- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bu civara göre yüksek bi rakam söylemişCenk Hoca 400 tl istiyor detaylı için bence hiç de az sayılmaz
Ankaradaki radyolog u aradım 325miş onun ücreti de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu civara göre yüksek bi rakam söylemişCenk Hoca 400 tl istiyor detaylı için bence hiç de az sayılmaz
Ankaradaki radyolog u aradım 325miş onun ücreti de![]()
Günaydın.benimde bir dışımde delik olmus iki dışımde bazen sızlıyor.bende soracam dolgu oluyorsa yaptıracamCanim cok saol. Kenari hafif curumus ama dislerimi bilirim curuk disimi cekerken bile bayan doktor zor ceker koku cok gucludur. Bu yasima kadar ilk defa disim dustuDedigin gibi sanirim kalsiyum depom bitti doktora gittigimde soyleyecegim :)
Sağlık ocağında bana 20. Haftada dediler canımGünaydın güzel anneler
Bende detaylı ultrasona haftaya cuma giriyorum inşallah. Şuan ben 19. Haftamdayım aşıyı ne zaman yaptırmalıyız? İnternetten baktığımda 20. Haftadan sonra yaptırmışlar ya da 18. Haftada bile yaptıranlar var kafam karıştı?![]()
En ideal 20 canım yaptır gitsin 1 hafta sonraGünaydın güzel anneler
Bende detaylı ultrasona haftaya cuma giriyorum inşallah. Şuan ben 19. Haftamdayım aşıyı ne zaman yaptırmalıyız? İnternetten baktığımda 20. Haftadan sonra yaptırmışlar ya da 18. Haftada bile yaptıranlar var kafam karıştı?![]()
Hee valla canım hamilelikte vücut direnci düştüğü için yok yokBir ara bende eşliğinden döndüm sirkeli su iyi geliyor kırar mikropları devam et bırakma yinede. Hepimiz sorunluyuz enfeksiyon mantar iltihap ne ararsan var mübarek![]()
Amin kuzumHee valla canım hamilelikte vücut direnci düştüğü için yok yok
Allah daha büyük bir dert vermesin![]()
Benim de dün minnacık uçuğum vardı bugün devasa boyuta ulaşmış meselaHee valla canım hamilelikte vücut direnci düştüğü için yok yok
Allah daha büyük bir dert vermesin![]()
Sağol canım evlerden ırak bu illetAyy geçmiş olsun canım bugün bende de bi ara kaşınır gibi oldu korktum çok zor bişi tez kurtulursun inşallah
Sağol canım dedi mantarın var dediGeçmiş olsun mantarın var ya da yok demedi mi.ben aynayla bakmıştım sende öyle kontrol et beyaz beyaz oluyor
Normal ultrasonsa gitmeyeyim ayrıntılı için giderim diye düşünüyordumBebeğin kalbini kordon bağını olabilecek hastalıklara bakılan ultrason ismi canım. Detaylı ultrason gibi biraz :)
Günaydın güzel anneler
Kızlar karnına dokununca rahatsızlık hisseden var mı? Anlatamayacam sanırım ama acıyor gibi bi his oluyor dokununca. Çocuğu rahatsız etmiyorum kızmayın yine![]()
Benimde sıklaştı canım zaten idrarım geldiğinde göbüş şişiyor anlıyorum ordan doluluk hissi olmasa bileBen de son zamanlarda oluyor. üşüyünce gaz olunca ya da idrara çok sıkışık olunca. şu sıralar hele tuvalete çok sık gidiyorum
Muhtemelen kotu bisey yoktur canim. Ilk cocugunsa icerdeki genlesmeden de olabilirBenimde sıklaştı canım zaten idrarım geldiğinde göbüş şişiyor anlıyorum ordan doluluk hissi olmasa bileBirkaç gündür böyle acıyor gibi karnım merak ettim bende niye olur diye büyüğünden falandır inşallah
Yapma is guc canim. Ben dun igne oldum biraz da is yaptim. Cok yoruldumGünaydın kızlar
Sağlık ocağından geldim şimdi ayda bir troid tahlili yaptırıyorum kan verdim, kalçadan iğnem vardı onu vuruldum, ilaçlarımı da yazdırdım geldim. Baya iş yaptım sabah sabah daha bugün iş yapmasam olur
Sanki yapıyormuşum gibi
Bide salı günü saat 2de gebe eğitimi varmış ebemiz ona çağırdı.
Evet canım ilk o yüzden bilemedim bende.Muhtemelen kotu bisey yoktur canim. Ilk cocugunsa icerdeki genlesmeden de olabilir
Canım ben bugün sordum kaçıncı haftada oluyor diye.Günaydın güzel anneler
Nerde çıktı kız uçuk geçmiş olsun :)Benim de dün minnacık uçuğum vardı bugün devasa boyuta ulaşmış meselabebişlerimiz iyi olsun da bunlar gelip geçer :)