• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın kızlar:KK200: sabaha karşı burada da hissedilen bi deprem oldu ve bende duydum:110: eşimin alarmı çalmıştı her depremi yaşamış biri olarak korkuttu beni açıkçası allah hepimizi korusun hayatta böyle gerçeklerde var:bicak:

@Heart of Gold canım geçmiş olsun doktor düzelir dediyse düzelir inşallah onun dışında güzel haberlerle gelmişsin :KK200:
Kuzum şiddeti nasıl olmuş
İnşallah can veya mal kaybı yoktur
Haberlerde falan denk gelmedim gerçi bugün erken kalkmadım o yüzden olabilir

Merhabalar,
Benim de tahmini doğumum 22 Nisan. Şu an 19. Haftadayım, bebeğim 355.91 gr, sizce normal kiloda mı? Bana fazlaca gelişiyor gibi geliyor. :anneadayı:

Kuzum şiddeti nasıl olmuş
İnşallah can veya mal kaybı yoktur
Haberlerde falan denk gelmedim gerçi bugün erken kalkmadım o yüzden olabilir
Canım 4.3 galiba öyle şiddetli değil ama geçmişte bir sürü deprem yaşayınca ve istanbul’da da beklenen büyük bir deprem olunca insan korkuyor canım:KK200:

Canım 4.3 galiba öyle şiddetli değil ama geçmişte bir sürü deprem yaşayınca ve istanbul’da da beklenen büyük bir deprem olunca insan korkuyor canım:KK200:
Allah beterinden korusun kuzum
Doğal afetlere karşı insanın elinden pek birşey gelmiyor malesef :(
Rabbim cümlemizi korusun

Canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
Eşin bence tükettiği sigara miktarı tek tük dışardan içmeyenlere o tek tük sigara çook fazla geliyor
Tiryaki olsa sigarasız duramazdı buna emin olabilirsin
Eşim işinden dolayı günde 2 pakete çıktı
Resmen içmek için sabırsızlanıyor belli bir zaman sonra

Canım geçmiş olsun
Bebeğin erkek miydi plesanta sorunları erkek bebeklerde daha çok oluyormuş
Ayrıntılı öncesi fark edilmedi mi
Tüp bebek grubundan bir arkadaşında aynı plesanta previa durumu var
Doktoru erken doğum olabilir,kanaman lekelenmen olabilir hemen öyle bir durumda acile gelmesini söylemiş doktoru
Yatak istirati verdi doktoru canım hiç bir iş yapmıyor annesi falan bakıyor
Fark edildi 11. Haftada ağır iş yapma dedi doktor çıkabilir yukarı dedi. Ama rapor falan vermedi hiç. Öğretmenim çalışıyorum sürekli istirahat halinde değilim. 20. Haftada erken alabiliriz diye söylendi ilk defa. Hayırlısı bakalım insallah yukarı çıkar gerek kalmaz

Canım anlıyorum seni. İnsan zaten hakim olmadığı konularda korkuyor. Bide ümit Edip gittiğimiz kişiler böyle umursamaz olunca. Evet farkındayım ne büyük dertler var beterin beteri var onlar çok daha ciddi şeylerle karşılaşıyor belki bizimki çok basit onlara göre tamam anlıyorum ama herkese kendi yaşadığı büyük geliyor o an. Hele bu hassas dönemde herşey çok büyüyor. Üzülme sen bak orda gidebilecegin bı özel ayrıntılı ultrason uzmanı var. Burda o bile yok. İllaki üni Hastanesi'ne gitmem gerekiyor oradaki sırayı beklemeyi hele insanları anlatamam.icini ferah tut inşallah özelde gittiğin kişi net bilgilendirir. Bana da yaz olurmu
Tamam cnm yazarım. Aynen senin dediğin gibi oldu. Bu yüzden ölenler var ya da rahmi alınanlar. Neyse bak yine sinirlendim. Çok kalabalıktı bi de . Bi sürü vergi veriyoruz ama devletin imkanlarından yararlanamıyoruz , beni kızdıran işini iyi yapmayanlar.

Kızlar kendimi çok mutsuz hissediyorum. Sanki 2 çocuğun üstesinden gelemeyecek herşey üstüme yıkılacakmış gibi geliyor. Eşim sanki benden daha çok hamile sürekli onun davranışlarına triplerine bozuluyorum.Ben çalışıyorum. Aslında yardımcı oluyor gibi gözüküyor ama yakınmaları kızımla didişmelerinden bıktım,şimdiden evde sanki baba kız değil 2 çocuk var:KK12: Dün akşam koltukta uyuyakalmışım Kızımı uyku sattinde uyutmadan çizgi film açıp maça gitmiş. Ve benim çocuğum çok hareketli gözümün önünden ayırmadığım halde bile sürekli tehlikeli olabilecek şeyler yapar Nasıl öyle bırakır gider aklım almıyor.:stop:ne yapacağım ben ???

Fark edildi 11. Haftada ağır iş yapma dedi doktor çıkabilir yukarı dedi. Ama rapor falan vermedi hiç. Öğretmenim çalışıyorum sürekli istirahat halinde değilim. 20. Haftada erken alabiliriz diye söylendi ilk defa. Hayırlısı bakalım insallah yukarı çıkar gerek kalmaz
Slm ilk kizimda ,plesanta asagidaydi benimde ,oncelikle iliski yasak, yatak istirahati vermemisti Dr. Calisiyodum bende , kanamam hic olmadi,38+4 sezaryan oldum,

Tamam cnm yazarım. Aynen senin dediğin gibi oldu. Bu yüzden ölenler var ya da rahmi alınanlar. Neyse bak yine sinirlendim. Çok kalabalıktı bi de . Bi sürü vergi veriyoruz ama devletin imkanlarından yararlanamıyoruz , beni kızdıran işini iyi yapmayanlar.
Maalesef öyle. Sen stres yapma. İnsallah çıkar yukarı bizimkilerde hepsi geride kalır bunlarin

Slm ilk kizimda ,plesanta asagidaydi benimde ,oncelikle iliski yasak, yatak istirahati vermemisti Dr. Calisiyodum bende , kanamam hic olmadi,38+4 sezaryan oldum,
Maşallah kanamanizin olmaması çok güzel. İnsallah bizimde olmaz. Doğum zamanı da tam ideal olmuş sizin hiç yukarı çıkmadi mi sonuna kadar ağzı kapattı mi? Buna rağmen 38 i beklediyseniz bı ümit olur benim icin

Maşallah kanamanizin olmaması çok güzel. İnsallah bizimde olmaz. Doğum zamanı da tam ideal olmuş sizin hiç yukarı çıkmadi mi sonuna kadar ağzı kapattı mi? Buna rağmen 38 i beklediyseniz bı ümit olur benim icin
Evet dedigindi gibi yeri degismedi hic,seker oldugu icin bende erken oldu dogum :) insallah seninde hic sorun olmaz ,int . En kotusu yaziyo .

Kızlar bu arada Doktor sezeryan olduğu için nisanın başı olur 1 nisan gibi olabilir dedi bugün kendi doktorum da öyle demişti belki ilk bebiş bizim nisantoş olur heehhheh
Ay ne güzel canım ❤️ İnşallah mart sonu gelmezde isim değiştirmek zorunda kalmazsın :D

Back
X