- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımÇook tatlı olmuş göbüş canım. Maşallah![]()
Benim de bir anda büyüdü iki hafta önce böyle değildiolmaz mı son iki haftada birden büyüdü malum kiloda var tabii zorlanmaya başladım haliyle.
oh ne güzel bi deniz havası çok iyi gelir.
Evet olabilir canım iç karnın dar o zaman. Ben ilk üç ay kilo verdim o yüzden geç çıktı belkide. Bir an da büyüdü zaten. Sabahları dümdüz oluyordu ama sabahları da böyle artıkCanım bende ilk başta öyle düşündüm ama ilk gebeligimdede aynı oluyor bide çok şükür kabızlık filan cekmiyorum o yönden rahatım.ic karınla alakalı herhalde.
Ben vermiştim kilo. Şuan hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayımGünaydin canlar.Herkese güzel bir gün diliyorum.Neler yapıyorsunuz?
Bugun 2.3 kg aldigimi fark ettim.Sizler ne kadar aldiniz yada verdiniz hadi yazin bakalim.Ipin ucunu kaciran cok kilo alan varmi aramizda?Kimseye soylemiycez laf aramizda![]()
Çek de görelimBenimki de 6 aylık gibi ikinci de hemen çıkar derlerdi de beklemiyordum bu kadar bi ara çekiim ben de![]()
Canım benim.doktorum Nisan'da doğurur Sun dedi.oglumda haftasından önde gidiyordu 38 haftada dogurdum 3640 doğdu.onde gidince bebek iri oluyor eltimin bebeğinde önden gidiyordu 4680 doğdu 37 haftada diğer haftaları bekleselerdi daha iri olacaktı.ama bazilarindada bebek önde gidiyor son haftalarda haftasını dengeliyor yapı meselesi ve bebeğe bağlı canım inşallah sağ salim doguralim ilk bebekte öyle oluyor Allah'ım Biran önce zaman gecesinde yavruma kavusuyum.diyorsun korkuda aşırı fazla oluyor bişey olacak diye ama ikincide valla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun daha rahat oluyor insanPeki canim ileride olunca erken mi doğum oluyor.bazi arkadaşlarım ona takılma sonunda gene aynı tarihte oluyo diyolar.benim ilk hamileliğin benimde çok büyüdü iri mi olacak bizimkiler acabadoktor ya uzun olcak ya gelişimi ilerde demişti.ay ins mayıs ayında oldu bitti çok şükür diye yazarız hepimiz.cok uzun bir süreç vakit gecmiyo sanki.daha yarılamadık bile
Büyüdü annesi artık hızla büyür bu haftalarda bebek.evet cnm iç karnım darEvet olabilir canım iç karnın dar o zaman. Ben ilk üç ay kilo verdim o yüzden geç çıktı belkide. Bir an da büyüdü zaten. Sabahları dümdüz oluyordu ama sabahları da böyle artık
Geçmiş olsun canım. Ev dışında bi yerde bende çok rahatsız oluyorum otururkenNasılsınız kızlar hastaneden geldik eşime 10 gün rapor verdiler MR a girecek Cumartesi günü bacağından. Bel ağrısından öldüm hastanede oturmaktanbide bi gaz sıkışması yaşadım hala geçmedi kramp giriyor
![]()
Sağol kuzum. Galiba üşüttüm farketmeden sabah erken çıkmıştık buz gibiydi hava hatta kar geliyor heralde dedimGeçmiş olsun canım. Ev dışında bi yerde bende çok rahatsız oluyorum otururkenüşüttün belki de dışarıda , sıcak tut kendini
![]()
Eşim de dün bana diyor haftaya kar yağacakmış diye, artık dışarı çıkılmaz dedimSağol kuzum. Galiba üşüttüm farketmeden sabah erken çıkmıştık buz gibiydi hava hatta kar geliyor heralde dedimEve bi girdim oh mis gibi sıcacık canım evim
![]()
Iyi o zaman kuzum ferahlattin beni :)Detaylıya radyolog ve perinatologlar bakıyor canım hiç dert etme benim oğluşa radyolog bakmıştı herkes de çok memnundu
Ben Zaten evciyimdir internetim olsun bana yeter her türlü vakit geçiririmEşim de dün bana diyor haftaya kar yağacakmış diye, artık dışarı çıkılmaz dedimev gibisi yok ya rahat rahat
![]()
Çok geçmiş olsunNasılsınız kızlar hastaneden geldik eşime 10 gün rapor verdiler MR a girecek Cumartesi günü bacağından. Bel ağrısından öldüm hastanede oturmaktanbide bi gaz sıkışması yaşadım hala geçmedi kramp giriyor
![]()
Bizim modem bozuldu 3 gündür evde internetimiz yokBen Zaten evciyimdir internetim olsun bana yeter her türlü vakit geçiririm![]()
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun![]()
bende taşındığımızda 1 hafta internetsizdim çok kötü haftaydı zaman geçmediBizim modem bozuldu 3 gündür evde internetimiz yokyeni modem sipariş ettik bugün gelecekti bakalım
normalde de laptop açmam hiç bugün kızıma bişeyler bakıym diye açtım sonra aklıma geldi internet olmadığı açtığım gibi kapattım
![]()
Valla öyle oldu ya normalde hiç yapmazdım böyle şeyler ama unutuyorum artıkTeşekkür ederim canım
bende taşındığımızda 1 hafta internetsizdim çok kötü haftaydı zaman geçmedi
Senin olayda Harika ya hahah unutkanlık göbek adımız oldu![]()
Benden bugün telefon numaramı istediler veznede 545 dedim gerisini hatırlayamadım dondum kaldımValla öyle oldu ya normalde hiç yapmazdım böyle şeyler ama unutuyorum artık![]()
Hahaha o da iyiymişBenden bugün telefon numaramı istediler veznede 545 dedim gerisini hatırlayamadım dondum kaldım![]()