2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağolasın canım bugün giyim bari nerede zararlı bişey var cnm istiyor.durduramiyorum kendimi esimde kızıyor ilk bebekte dikkat ettin bunda niye boylesin diye dediğin gibi kasmamak lazım çok kastım ilk gebeligimde bunda tadını cikartiyim herşeyin inşallah
Benim ilk ama yinede kızartma falan yediğimde azda olsa yedim valla mayonez. Abartmadığımız sürece sorun olmaz bence :kk77: ay çok acıktım valla eşim gelse de kahvaltı yapsak :deli:

Benim aldigimin içinde sünger vardı cnm.seninki büyük park yataklardandir muhtemelen benim.kullandigim 2 yaşına kadar kullanılabilecek olan park yataklardan bide.mobilyali almıştım hiç kullanmadık sattım bende.

Mayonezsiz nasıl oluyor cnm??

Baktım netten cnm sağolasın marka salatası gibi yapımı tamamdır.
Benimki 60 120 boyutlarında canım. Ben prego marka almıştım eve bakıcıya ise tripler marka almıştım ucuzdu içinde yatağıyla 4 yıl önce 130 liraya almıştım. İnan o kadar para verip aldığım pregodan hiç farkı yoktu. Şimdi gene bakıcı annemiz onu kullanacak. Bizde evdekini kullanacağız :) sonrada ranza almayı düşünüyorum. Odamıza 2 baza sığmaz.
Aynen makarna salatası gibi yapıyorum :) afiyet olsun:))

Benimki 60 120 boyutlarında canım. Ben prego marka almıştım eve bakıcıya ise tripler marka almıştım ucuzdu içinde yatağıyla 4 yıl önce 130 liraya almıştım. İnan o kadar para verip aldığım pregodan hiç farkı yoktu. Şimdi gene bakıcı annemiz onu kullanacak. Bizde evdekini kullanacağız :) sonrada ranza almayı düşünüyorum. Odamıza 2 baza sığmaz.
Aynen makarna salatası gibi yapıyorum :) afiyet olsun:))
Evet canım bende 4 yıl önce almıştım 150 filandi karyolali besigede 900 TL vermistim.yazik valla ranzayi çok iyi dusunmussun benim ev baya büyük o yüzden baza Alicam tekrar abisiyle uyurlar doğum sonrasıda rahat oluyor sezeryanli olunca ben kendi yatağıma yatamıyorum orada uyurum diye düşündüm.mart gibi filan alırım inşallah daha çok erken çünkü.

Bir konu okudum 37 haftalıkken bebeğini kaybetmiş bir üye.. böyle konuları okuyunca çok kötü oluyorum :KK43: keşke okumasaydım diyorum.. zaten stresli ve endişeliyim böyle konular beni daha çok geriyor ya :KK43:
Ay okuma canim oyle şeyleri.bende denk gelip okuyordum sonra farkında olmadan bilinç altına yerlestiriyorsun.sonrada her farklı belirtiyi yorumluyoruz kotu olarak

Çok geçmiş olsun canım
Doktorun ne dedi peki
Magnezyum verdi mi

Canım sanada kolay gelsin
Ben o yazlık kışlık işini aylar önce yaptım
Sen şimdi söyleyince bile üşüdüm :oops:
Kan değerlerimde yüksek ama genelde üşürüm

Dikkat et canım Allah korusun kayarsın bide
Afyon hep bana bir arkadaşımı hatırlatır:KK200:
Burdada geceden beri durmaksızın sakin sakin yağmur yağıyor :)
Verdi canim magnezyum. Basindan beri magnezyum kullaniyorum aslinda gunde iki kere. Erken dogum riski var mi diye bakti. O da yok simdilik dedi. Kar tutunamadi kayacak kadar oncesinde yagmir yagmisti. Yagan eridi biz de ancak kar altinda yurumus olduk

Magnezyum falan verdi mi dr.un
Kasilmalarim iki haftadır var iki hafta önce gitmiştim dra o zaman tamda anlamsmistim kasilma oldugunu söyledim cogalirsa agrin sancinsa olursa gel hemen dedi ama magnezyum filan vermedi bu hafta yine gidecem dra o zaman tekrar soylerim . Bende suan için sirt ustu yatinca top gibi toplaniyo öyle oluyor yani. Elevit iciyorum içinde var mi acaba magnezyum

Kızlar çok garip bir gece geçirdim değişik bir ağrım vardı çok rahatsız ediciydi uyuyamadım korkudan bebek hep elime geldi Zaten. Şimdi normale döndü doktora gitmeme 3 gün kaldı mutlaka sorucam inşallah Kasılma değildir gerçekten. Önceden pozisyon değiştirince o sertlik dağılıyordu dün ne yaptıysam olmadı ayak uzatıp bile yatamadım karnımı kesiyorlar gibi içten acı oldu.

Kızlar ya dün geceden beri canım Rus salatası istiyor yesem bişey olurmu??yiyen oldumu aranızda?mayonez varya içinde o yüzden çekiniyorum biraz ama deli gibide istiyor canim:KK72:
Benim bi gece çok canım çekmişti durup dururken aklıma düştü. eşimi komageneye gönderdim ordan aldı yedim uyudum :KK53: Başka mayonezli birşeyde yemedim Zaten.

Kızlar çok garip bir gece geçirdim değişik bir ağrım vardı çok rahatsız ediciydi uyuyamadım korkudan bebek hep elime geldi Zaten. Şimdi normale döndü doktora gitmeme 3 gün kaldı mutlaka sorucam inşallah Kasılma değildir gerçekten. Önceden pozisyon değiştirince o sertlik dağılıyordu dün ne yaptıysam olmadı ayak uzatıp bile yatamadım karnımı kesiyorlar gibi içten acı oldu.
Canım gaz olabilir mi? Beni bazen yürütmüyor bile batıyor resmen sancı gibi giriyor

Kızlar selam siz ultrasona ne kadar sıklıkla giriyorsunuz ben hep 4d ye girdim 10 gün önce 2d de gördüm biraz sanki hiç girmemişim gibi doktorumda amniyosentez sonucunu bekliyor ama ben meraktan başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum?

Back
X