2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu arada eyüp ekici ye ben ilk gebeligimde de gittim, 5 bilemedin 10 dakikadan fazla surmez, insan hayal kırıklığını uğruyor, fakat bir anamoli varsa mutlaka görüyor,yani saglikliysa bebek çok uğraşmaz orasını burasını göstermekle, çok ünlü bir doktordur
Teşekkür ederim canım❤️

Kızlar ben bursadayim özel yıldırım doruk hastanesine gidiyorum ayrıntılı için 175 tl dediler ve doktor bakıyormuş.bilginiz olsun yakın olan belki gelmek ister

Kızlaaar ev göçüyooor. Her yer toz içinde evin süpürülüp yerlerin silinmesi lazım lavabolar aynalar her yeeer toz içinde. Ama ben napıyorum ?? İki seksen uzanmış tvye youtubu bağlamış dizi izliyorum diğer yandan amazondan bebiş için birşeyler inceliyorum:D

Kızlaaar ev göçüyooor. Her yer toz içinde evin süpürülüp yerlerin silinmesi lazım lavabolar aynalar her yeeer toz içinde. Ama ben napıyorum ?? İki seksen uzanmış tvye youtubu bağlamış dizi izliyorum diğer yandan amazondan bebiş için birşeyler inceliyorum:KK70:
Boşver canım dinlen sen sırası değil şimdi temizliğin :KK53: amazonun yurt dışı sitesinde istediğim bebek arabası 2000 liraya geliyor abim söyledi bana da, Türkiye’de 4600 lira :KK35:

Kızlar ben bursadayim özel yıldırım doruk hastanesine gidiyorum ayrıntılı için 175 tl dediler ve doktor bakıyormuş.bilginiz olsun yakın olan belki gelmek ister
o hastanede doğum yapan arkadaslarim var gayet memnunlar galiba bide orda kadin dogumcu melike hanim var ondan cok memnunlardi

Sizin tavsiyelerinize uyarak bu çantayı aldım siyah renkte.. Normalde hafta içi elime ulaşacak. Yavaştan almaya başlamak lazım yoksa hepsi birden çok büyük bir bütçe oluyor..

Eklentiler

• 039F82BB-B058-40E9-97BB-83FEF753DFF8.webp
    039F82BB-B058-40E9-97BB-83FEF753DFF8.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 49
  • C2ADEDBC-D85B-4219-B297-620756ABFC59.webp
    C2ADEDBC-D85B-4219-B297-620756ABFC59.webp
    30 KB · Görüntüleme: 41
  • F422D2ED-E482-4D88-9A7F-B89B5D95574C.webp
    F422D2ED-E482-4D88-9A7F-B89B5D95574C.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 52
Boşver canım dinlen sen sırası değil şimdi temizliğin :KK53: amazonun yurt dışı sitesinde istediğim bebek arabası 2000 liraya geliyor abim söyledi bana da, Türkiye’de 4600 lira :KK35:

Bizim burda amazon hayat kurtarıcısı normalde mağazada 50 euroluk ürün burda 20euroya bulabiliyorsun vazgecilmezim amazon yani :D

Bizim burda amazon hayat kurtarıcısı normalde mağazada 50 euroluk ürün burda 20euroya bulabiliyorsun vazgecilmezim amazon yani :KK70:
Bende eşime konuyu çıtlatıp oradan sipariş vermeyi düşünüyorum :deli: orjinalliğinde bi sıkıntı yoktur dimi canım sen biliyorsun madem sorayım :halay:

Bende eşime konuyu çıtlatıp oradan sipariş vermeyi düşünüyorum :deli: orjinalliğinde bi sıkıntı yoktur dimi canım sen biliyorsun madem sorayım :halay:
Yok canım bir sıkıntı yok ben sürekli sipariş veriyorum herşeyi bebek için bakım malzeme çantasını bile ordan alacağım.. Biz duş başlığını bile amazondan sipariş verdik eşimle :D

Kızlaaar ev göçüyooor. Her yer toz içinde evin süpürülüp yerlerin silinmesi lazım lavabolar aynalar her yeeer toz içinde. Ama ben napıyorum ?? İki seksen uzanmış tvye youtubu bağlamış dizi izliyorum diğer yandan amazondan bebiş için birşeyler inceliyorum:KK70:
Amann boşver beee :) en güzelini yapıyorsun :KK70:

Aboo :KK62: Birde dolar yüksek hali böyle gerçi Türkiye de fırsatçılık yapıyorlar o ayrı mevzu :) Dolar geriledi ama fiyatlar aynıııı ne hikmetse

Ben geç bile kalmış hissediyorum ehehe maaş gününe az kaldı aklımda olan şeyleri alıcam hep bende :KK45: En güzel Kısım alışveriş :KK53:
Bizim maaşlar bursa genelde ayın 5i ile 10u arası yatıyor.. geç kalmaktan ziyade çok büyük bir bütçe hepsi birden asla alınması mümkün değil herşey pahalı yavaş yavaş ordan burdan almak lazım elde para oldukça birde biz 1 ay sonra Türkiyeye tatile geliyoruz bir sürü hediyelik eşya aldık şu son 2ayda bütçe patlaması oldu uçak biletleri tren biletleri derken birde orası için harçlık koyduk kenara falan derken bebiş için yetiştirememekten korkuyorum ya :(

Eyüp ekici canim, 450 tl, bi hafta önceden randevunu veriyor, okudunmu bilmiyorum ama benim ultrasonda gorulenlerden dolayı ona gidicem, bide ali ipek var var ondan randevu kolay alınıyor mu ücreti nedir bilmiyorum, fetal dna sonucum insallah bu hafta çıkacak zaten bisey çıkarsa ayrintiliyida gerek kalmayacak:KK43:
Merhaba bende amniyosentez yaptırdım siz neden fetal DNA yaptırdınız?

Bizim maaşlar bursa genelde ayın 5i ile 10u arası yatıyor.. geç kalmaktan ziyade çok büyük bir bütçe hepsi birden asla alınması mümkün değil herşey pahalı yavaş yavaş ordan burdan almak lazım elde para oldukça birde biz 1 ay sonra Türkiyeye tatile geliyoruz bir sürü hediyelik eşya aldık şu son 2ayda bütçe patlaması oldu uçak biletleri tren biletleri derken birde orası için harçlık koyduk kenara falan derken bebiş için yetiştirememekten korkuyorum ya :KK43:
Bende yığılma olmasın diye geç kalmış hissediyorum anlamında dedim canım herşey çok pahalı malesef bende gönlümden geçen herşeyi almak istiyorum aklım kalsın istemiyorum yani. Çok açılmayın kuzum ama yetişir herşey panik yapma daha. her maaşlar birşeyler alınır❤️

Bende yığılma olmasın diye geç kalmış hissediyorum anlamında dedim canım herşey çok pahalı malesef bende gönlümden geçen herşeyi almak istiyorum aklım kalsın istemiyorum yani. Çok açılmayın kuzum ama yetişir herşey panik yapma daha. her maaşlar birşeyler alınır❤️

Öyle yapacağım her maaşla alacağım artık vallah yoksa yetişmez imkanı yok..

Back
X