benim sabahtan aksama kadar sisligi belli bile olmuyor ama aksam yatacagim zaman iyice sisiyor sanirim yediklerimden
Evet benim karnım şişti.baslarda göbeğim olduğu için anlamıyordum ama artık baya belli.birde daha yukarısı sis artik ve sertlesti

Son düzenleme:
Yaa kızlar bu akşam çok garip bir şey oldu. Normalde benim sağ taraftaydı hep sıpa. Bgn sol tarafıma bildiğiniz karnımın üst tarafına doğru toplandı. Oturamadım. Yani o an dışarıda olmasak karnımı açıp foto çekerdim. Eşim arkadaşlarım falan şok oldu. Nefes alamadım bildiğiniz. Eşim masaj yapa yapa indirdi aşa ama ablamın hatırlıyorum 7. Ayda falan böyle tepelere çıkıyordu. Bizim sıpanın derdi ne anlamadım :) arkadaşım da hatta dedi görmesem abarttığıbı düşünürdüm diyor. Biraz dar giymiştim belli oluyordu tshirtten. Acaba iyi midir ki? Yani anormal değil di mi bu durum. Artık her şey tedirgin ediyor beni ya :/

Korkma canim bebek yavaş yavaş yukarı çıkıyormuş zaten.seninki belki dik durmuştur ondan olabilir.bende bebek solda sanıyordum doktora sordum ortada duruyor dedi

Ay bayıldım çok tatlı.kiz bebek kıyafetleri çok tatlı oluyor.simdi erkek için ne alıcaz biz
Ben şöyle bir hastane çıkışı almayı planlıyorum.
Yastığı zıbını battaniyesi her bişeyi oluyor. Çok çeşitli tasarımlar da mevcut.

Eklentiler

• 10C44EF6-B111-4364-9226-5B3ADABAD786.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…