Bende embiye hanıma gidiyorum.fena değil.tsk canimo hastanede doğum yapan arkadaslarim var gayet memnunlar galiba bide orda kadin dogumcu melike hanim var ondan cok memnunlardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende embiye hanıma gidiyorum.fena değil.tsk canimo hastanede doğum yapan arkadaslarim var gayet memnunlar galiba bide orda kadin dogumcu melike hanim var ondan cok memnunlardi
Çok haklısın.diger ihtiyaçlarını alırsın bebek gerecleri baya pahalı cunkuEvet öyle çok çabuk büyüyorlar temel ihtiyaçlarını zaten yeni alacağım bebeğime ama 1 ay giyecek maksimum o kıyafetleri o yüzden ikinci el bana anlamlı geliyor birde onları giyen de zaten bebek tertemiz süt kuzusu alıp tekrar güzel yıkadıktan sonra bence hiç bir sorun olmaz
Teşekkür ederim canım benim
Bende pıt pıt diye hissediyorum.iki üç gün önce vurma gibi sanki farklı biseyler hissetmiştim sonra bi daha olmadiEvet son bir kaç gündür net hissediyorum. Hatta şuan oynamasını bekliyorum ama ses seda yok:) siz hissediyor musunuz
Senin haftalarda bende net hissedemiyorum. Seyirme gibi oluyordu ama emin olamıyordum seyirme mi gaz mı bebek mi diyeBende tık yok yada ben ayırt edemiyorum :) Aslında her ultrasonda baya hareketli ama![]()
Ben 16 17 haftalardan sonra seyirme gibi bir şeyler hissediyordum. Bu haftaya kadar emin değildim hiç bebek mi nedir diye. 19+2 yada 3te tam emin oldum. Bebek biraz büyüsün de şuan seninkininde hareketleri çok güçsüz. Minicikler :)Bende pıt pıt diye hissediyorum.iki üç gün önce vurma gibi sanki farklı biseyler hissetmiştim sonra bi daha olmadi
Bebek hareketini net bi şekilde evet bu bebek diye hissediyor musunuzSenin haftalarda bende net hissedemiyorum. Seyirme gibi oluyordu ama emin olamıyordum seyirme mi gaz mı bebek mi diye3 gün önce net hissettim artık bebek olduğundan eminim. Senin de yakındır hissetmen :)
İnan bende öyle sanıyordumBebek hareketini net bi şekilde evet bu bebek diye hissediyor musunuzben ayırt edemiycem gibi geliyor da
![]()
Çok sevindim bunaİnan bende öyle sanıyordumama bebek olunca net olarak anlıyormuşuz tecrübe ettim
![]()
Kötü olmuş o kuzum ya inşallah bulursun iyi bir doktor
Senin yürüyüşler işe yarayacak canım ideal kilonda bitirirsin inşallah :)
Kızlaaar ev göçüyooor. Her yer toz içinde evin süpürülüp yerlerin silinmesi lazım lavabolar aynalar her yeeer toz içinde. Ama ben napıyorum ?? İki seksen uzanmış tvye youtubu bağlamış dizi izliyorum diğer yandan amazondan bebiş için birşeyler inceliyorum![]()
Sizin tavsiyelerinize uyarak bu çantayı aldım siyah renkte.. Normalde hafta içi elime ulaşacak. Yavaştan almaya başlamak lazım yoksa hepsi birden çok büyük bir bütçe oluyor..
Az kaldı dayanın analar hissedeceksinizÇok sevindim buna![]()
Maşallah canım minik kızınaHmm baktım şimdi Fl×7 18.62 çıkıyor
EFW 230 gram diyor canım
Bazen mecburiyet gerekiyor canımEvet gerçekten pişmanlık duyuyorum.. ama dolaplar bomboştu yiyecek birşey kalmamıştı biz yurtdışında market alışverişi genelde ayda maksimum 2 kere yapıyoruz buda ay başı büyük alışverişti eşim yanlız yapamazdı çünkü ben etiketlere bakarak alıyorum herşeyi.. mecbur gittim ama sonrasında keşke yatsaydım diyorum.. insan hamileliğini yaşayamıyor
Sezeryan olucağını bilmiyordum canımBenim zaten ikincide swezeryan olacak cnm sağol verdiğin bilgi için.iste dikkat etmeye çalışıyorum ama berbat bişey ya
Amin canım inşallah benim dezavantajım mide bulantım geçmediği için ekmekle ve karbonhidratla bastırmak zorunda olmak oldu bi de sindirimde eskisi gibi değil o yüzden aldım
Canım sen dinlen evi boşver zaten gerektiği zaman yaparsınız eşinle
Kuzum bi de o çantanın markası nedir ? Kumaşı çok kaliteli duruyor bende alıcaktım o modelden ama çok çeşitli markalar var türkiye’de bi de çoğu dandik geldi bana tam olarak rica etsem markasını ve sitede nasıl arattığını yazabilir misin? Amazondan hiç alışveriş yapmadım da...![]()
Canım ben abartılmadığı sürece bir yiyeceğin zararlı olduğunu düşünmüyorum tabii bu benim fikrim örneğin ben hurma da yiyorum 1 adet 10 20 gramlık bir şey doğum başlatmaz ki... ya da nar demişlerdi canım çekse yerim absrtmadan kararınca 1Kızlar bu cennet hurmasının hamilelikte bi zararı var mıya da cennet meyvesi değişik isimleri var
![]()
canım baktım da şimdi aynısı yok diğerlerinin de dikişini kumaşını beğenmedim hem de 160 tl falan aliexpresse baktım kaliteli duran bi model var ama o da tlye çevirince 200 tl oluyor aslında beğendiğim bi marka var o da pahalı 350 tl bilemedim ki napıcam?Canım ben amazona girdim bebek çantası yazdım ve çıkan sonuçlarda bakarak buldum. Yorumlar çok olumluydu ve bir kaç kişi fotoğraf Paylaşmış herkes çok memnun birde indirim vardı bugün 8 euro düşürmüşler o yüzden hemen kaptım yoksa sanırım 34 euroydu ben 26 euroya aldım.. markası copark diye geçiyor
Doktorum da abartmadığın sürece her şeyi yiyebilirsin dedi aslında canım. Senin de sindirim sorunun var aklında bulunsun bu meyve iyi geliyormuş. Bugün aldım denemek için ama yine de aklıma takıldı. Az bişey yerim olmazsa abartmadanCanım ben abartılmadığı sürece bir yiyeceğin zararlı olduğunu düşünmüyorum tabii bu benim fikrim örneğin ben hurma da yiyorum 1 adet 10 20 gramlık bir şey doğum başlatmaz ki... ya da nar demişlerdi canım çekse yerim absrtmadan kararınca 1
canım baktım da şimdi aynısı yok diğerlerinin de dikişini kumaşını beğenmedim hem de 160 tl falan aliexpresse baktım kaliteli duran bi model var ama o da tlye çevirince 200 tl oluyor aslında beğendiğim bi marka var o da pahalı 350 tl bilemedim ki napıcam?![]()
Bugün vahim olduİştah durumunuz nasıl kızlar? Ben kilo almaya başladım çok korkuyorum![]()
Canım kusura bakma yazdıklarımın tamamı çıkmamış ama benzer şeyler yazmıştım :) demir hapımı değiştirdik şimdi çok daha iyiDoktorum da abartmadığın sürece her şeyi yiyebilirsin dedi aslında canım. Senin de sindirim sorunun var aklında bulunsun bu meyve iyi geliyormuş. Bugün aldım denemek için ama yine de aklıma takıldı. Az bişey yerim olmazsa abartmadan
of bende ya aslında aşırı iştahtan değil midemi bastırması için yediğim hamur işlerinden almaya başladım. bir çirkin hissediyorum ki kendimiBugün vahim oldu
Resmen açlık hissi tuttu![]()