- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Herkese günaydın :)Günaydin annişler mutlu haftalar
O konunun sahibesini bende çözemedimYok kızz ne diye sana olayımm baskın yaptığın konuyu açana diyorum
Bizlede paylaş neler neler var aklındaOlsun kuzum dalgınlık normal şimdi :)
çok güzel şeyler var aklımda
Günaydın kızlar
Herkesin güzel haberler alacağı güzel bir hafta olsun
Minik kuzumun açlıktan hareket etmesiyle güne başladım bugün
Günaydınnnn, kızlar sizde de oluyor mu bu hafta 2-3 defa su gibi akıntım oldu, iç çamaşırı ıslatacak kadar ama az miktarda, kokusu yok rengi de yok
Biz de 4 kiziz bi de ben dogurdum. Bi de yegenim var. Ustune 2 tane de süt kızım var. Ama erkek kiyafetlerini pek bi seviyom nedenseBiz 4 kızız iki yegen var onlarda kiz erkek cocugu garip geliyo bana kiyafetlerinede alışkın değilim.
Günaydın canım sen nasılsın?Gunaydin kizlar nasilsiniz
Bizim kontrolümüz dündü ama gidemedik bugün gittik. 4 lü testi yaptırdım ben çünkü ikili teste bi değerim biraz düşük çıkmıştı.
Ağzını açtı ve kapadı bi ara kızçem. Elini başının altına koymuş keyif yapıyordu. Buarada kız olduğu kesinleşti :) dörtlünün sonucu salı günü çıkacakmış. Diğer sonuçlar çıkmıştır omlarıda Cumartesi alırım artık :) buarada 180 gram olmuş . 16+6 normalde ama 17+4 çıktı bu defa.
Kabız yapmayan kan ilacı varmış, dr a söyleyebilirsin değiştirsin. Ben değiştirmesini istiycem haftaya randevum
maşallah canım gayet iyi.Kızlar bi erkek daha geliyor.buyuk ihtimalle erkek dedi.zaten bacak arasında tam açmış maymun.116 gram 13 14 cm dedi nasil sizce.14+3 oldu bugun
Selam kızlar bende doktordan geldim şükürler olsun her şey yolunda elllerini açmış oynatıyordu kuzum yaallahım o an o ekrana girip ellerini ısırmak istedim zaten leylanın teki oluyorum kontrollerde her şeyi unutuyorum adımı sorsanız düşünücem o şekilde allahım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi..
Yalnız kanımı düşük buldu demir ilacına devam edicem. Tsh için dahiliyeye yönlendirdi referans aralığında ama önemli dedi gerekirse mutlaka ilaç kullan dedi bebek gelişimi için önemli dedi. Detaylı ultrason sonuçlarını da mutlaka göster dedi.
Evet canım Nisan annesi olmak nasip olacakmı bakalım.oglumda Nisan doğumlu 17 nisan.nisan ayını seviyorum.
Kızlar bebeklerinizin isimlerini ne koyucaksınız ? Beni alıntılayarak yazabilir misiniz ?
Kizimizin adi Nisan olacak buyuk ihtimal
Ama Ece, Melis, Nehir de favorilerimden
ben şu an sağlık ocağının verdiği d vitamini, decavit ve kan ilacı kullanıyorum. öncesinde de pregnom kullandım hepsinin tek olduğu vitamin ilacı. ama o biraz pahalı o yüzden bitince almadım decavit e başladım.Kızlar ya doktorunuz vitamin.olarak ne verdi??bide bu sağlık ocaklarinin verdiği damla ve decaviti kullanıyormusunuz??ilk gebeligimde ben damla ve decaviti kullanmamıştım gyno ferno sanol kullanmıştım.doktor OMEGA 3 içerikli regenesis diye bı ilaç verdi.kullanan varmı bu vitaminden
Hehheh ben de ankaradayim
Desene ozel paklayacak sizi heheh magnet tip var tandogan da itir hanim şak diye söylüyor ucreti de ucuz
Tam olarak düzenledikten sonra paylaşırım tabi kuzum şimdilik araştırıyorum bakalımBizlede paylaş neler neler var aklında
Geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsın umarımGünaydın bu arada kızlar mesajları tek tek okuyorum. cuma günü yoktum çünkü raporluydum evde yatıyordum. çok çok fena gribim. burnum tıkalı ağzım dudaklarım kurudu çatladı o derece nefes alamadım uyuyamadım. çok şükür bugün daha iyiyim en azından burnum açıldı.
cuma günü sağlık ocağına gittim. grip için ilaç verdi. tıkanıklık için de aklınızda olsun serum fizyolojik tuzlu su ya da xlear var onu kulllandım özellikle hamileler için zararsız. kızım da da onu kullanıyorum.
ayrıca tetanozun 1.dozunu oldum. ağrı şişme ateş yapabilir dedi çok şükür hiçbiri olmadı. diğer dozda 1 ay sonra yapılacakmış. yalnız aşı olmadan önce bebeğin kalp atışlarını duymamız lazım dedi. elinde bi cihaz vardı onunla dinledi. hatta öncesinde dedi ki, duyamayabiliyoruz bazen tedirgin olma eğer duymazsak aşıyı sonra yapacağız dedi. ama koyar koymaz duydu hatta senden hiç ümidim yoktu kilondan dolayı duyamayız diye düşündüm ama şaşırttın beni dedi.
ne güzeller Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. Maşallah diyeyim önce de. keşke bizim babaannemiz de bu kadar düşünceli ve zevkli olabilseydi. neyse ki benim tarafım o konuda çok iyi.
gözün aydın canım. bişi sorcam 4 lü test 2 li testin daha ayrıntılısı mı yoksa farklı bir şey mi?
ben hiç kabız olmadım. 3.haftaya girecem kan ilacına başlayalı. sağlık ocağından aldım ücretsizdi.
maşallah canım gayet iyi.
artık kan değerlerinin düşmesi normalmiş. benim de geçen ayla bu ay arasında düşüş var. sakın kan ilacını ihmal etme dedi. hatta doğumdan sonra 6 ay daha kullanacaksın dedi.
benim de kuzum 17 nisan doğumlu. bakalım bu bebişimiz nisana kalır mı bilmem ama zor önden gidiyor çünkü ben martın son haftası olur diye tahmin ediyorumç.
bizim ki erkek, bazı isimler düşündüm ama netlik kazanmadı. Furkan - Kıvanç - Ali Asaf gibi.
benim kızım da nisan da doğdu. ben de önce nisan ismini düşünmüştüm ama sonra Yağmur koyduk. bizim için anıları vardı yağmurun. çok da güzel oldu çok seviyorum kızımın ismini.
ben şu an sağlık ocağının verdiği d vitamini, decavit ve kan ilacı kullanıyorum. öncesinde de pregnom kullandım hepsinin tek olduğu vitamin ilacı. ama o biraz pahalı o yüzden bitince almadım decavit e başladım.
ben 2 kez ıtır hanıma gittim. biri geçen seneydi mol gebelik olduğumda. dediler ki cihazları ve görmesi çok iyi. ama sadece kanama var dedi .mol gebe olduğumu anlayamadı. diğerini de geçen hafta gittim ankaradayken. bakr bakmaz erkek dedi direk :) erkek miydi peki diye sordu evet dedim. ama çok soğuk biri .belki ben sürekli giden bi hastası olmadığım içindir ama insan bi gülümseme tebessüm ister karşındaki gebe sonuçta ve ben kötü bi durumdaydım gittiğimde üzgündüm babamın durumunda dolayı.
fiyat konusunda çok haklısın çok çok ucuz. ben ortadoğu hastanesni aradım sadece muayene 115 tl dedi, sonra y.mahalledeki liva liya mı öyle bi klinik var orayı aradım 100 tl dedi tahlil hariç tabii ki. fiyat konusunda magnet tıp iyi gerçekten ama tahlil ücreti nedir bilmiyorum.
Selam kizlar nasilsiniz? Ben düşük ignesi oluyorum ya o igneden olan var mi simdi ya da daha onceki gebeliklerde. Hamilelik boyunca mi kullaniyoruz bu igneyi
Kızlar bugün doktor randevum vardı Bebeğimizin erkek olduğu kesinleşti Hayırlı sağlıklı kucağımıza da alırız inşallahDoktorum fotoğrafa pipi diye not düşmüş krize girdim
Merhaba arkadaşlar yoğunluktan sadece son birkaç sayfayı okuyabiliyorum günlük. O yüzden belki bu konuyu konuşmuşsunuzdur ama bana denk gelmedi.
Benim ilk gebeliğim daha önce yaptıran varsa tetanoz aşısını hangi haftada yaptırmam gerekli?Bir de ateş halsizlik gibi şeyler oldu mu. Sağlık ocağı 20 haftalıkken demişti ama tarihe farklı bir haftayı yazmış bilemedim ne zaman gideceğimi
Tam olarak düzenledikten sonra paylaşırım tabi kuzum şimdilik araştırıyorum bakalım
Geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsın umarım
Sicak davranmamisti bana da sanirim devlete gidenler cinsiyet ogrenmek icin gidiyorlar o da bakip gonderiyor
Açıkmaz olur mu kuzum geçen haftada oldu açıkınca hareket etmesi bu sabahta oldu resmen kalk bişey ye diyorBebitolar acikiyorlar mi artik yav gerci ben daha hic hareket falan hissetmiyorum benimki de normal degil sanki
Aklima geliyor bisiler de sacmalama diyip susturuyorum kendimiAçıkmaz olur mu kuzum geçen haftada oldu açıkınca hareket etmesi bu sabahta oldu resmen kalk bişey ye diyor
İnan ol bende 20.haftadan sonra fark ederim diyordum canım ilk gebelik olduğu için ama çok belli hareketleri
Özellikle tepki verdiği bir yiyecek bile var
Senin ikinci gebelik ama bu bebiş belki daha sakin olucaktır canım öyle düşün Allah korusun aklına kötüyü getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?