- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Niye kız :) benim kociş başak ben de öyle. Çok güzel bir ilişkimiz var :) ama basak kocayu her burc kaldiramayabilir:) fazla titiz ve takintili olabiliyor. Benim esim bana benzedigi icin cok sukur sorun yasamiyoruzBaşak burcundan iyidir emin ol.Huysuz oluyolar
Aa ne güzel ismide yazıyor.al canim guzelmisBen şöyle bir hastane çıkışı almayı planlıyorum.
Yastığı zıbını battaniyesi her bişeyi oluyor. Çok çeşitli tasarımlar da mevcut.
Aynen cnm daha cok cesit var da ben cinara yakinim diye bunu attim. Gercekten guzel seyler var minnos erkeklere gore de :) bizim ki cinsiyetini belli etsin de bi teyzesi ona gore bakicaz iste bakalimAa ne güzel ismide yazıyor.al canim guzelmis
Uyuz demiyelim ona canimNiye kız :) benim kociş başak ben de öyle. Çok güzel bir ilişkimiz var :) ama basak kocayu her burc kaldiramayabilir:) fazla titiz ve takintili olabiliyor. Benim esim bana benzedigi icin cok sukur sorun yasamiyoruziki uyuz birbirimizi bulduysak demek ki
Canim korkma normal o benim kizim cok yapardi oyle. Toplanirdi bi tarafa sonra yavas yavas yerlesirdi.Yaa kızlar bu akşam çok garip bir şey oldu. Normalde benim sağ taraftaydı hep sıpa. Bgn sol tarafıma bildiğiniz karnımın üst tarafına doğru toplandı. Oturamadım. Yani o an dışarıda olmasak karnımı açıp foto çekerdim. Eşim arkadaşlarım falan şok oldu. Nefes alamadım bildiğiniz. Eşim masaj yapa yapa indirdi aşa ama ablamın hatırlıyorum 7. Ayda falan böyle tepelere çıkıyordu. Bizim sıpanın derdi ne anlamadım :) arkadaşım da hatta dedi görmesem abarttığıbı düşünürdüm diyor. Biraz dar giymiştim belli oluyordu tshirtten. Acaba iyi midir ki? Yani anormal değil di mi bu durum. Artık her şey tedirgin ediyor beni ya :/
Ben erkek cocuk kiyafetlerine aşığım. Kiz erkek cinsiyet ayirt etmem ama o erkeklerin kiyafetleri yok mu beni benden aliyorAy bayıldım çok tatlı.kiz bebek kıyafetleri çok tatlı oluyor.simdi erkek için ne alıcaz biz
Ay yok canim benim ki masallahi vardir. Sevmez daginikligi. Oyle huysuzluklari da yok cok sukur. Ama herkes bir degil tabii ki. :)Uyuz demiyelim ona canimbugün bir arkadaşımızda konuştum onun eşide başakmış huysuz diyo.benimki dağınık başaklardan keşke titiz olsaydi .Ben kovayım daha farkliyiz.ama zıt kutuplar birbirini ceker
Canim korkma normal o benim kizim cok yapardi oyle. Toplanirdi bi tarafa sonra yavas yavas yerlesirdi.
Ben erkek cocuk kiyafetlerine aşığım. Kiz erkek cinsiyet ayirt etmem ama o erkeklerin kiyafetleri yok mu beni benden aliyor
Korkma canim yerine alissin o kadar sık yapmaz. Ama yapinca da biraz ne oldugunu sasiriyosun tabiAy yok canim benim ki masallahi vardir. Sevmez daginikligi. Oyle huysuzluklari da yok cok sukur. Ama herkes bir degil tabii ki. :)
Ne bileyim canim erken geldi cok. Acaba bir sey mi rahatsiz etti oyle oldu diye dusundum. Cok dinlenmedim bugun. Yoruldu mu napti bilmiyorum. Bi de daha 150 grlik bisiyin oyle bi baski uygulamasi enteresan geldi. Ilerisini dusunemedim yani. Daha dur bismillah dedim. Aman iyi olsunda tek
Benim esimde basak gercekten huysuz ve daginikUyuz demiyelim ona canimbugün bir arkadaşımızda konuştum onun eşide başakmış huysuz diyo.benimki dağınık başaklardan keşke titiz olsaydi .Ben kovayım daha farkliyiz.ama zıt kutuplar birbirini ceker
Olsun kuzum dalgınlık normal şimdi :)Söylemiştin kuzum inan ol unuttum
Şu ara doktor arayışına girdiğim için kafam dağınık k.bakma
Ayy ne güzel olur canım pembiş pembiş
Ay yok canim benim ki masallahi vardir. Sevmez daginikligi. Oyle huysuzluklari da yok cok sukur. Ama herkes bir degil tabii ki. :)
Tabiki canim çok farkediyor.
Ne bileyim canim erken geldi cok. Acaba bir sey mi rahatsiz etti oyle oldu diye dusundum. Cok dinlenmedim bugun. Yoruldu mu napti bilmiyorum. Bi de daha 150 grlik bisiyin oyle bi baski uygulamasi enteresan geldi. Ilerisini dusunemedim yani. Daha dur bismillah dedim. Aman iyi olsunda tek
Bu başaklar ya çok titiz oluyor ya çok daginikBenim esimde basak gercekten huysuz ve daginik
Korkma canim agrin yoksa dinlenince geciyorsa normaldir zamanla daha cok gorursun bunlari hemde daha fenalarini rahim buyuyor bebisler buyuyor ondan oluyorYaa kızlar bu akşam çok garip bir şey oldu. Normalde benim sağ taraftaydı hep sıpa. Bgn sol tarafıma bildiğiniz karnımın üst tarafına doğru toplandı. Oturamadım. Yani o an dışarıda olmasak karnımı açıp foto çekerdim. Eşim arkadaşlarım falan şok oldu. Nefes alamadım bildiğiniz. Eşim masaj yapa yapa indirdi aşa ama ablamın hatırlıyorum 7. Ayda falan böyle tepelere çıkıyordu. Bizim sıpanın derdi ne anlamadım :) arkadaşım da hatta dedi görmesem abarttığıbı düşünürdüm diyor. Biraz dar giymiştim belli oluyordu tshirtten. Acaba iyi midir ki? Yani anormal değil di mi bu durum. Artık her şey tedirgin ediyor beni ya :/
Benimki cook daginik maalesefBu başaklar ya çok titiz oluyor ya çok daginik
Çarşamba günü mu gidecektin.cinar adını beğeniyorum köklü ve sağlam bir ağacın adi.bursada bir cinar var 6 asırlık.bende şimdilik mikail ismini düşünüyorum.kardeslerimde cok istiyorAynen cnm daha cok cesit var da ben cinara yakinim diye bunu attim. Gercekten guzel seyler var minnos erkeklere gore de :) bizim ki cinsiyetini belli etsin de bi teyzesi ona gore bakicaz iste bakalim
Benimkide öyle birde öğretmen yazılı kağıdı kitabı bitmez hem dağıtır hemde atmayı sevmez.okuldaki hocalarda cok titiz diyolar çok güldüm.elini ve masayı siliyormuş hepBenimki cook daginik maalesef
Biz 4 kızız iki yegen var onlarda kiz erkek cocugu garip geliyo bana kiyafetlerinede alışkın değilim.Canim korkma normal o benim kizim cok yapardi oyle. Toplanirdi bi tarafa sonra yavas yavas yerlesirdi.
Ben erkek cocuk kiyafetlerine aşığım. Kiz erkek cinsiyet ayirt etmem ama o erkeklerin kiyafetleri yok mu beni benden aliyor
Korkma canim bebek yavaş yavaş yukarı çıkıyormuş zaten.seninki belki dik durmuştur ondan olabilir.bende bebek solda sanıyordum doktora sordum ortada duruyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?