2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydin canlar.Herkese güzel bir gün diliyorum.Neler yapıyorsunuz?
Bugun 2.3 kg aldigimi fark ettim.Sizler ne kadar aldiniz yada verdiniz hadi yazin bakalim.Ipin ucunu kaciran cok kilo alan varmi aramizda?Kimseye soylemiycez laf aramizda:olamaz::KK54::süslü:
Günaydın canım, senin de günün güzel olsun. 1 kilo aldım bende :dondurma:

Günaydın kuzum
Bende baştan bulantılardan 2 kilo vermiştim 1 hafta önceki kontrolümde bulantılarda azalınca geri 1,5 kg almışım hemen :confused: Zaten kilom birazcık vardı:dondurma: o yüzden temkinli gitmeye çalışıyorum ama bundan sonrası için çabuk alıcakmışım gibi geliyor.

ya siz çok iyi gidiyorsunuz maşallah diyelim. Benim istahim baya acildi.Bende şaşknm .Ipin ucunu kacirmamam lazm

ya siz çok iyi gidiyorsunuz maşallah diyelim. Benim istahim baya acildi.Bende şaşknm .Ipin ucunu kacirmamam lazm
Benim de iştahım açıldı canım saat başı acıkıyorum. Sindirim sorunumdan dolayı çoğu şeyi yiyemiyorum iyice rahatsız etmesin diye yoksa neler neler yerim :KK48: Onun yerine meyve sebze yoğurt falan yiyorum o yüzden az aldım sanırım. Ama bunu son 1 haftada aldım artık böyle almaya devam ederim gibi geliyor normalde de kilo almaya müsait vücudum

az su içince kasıklarda batma oluyo zaten. benimolmuştu hemşiremle görüştüm az su içmişsin dedi. gerçekten su içince 1 saat sonra kramplar yok oldu

Artar canım ırsı olarakta etkiliyo çünkü anne baba uzunsa çocukta uzun oluyo haliyle :)
Büyüyo işte annesi sıkıntı yok :nazar:
slm aleyküm. benim bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum. hamile kardeşlerim benim için dua eder misiniz? birer ayetel kürsü okuyun tez zamanda hayırlı sağlıklı evladımızın olması için dua edin inşallah. ismen dua edin inşallah,ismim emine.

Normal canım akınti.
Evet canım normal ama biraz artınca acaba diyor insan..

Bugun 2.3 kg aldigimi fark ettim.Sizler ne kadar aldiniz yada verdiniz hadi yazin bakalim.Ipin ucunu kaciran cok kilo alan varmi aramizda?Kimseye soylemiycez laf aramizda:olamaz::KK54::süslü:

Canım ben 3,5 kilo aldım ama bende işler biraz tuhaf gelişti ilk andan itibaren sanırım benim hormonlar alt üst oldu hem midem bulanıyor( halen ) hem de karnım çok acıkıyor hem de resmen kazınıyor ilk andan beri ideal oranı tutturmaya çalışıyorum inşallh 12 kiloyla tamamlamak istiyorum ama kısmet:KK49: haftada 5 gün yürüyüşe başladım 5 km en azından yağdan almayayım diye...

Günaydın canım
Benimde şeffaf akıntım var bikaç haftadır doktor gebelikten dedi. Ama beyaz süt kesiği gibi olursa muhakkak bize haber ver demişti. Bi danış yine de istersen doktoruna.
Canım ben sormuştum normal demişti belki de soğuk havalardan olmuştur bilemedim biraz artınca insan endişeleniyor:bicak:

Son 1 haftadır bende de arttı canım normal olduğunu söylüyorlar kaşıntı ve koku olmadığı sürece

Kaşıntı koku ağrı yok canım demek ki normal haftaya gidince yine sorucam :110:
slm aleyküm. benim bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum. hamile kardeşlerim benim için dua eder misiniz? birer ayetel kürsü okuyun tez zamanda hayırlı sağlıklı evladımızın olması için dua edin inşallah. ismen dua edin inşallah,ismim emine.

Okudum canım allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK200:

Başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın En yakın zamanda Rabbim yüzünüzü güldürsün evladınızla

Başınız sağolsun çok üzüldüm Rabbim hiçbirimizi evlatlarımızla sınamasın En yakın zamanda Rabbim yüzünüzü güldürsün evladınızla
ALLAH razı olsun. rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşaallah. dualarınızda beni unutmayın bu yeter bana..

Okudum canım benim. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inş sana :dua:

ölen bebeğim tüp bebekti. dua edin inşallah tedaviye gerek kalmadan rabbim mucizemizi versin inşaallah
Canim cok üzüldüm .Bazen kelimeler de yetersiz kaliyor ve insan söylenecek cok sey olmasina ragmen birsey soyleyemiyor. Takdiri ilahi olunca,çaresiz dualara sarılıp bekliyorsun. Dualarımız seninle. Insallah en kisa zamanda Rabbim yeniden nasip eder ve sana bu üzüntüleri unutturur

Başınız sağolsun, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim.

Günaydın kızlar gece leke gelmis uykuda benden sabah kalktim farkettim . Özele gittim hersey yolunda gözüküyor progestan icmemi önerdi . Gerekli ölçümlerimi yapti 150 gram 14 cm olmus bebisim. Bu arada cinsiyetide sordum baya bakti bi çıkıntı var ama cok küçük dedi. Kiz bebeklerde 3 çizgi oluyomus bende ki kordondan bagimsiz bi cikinti var ama %100 diyemedi bklm yine netlestiremedik erkeğe benziyo demisti devletteki doktorum. Çok şükür saglikli olduğunu öğrendim ya kıpır kıpır oynuyodu

canım lekelenme kırmızı mı kahverengi miydi?
Günaydın güzel anneler:KK200:

Bende de 2 gündür beyaz kokusuz akıntı var ilk andan beri var ama son 2 günde neden arttı diye endişelendim normalde doktora sorduğumda normal demişti ama sizde de var mı beyaz akıntı?

ben de beyaz var özellikle siyah çamaşır giydiğim için farkettim ama bi kaç gündür fazla değil

ben söylemeyeyim 5 kg yu geçti geçiyor
doymuyorum müthiş iştahim açık

Eminecim üzülme demek şu an boş tabii ki üzüleceksin ama sakın şikayet etme hep şükret. ben de geçen sene ikizlerimi kaybettim çok ağladım üzüldüm ama Rabbim tekrar nasip etti. Rabbim ne zaman isterse o zaman olur o doğru zamanı bilendir. Rabbim kucağını boş bırakmasın dua edeceğim senin için.

Rabbim en kisa zamanda hayırla tekrar nasip etsin insallah saglikli sihhatli bi evladiniz olur .

canım lekelenme kırmızı mı kahverengi miydi?

ben de beyaz var özellikle siyah çamaşır giydiğim için farkettim ama bi kaç gündür fazla değil

ben söylemeyeyim 5 kg yu geçti geçiyor
doymuyorum müthiş iştahim açık

Eminecim üzülme demek şu an boş tabii ki üzüleceksin ama sakın şikayet etme hep şükret. ben de geçen sene ikizlerimi kaybettim çok ağladım üzüldüm ama Rabbim tekrar nasip etti. Rabbim ne zaman isterse o zaman olur o doğru zamanı bilendir. Rabbim kucağını boş bırakmasın dua edeceğim senin için.
Canım gece uykuda geldiği icin galiba önce kahve veya kırmızı gelmiş o daha koyu renk sonra üzerine pembe sulu sekilde gelmis . Hala kahverengi devam ediyor progestan ictim aygin baygın uyumusum

Normalde 14 haftalık olmam gerekirken ultrasonda iki hafta önde gidiyor benim kuzu.benim.gobek yoktu cnm gebeligimde kocaman oluyor.ayyy bu kuzumuda sağ salim doguruyum insallah Allah isteyene versin birdaha dogurmam.dun gecede 2015 nisan annelerinde yazışmalarıma baktimmm ayyy neler yazmışiz neler yine aynı şeyleri yaşıyoruz bin şükür.buradada aynı olur inşallah geriye dönüp baktığımızda neler paylaşmışiz diyelim hepimix
Peki canim ileride olunca erken mi doğum oluyor.bazi arkadaşlarım ona takılma sonunda gene aynı tarihte oluyo diyolar.benim ilk hamileliğin benimde çok büyüdü iri mi olacak bizimkiler acaba:emir_bebek:doktor ya uzun olcak ya gelişimi ilerde demişti.ay ins mayıs ayında oldu bitti çok şükür diye yazarız hepimiz.cok uzun bir süreç vakit gecmiyo sanki.daha yarılamadık bile

Peki canim ileride olunca erken mi doğum oluyor.bazi arkadaşlarım ona takılma sonunda gene aynı tarihte oluyo diyolar.benim ilk hamileliğin benimde çok büyüdü iri mi olacak bizimkiler acaba:emir_bebek:doktor ya uzun olcak ya gelişimi ilerde demişti.ay ins mayıs ayında oldu bitti çok şükür diye yazarız hepimiz.cok uzun bir süreç vakit gecmiyo sanki.daha yarılamadık bile
Kari koca uzun ve iri yapiya sahipseniz bebek de size cekecektir normal zamaninda doğum yapti bi tanidik 4250 gram di ama sexeryan olmak zorundaydi belki daha bile kilosu fazladir öyle hatirliyorum

Kari koca uzun ve iri yapiya sahipseniz bebek de size cekecektir normal zamaninda doğum yapti bi tanidik 4250 gram di ama sexeryan olmak zorundaydi belki daha bile kilosu fazladir öyle hatirliyorum
Aslında eşim yapılı degil.benimde boyum normal aslında.kiz kardeşim uzun ve yapılı.kardesim 6.5 kilo doğmuştu ve normal doğum.gorenler 6 aylık bebek saniyolardi.ona çekerse öyle olabilir:emir_bebek:

Back
X