2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cenk Hoca 400 tl istiyor detaylı için bence hiç de az sayılmaz :eek:
Ankaradaki radyolog u aradım 325miş onun ücreti de:KK14:
Bu civara göre yüksek bi rakam söylemiş :110: doktorumun söylediğinden memnun kalmazsam giderim cenk hoca’ya başka seçenek yok çünkü. Senin detaylı ne zaman olmalı ? Vakit varsa haftaya gittiğimde öğrenirim

Canim cok saol. Kenari hafif curumus ama dislerimi bilirim curuk disimi cekerken bile bayan doktor zor ceker koku cok gucludur. Bu yasima kadar ilk defa disim dustu :KK43: Dedigin gibi sanirim kalsiyum depom bitti doktora gittigimde soyleyecegim :)
Günaydın.benimde bir dışımde delik olmus iki dışımde bazen sızlıyor.bende soracam dolgu oluyorsa yaptıracam

Günaydın güzel anneler :KK200:

Bende detaylı ultrasona haftaya cuma giriyorum inşallah. Şuan ben 19. Haftamdayım aşıyı ne zaman yaptırmalıyız? İnternetten baktığımda 20. Haftadan sonra yaptırmışlar ya da 18. Haftada bile yaptıranlar var kafam karıştı?:bicak:

Bende detaylı ultrasona haftaya cuma giriyorum inşallah. Şuan ben 19. Haftamdayım aşıyı ne zaman yaptırmalıyız? İnternetten baktığımda 20. Haftadan sonra yaptırmışlar ya da 18. Haftada bile yaptıranlar var kafam karıştı?:bicak:
Sağlık ocağında bana 20. Haftada dediler canım

En ideal 20 canım yaptır gitsin 1 hafta sonra :KK53:

Bir ara bende eşliğinden döndüm sirkeli su iyi geliyor kırar mikropları devam et bırakma yinede. Hepimiz sorunluyuz enfeksiyon mantar iltihap ne ararsan var mübarek :KK45:
Hee valla canım hamilelikte vücut direnci düştüğü için yok yok :bicak:
Allah daha büyük bir dert vermesin :dua:

Hee valla canım hamilelikte vücut direnci düştüğü için yok yok :bicak:
Allah daha büyük bir dert vermesin :dua:
Benim de dün minnacık uçuğum vardı bugün devasa boyuta ulaşmış mesela :KK53: bebişlerimiz iyi olsun da bunlar gelip geçer :)

Ayy geçmiş olsun canım bugün bende de bi ara kaşınır gibi oldu korktum çok zor bişi tez kurtulursun inşallah
Sağol canım evlerden ırak bu illet
Başındayken hemen önlemini al sirkeli su alkali olduğu için kaşıntıya falan birebir çözüm :110:
Geçmiş olsun mantarın var ya da yok demedi mi.ben aynayla bakmıştım sende öyle kontrol et beyaz beyaz oluyor
Sağol canım dedi mantarın var dedi
16.haftada kendi doktorum tek kullanımlık bir fitil vermişti geçmedi.
Devletteki doktorun verdiği ilaçları kullanmıcam c grubu ve d grubu
Progestan fitil kullandığım için akıntım beni aldattı :(

canım ben 2 kasım da yaptırdım. bir de 3 aralık da yaptıracağım. 13 gün önce tam 18 hafta 1 günlüktü.

Kızlar karnına dokununca rahatsızlık hisseden var mı? Anlatamayacam sanırım ama acıyor gibi bi his oluyor dokununca. Çocuğu rahatsız etmiyorum kızmayın yine :KK12:

Ben de son zamanlarda oluyor. üşüyünce gaz olunca ya da idrara çok sıkışık olunca. şu sıralar hele tuvalete çok sık gidiyorum

Ben de son zamanlarda oluyor. üşüyünce gaz olunca ya da idrara çok sıkışık olunca. şu sıralar hele tuvalete çok sık gidiyorum
Benimde sıklaştı canım zaten idrarım geldiğinde göbüş şişiyor anlıyorum ordan doluluk hissi olmasa bile :KK53: Birkaç gündür böyle acıyor gibi karnım merak ettim bende niye olur diye büyüğünden falandır inşallah

Benimde sıklaştı canım zaten idrarım geldiğinde göbüş şişiyor anlıyorum ordan doluluk hissi olmasa bile :KK53: Birkaç gündür böyle acıyor gibi karnım merak ettim bende niye olur diye büyüğünden falandır inşallah
Muhtemelen kotu bisey yoktur canim. Ilk cocugunsa icerdeki genlesmeden de olabilir

Günaydın kızlar :KK49:
Sağlık ocağından geldim şimdi ayda bir troid tahlili yaptırıyorum kan verdim, kalçadan iğnem vardı onu vuruldum, ilaçlarımı da yazdırdım geldim. Baya iş yaptım sabah sabah daha bugün iş yapmasam olur :confused:
Sanki yapıyormuşum gibi:p
Bide salı günü saat 2de gebe eğitimi varmış ebemiz ona çağırdı.
Yapma is guc canim. Ben dun igne oldum biraz da is yaptim. Cok yoruldum

Canım ben bugün sordum kaçıncı haftada oluyor diye.
18den sonra yapılıyor dedi sağlık ocağındaki ebe
Bebeğin kalp atışlarını dinlediler 18+6da ilk dozu oldum
Diğer doz için 17 Aralığa gün verdiler
Benim de dün minnacık uçuğum vardı bugün devasa boyuta ulaşmış mesela :KK53: bebişlerimiz iyi olsun da bunlar gelip geçer :)
Nerde çıktı kız uçuk geçmiş olsun :)
Uçuğa böğürtlen reçeli iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam :KK64:

Back
X