2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah canım bebişin kendini göstermeye başlamış anacim bı bende problem var herhalde normalde göbeğim yok ama şimdi 5 aylık hamile gibi göbeğim var.masallah küçük olacak senin gobus.
Benimde 5 aylık gibi duruyor benim biraz göbeğimde vardi amamide kısmım daha sis benim

Herkese günaydın hanımlar
Uzun zaman oldu buralara girip bakmayali
Umarım hepiniz için güzel geçiyordur hamilelik

Dün kontrolüm vardı cinsiyet öğrendik
Büyük ihtimalle kız dedi

İnşallah sonradan değişmez :)
Sata göre dün 17+5tim ama ultrason görüntüsüne göre doktor 18+0 dedi
Bu bir problem değildir dimi kızlar

Ayrıntılı ultrason için gün alacağız
Devlet hastanesinde ücretsiz olarak radyoloji uzmanı bakıyormuş ama 122 lira yatirirsak kadın doğumdan hoca bakiyormuş -perinatolog-
Biz de hocaya baktıralım dedik

Kızlar bir de ben TSH için ilaç kullaniyordum
İlk tahlilimde 3.74 çıkmıştı ve endokrinoloji ilaca başlamıştı
Bir ay sonra kontrolüm vardı onda da 1.72 çıkmıştı ve doktor ilaca devam et demişti

Ben o sıralarda şehir dışına çıktım, ilacım bitti ve hiç fırsatım olmadı gidip alamadim
İki hafta ilaç kullanmadım
Dün kontrole gittim doktor bana çok kızdı
Sen gebesin nasıl ihmal edersin inanamıyorum dedi
Direkt bebeğin zekasını etkiliyor dedi moralim inanılmaz bozuldu
Dün ilaca tekrar başladım. Tahlil verdim ama sonucunu henüz almadım
İnşallah bir şey olmaz kızlar çok üzgünüm

An itibariyle ben ve bebeğim :))). Yatağın dağınıklığına bakmayın kızlar tekrar yatacağım

Her sabah aynı yerde çekim yapıyorum geliştiğini görmek için

Eklentiler

• 921471C9-2EBA-44A8-8A95-A027A4FB45CC.webp
    102,2 KB · Görüntüleme: 83
Geçmiş olsun Allahin izniyle bisey olmaz insallah

Günaydın kızlar gece leke gelmis uykuda benden sabah kalktim farkettim . Özele gittim hersey yolunda gözüküyor progestan icmemi önerdi . Gerekli ölçümlerimi yapti 150 gram 14 cm olmus bebisim. Bu arada cinsiyetide sordum baya bakti bi çıkıntı var ama cok küçük dedi. Kiz bebeklerde 3 çizgi oluyomus bende ki kordondan bagimsiz bi cikinti var ama %100 diyemedi bklm yine netlestiremedik erkeğe benziyo demisti devletteki doktorum. Çok şükür saglikli olduğunu öğrendim ya kıpır kıpır oynuyodu

Günaydıın
Geçmiş olsun canım

Günaydın güzel anneler

Bende de 2 gündür beyaz kokusuz akıntı var ilk andan beri var ama son 2 günde neden arttı diye endişelendim normalde doktora sorduğumda normal demişti ama sizde de var mı beyaz akıntı?

Benimde 5 aylık gibi duruyor benim biraz göbeğimde vardi amamide kısmım daha sis benim
Normalde 14 haftalık olmam gerekirken ultrasonda iki hafta önde gidiyor benim kuzu.benim.gobek yoktu cnm gebeligimde kocaman oluyor.ayyy bu kuzumuda sağ salim doguruyum insallah Allah isteyene versin birdaha dogurmam.dun gecede 2015 nisan annelerinde yazışmalarıma baktimmm ayyy neler yazmışiz neler yine aynı şeyleri yaşıyoruz bin şükür.buradada aynı olur inşallah geriye dönüp baktığımızda neler paylaşmışiz diyelim hepimix

Günaydin canlar.Herkese güzel bir gün diliyorum.Neler yapıyorsunuz?
Bugun 2.3 kg aldigimi fark ettim.Sizler ne kadar aldiniz yada verdiniz hadi yazin bakalim.Ipin ucunu kaciran cok kilo alan varmi aramizda?Kimseye soylemiycez laf aramizda

Günaydın canım
Benimde şeffaf akıntım var bikaç haftadır doktor gebelikten dedi. Ama beyaz süt kesiği gibi olursa muhakkak bize haber ver demişti. Bi danış yine de istersen doktoruna.

Günaydin canlar.Herkese güzel bir gün diliyorum.Neler yapıyorsunuz?
Bugun 2.3 kg aldigimi fark ettim.Sizler ne kadar aldiniz yada verdiniz hadi yazin bakalim.Ipin ucunu kaciran cok kilo alan varmi aramizda?Kimseye soylemiycez laf aramizda
Günaydın kuzum
Bende baştan bulantılardan 2 kilo vermiştim 1 hafta önceki kontrolümde bulantılarda azalınca geri 1,5 kg almışım hemen Zaten kilom birazcık vardı o yüzden temkinli gitmeye çalışıyorum ama bundan sonrası için çabuk alıcakmışım gibi geliyor.

Son 1 haftadır bende de arttı canım normal olduğunu söylüyorlar kaşıntı ve koku olmadığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…