2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Başak burcundan iyidir emin ol.Huysuz oluyolar
Niye kız :) benim kociş başak ben de öyle. Çok güzel bir ilişkimiz var :) ama basak kocayu her burc kaldiramayabilir:) fazla titiz ve takintili olabiliyor. Benim esim bana benzedigi icin cok sukur sorun yasamiyoruz iki uyuz birbirimizi bulduysak demek ki

Uyuz demiyelim ona canimbugün bir arkadaşımızda konuştum onun eşide başakmış huysuz diyo.benimki dağınık başaklardan keşke titiz olsaydi.Ben kovayım daha farkliyiz.ama zıt kutuplar birbirini ceker

Canim korkma normal o benim kizim cok yapardi oyle. Toplanirdi bi tarafa sonra yavas yavas yerlesirdi.
Ay bayıldım çok tatlı.kiz bebek kıyafetleri çok tatlı oluyor.simdi erkek için ne alıcaz biz
Ben erkek cocuk kiyafetlerine aşığım. Kiz erkek cinsiyet ayirt etmem ama o erkeklerin kiyafetleri yok mu beni benden aliyor

Uyuz demiyelim ona canimbugün bir arkadaşımızda konuştum onun eşide başakmış huysuz diyo.benimki dağınık başaklardan keşke titiz olsaydi.Ben kovayım daha farkliyiz.ama zıt kutuplar birbirini ceker
Ay yok canim benim ki masallahi vardir. Sevmez daginikligi. Oyle huysuzluklari da yok cok sukur. Ama herkes bir degil tabii ki. :)

Canim korkma normal o benim kizim cok yapardi oyle. Toplanirdi bi tarafa sonra yavas yavas yerlesirdi.

Ben erkek cocuk kiyafetlerine aşığım. Kiz erkek cinsiyet ayirt etmem ama o erkeklerin kiyafetleri yok mu beni benden aliyor

Ne bileyim canim erken geldi cok. Acaba bir sey mi rahatsiz etti oyle oldu diye dusundum. Cok dinlenmedim bugun. Yoruldu mu napti bilmiyorum. Bi de daha 150 grlik bisiyin oyle bi baski uygulamasi enteresan geldi. Ilerisini dusunemedim yani. Daha dur bismillah dedim. Aman iyi olsunda tek

Korkma canim yerine alissin o kadar sık yapmaz. Ama yapinca da biraz ne oldugunu sasiriyosun tabi

Korkma canim agrin yoksa dinlenince geciyorsa normaldir zamanla daha cok gorursun bunlari hemde daha fenalarini rahim buyuyor bebisler buyuyor ondan oluyor

Aynen cnm daha cok cesit var da ben cinara yakinim diye bunu attim. Gercekten guzel seyler var minnos erkeklere gore de :) bizim ki cinsiyetini belli etsin de bi teyzesi ona gore bakicaz iste bakalim
Çarşamba günü mu gidecektin.cinar adını beğeniyorum köklü ve sağlam bir ağacın adi.bursada bir cinar var 6 asırlık.bende şimdilik mikail ismini düşünüyorum.kardeslerimde cok istiyor

Biz 4 kızız iki yegen var onlarda kiz erkek cocugu garip geliyo bana kiyafetlerinede alışkın değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…