Arkadaşıma ne zaman söylemiş acaba.embiye hanim direk baktı söyledi onun için radyolojite mi gidilir yuh yani.95 olmus 20 tl zam gelmis.dogumlarda ocaktan sonra zam gelecekmiş 2000 normal sezeryan 2250 dedi isteğe bağlı artıyo dedi.ben genede 3000 çıkardım gözden zamda geleceği için.kemal beyi neden tercih etmedin tekrarEvet Kemal körogluna gıdıyordum kızımda. 2017 Ekim annesiyim. Şimdi Fatos Hanımla basladım. Forumdan bır arkadas da Gizem Hanıma gıdıyomus. Gizem Hanım ense kalınlıgını bız soylemıyoruz radyoloji de bakılıyor demiş radyolojıden de 300 TL istemişler. Kızıma hamileyken Kemal bey soylemıstı aslında ama sanırım hastane yeni karar almıs. Oyle soyledı o arkadas ben de sasırdım. Embiye Hanımın muayene ucreti ne kadar. Dogumlu konustunuz mu fiyatlar ne alemde
Öncelikle sağlıklı olsunlar tabi ama ideal doğum kilosu da çok önemli. Bağışıklık sistemi için sarılık olma oranı bile düşük doğum ağırlıklı bebeklerde artıyor. Ciğer gelişimi için de ne kadar geç doğarsa o kadar iyi. 27. Hafta civarı eğer cikmamissa yukarı artık kesin cikmiyormus. Bı ümit bekliycrm o haftayı.Benim ilk defa bu hafta gittigimde söyledi asagida oldugunu galiba 20 . Haftada kesin asagida oldugu gorulebiliyomus insallah erken dogmaz bebisler benimkiler zaten 3 kilo anca doguyolar bide erken dogsa iyice zayif olacak saglikli olsunlarda biraz kiloda olsa fena olmaz
insallah cikar yukari bu gebeligim zor gecti basindan beri sonumuz iyi olur insallahÖncelikle sağlıklı olsunlar tabi ama ideal doğum kilosu da çok önemli. Bağışıklık sistemi için sarılık olma oranı bile düşük doğum ağırlıklı bebeklerde artıyor. Ciğer gelişimi için de ne kadar geç doğarsa o kadar iyi. 27. Hafta civarı eğer cikmamissa yukarı artık kesin cikmiyormus. Bı ümit bekliycrm o haftayı.
Merhaba kızlar
Detaylıdan çıktım 40 dk sürdü. Herşey yolunda dedi gelişimi. Böbreklerin her ikisinde de genişleme var daha öncede söylemişti ama takip edilir iki taraftada olduğu için kaybolur düzelebilir dedi. Suyun iyi gelişimi iyi doğum 31 mart ve öncesi de olabilir dedi. 550 gr. 27 cm mış. BiZe güzel pozlar verdi çok şükür. Darısı tüm yaptıracak arkadaşlara. Hayırlı haberlerle gelin. Biz şimdi ankara ya babamı görmeye gidiyoruz. Herkese iyi hafta sonları.
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın kızlarsabaha karşı burada da hissedilen bi deprem oldu ve bende duydum eşimin alarmı çalmıştı her depremi yaşamış biri olarak korkuttu beni açıkçası allah hepimizi korusun hayatta böyle gerçeklerde var
@Heart of Gold canım geçmiş olsun doktor düzelir dediyse düzelir inşallah onun dışında güzel haberlerle gelmişsin
Arkadas mayıs annesi forumda konustum. Kızım da erken dogum rıskım olusmustu Kemal bey ızınlıydı yerıne gizem hanım bakıyordu defalarca aradım gerı donus alamadım.Aynı zamanda hayat hastanesinde baska bır doktora daha gıdıyordum. O sevket yılmaza sevk ettı. 1 hafta kaldım. Donuste hemen Kemal beye gıttım sabah gıtmeme ragmen sımdı gıdın ogleden sonra gelıp sıra alın dedıler. Kemal bey devamlı doktorum dedım. Doktora sor o zaman dedıler.Odasına gıttım hızlıca anlattım sekreteri ogle den sonra gelin sıra alın dedi. Kemal bey agzını bıle acımadı sadece onaylar bir işaret yaptı. Oyle olunca bır daha gıtmedım.Doruk yakın olmasa doruka da hiç gitmem ama mecbur yakın dıye gıdıyrmArkadaşıma ne zaman söylemiş acaba.embiye hanim direk baktı söyledi onun için radyolojite mi gidilir yuh yani.95 olmus 20 tl zam gelmis.dogumlarda ocaktan sonra zam gelecekmiş 2000 normal sezeryan 2250 dedi isteğe bağlı artıyo dedi.ben genede 3000 çıkardım gözden zamda geleceği için.kemal beyi neden tercih etmedin tekrar
İnşallah o da düzelir canım, gözün aydın çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına
Günaydın kuzum, geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Günaydın canım geçmiş olsun
Kızlar iyi akşamlar bugün doktora eğitiminden dolayı hep derslerdeydim daha yeni bitti dersler. Akşama kadar rahimde kasılma oldu hep. İlk defa basima geldi, bu normal mi aranizda yasayan var mi? Bir an önce doktora mi gitsem yoksa abartıyor muyum bende bilemedim.
Günaydın kızlarsabaha karşı burada da hissedilen bi deprem oldu ve bende duydum eşimin alarmı çalmıştı her depremi yaşamış biri olarak korkuttu beni açıkçası allah hepimizi korusun hayatta böyle gerçeklerde var
@Heart of Gold canım geçmiş olsun doktor düzelir dediyse düzelir inşallah onun dışında güzel haberlerle gelmişsin
Lusi eşini kafana takıp üzülme lütfen.. eşinle konuştun mu ? Belki konuşsan açık açık daha iyi hissedersin. Bu arada randevun umarım çok iyi geçer
Biz Nisan koyalım dedik hatta şuan Nisantoş diye seviyoruzEslem Ela Bahar Nisan Öykü Rüya Naz belki fikir olur :) benim sevdiklerimden
Bu dedigin dr hangi il deArkadas mayıs annesi forumda konustum. Kızım da erken dogum rıskım olusmustu Kemal bey ızınlıydı yerıne gizem hanım bakıyordu defalarca aradım gerı donus alamadım.Aynı zamanda hayat hastanesinde baska bır doktora daha gıdıyordum. O sevket yılmaza sevk ettı. 1 hafta kaldım. Donuste hemen Kemal beye gıttım sabah gıtmeme ragmen sımdı gıdın ogleden sonra gelıp sıra alın dedıler. Kemal bey devamlı doktorum dedım. Doktora sor o zaman dedıler.Odasına gıttım hızlıca anlattım sekreteri ogle den sonra gelin sıra alın dedi. Kemal bey agzını bıle acımadı sadece onaylar bir işaret yaptı. Oyle olunca bır daha gıtmedım.Doruk yakın olmasa doruka da hiç gitmem ama mecbur yakın dıye gıdıyrm
Oh super canım için rahatlamıştır
Bizde Eroş diye seviyoruzBiz Nisan koyalım dedik hatta şuan Nisantoş diye seviyoruz
Merhaba :)Herkese selam
Hadi gözün aydın canım darısı bizlere inşallah
Çok geçmiş olsun canımKızlar 2 gündür giremedim kızım hastaydı acile gittik kusma vardı boğaz enfeksiyonu ilaç felan verdi ama ev battı bugünden beri makine çalıştırdım yağmurda var her yer her yerde valla krese baslayali hastalığı bitmedi iyileştiriyor um gönderiyorum 2 gün sonra yine ayni dr söyledim 1 hafta kreş ortamından uzak tut dedi cok zormuş okula başlayınca benim kızım kolay kolay hasta olmuyordu.biraz uzak kaldım ama burdayım yarın dr gidecekler hyirli haberlerle dönerler inş. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallahGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize öğlen doktora gideceğim ama yanımda kimse olmayacak kontrollerde oğlumda bizle oluyordu problem olmuyordu dün telefonda asistan özellikle söyledi yanınıza bir kişi girebilir sadece diye e dedim bebek var o benim yanımda durabilir dedi durmazki senin yanında babasıyla takılacak artık ben de kendim kalacağım doktorla allahım güzel sonuçlar çıkart karşımıza
Canım geçmiş olsunKızlar merhaba ben de çok uzun zamandır giremedim. Ev taşıdım. Telaş coktu bir yandan da okul derken ancak kendime geldim. Dün ayrıntılı ultrasona girdim. Perinataloji bölümüne de gidiyorum kan sulandırıcı falan kullandığım için. Perinatolog plasenta previa var dedi. Plasenta aşağıda rahim agzina yakinmis. Tam kapatmıyor su an ama kısmı olarak kapatiyormus. Takip edilmeli dedi. Eğer duzelmezse ki 20. Haftadan sonra zor herhalde 36. Haftada alırız bebeği dedi. Çok erken geldi bana. Kanama riski artiyormus plesenta previa da falan falan. İçinizde tecrübesi olan duyan bilen varmıdır. Biraz canım sıkıldı.
Canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsinMerhaba kızlar
Detaylıdan çıktım 40 dk sürdü. Herşey yolunda dedi gelişimi. Böbreklerin her ikisinde de genişleme var daha öncede söylemişti ama takip edilir iki taraftada olduğu için kaybolur düzelebilir dedi. Suyun iyi gelişimi iyi doğum 31 mart ve öncesi de olabilir dedi. 550 gr. 27 cm mış. BiZe güzel pozlar verdi çok şükür. Darısı tüm yaptıracak arkadaşlara. Hayırlı haberlerle gelin. Biz şimdi ankara ya babamı görmeye gidiyoruz. Herkese iyi hafta sonları.
BursaBu dedigin dr hangi il de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?