2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşıma ne zaman söylemiş acaba.embiye hanim direk baktı söyledi onun için radyolojite mi gidilir yuh yani.95 olmus 20 tl zam gelmis.dogumlarda ocaktan sonra zam gelecekmiş 2000 normal sezeryan 2250 dedi isteğe bağlı artıyo dedi.ben genede 3000 çıkardım gözden zamda geleceği için.kemal beyi neden tercih etmedin tekrar

Öncelikle sağlıklı olsunlar tabi ama ideal doğum kilosu da çok önemli. Bağışıklık sistemi için sarılık olma oranı bile düşük doğum ağırlıklı bebeklerde artıyor. Ciğer gelişimi için de ne kadar geç doğarsa o kadar iyi. 27. Hafta civarı eğer cikmamissa yukarı artık kesin cikmiyormus. Bı ümit bekliycrm o haftayı.

insallah cikar yukari bu gebeligim zor gecti basindan beri sonumuz iyi olur insallah

İnşallah düzelir canım Hayırlı olsun bu arada..

Günaydın canım geçmiş olsun

Arkadas mayıs annesi forumda konustum. Kızım da erken dogum rıskım olusmustu Kemal bey ızınlıydı yerıne gizem hanım bakıyordu defalarca aradım gerı donus alamadım.Aynı zamanda hayat hastanesinde baska bır doktora daha gıdıyordum. O sevket yılmaza sevk ettı. 1 hafta kaldım. Donuste hemen Kemal beye gıttım sabah gıtmeme ragmen sımdı gıdın ogleden sonra gelıp sıra alın dedıler. Kemal bey devamlı doktorum dedım. Doktora sor o zaman dedıler.Odasına gıttım hızlıca anlattım sekreteri ogle den sonra gelin sıra alın dedi. Kemal bey agzını bıle acımadı sadece onaylar bir işaret yaptı. Oyle olunca bır daha gıtmedım.Doruk yakın olmasa doruka da hiç gitmem ama mecbur yakın dıye gıdıyrm

geçmiş olsun canım

Bu dedigin dr hangi il de

Çok geçmiş olsun canım
Anneler çocuklarını ne kadar el üstünde tutsalarda okul ortamından kreşten çocuklar hastalık kapabiliyolar malesefki canım

Canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
Eşin bence tükettiği sigara miktarı tek tük dışardan içmeyenlere o tek tük sigara çook fazla geliyor
Tiryaki olsa sigarasız duramazdı buna emin olabilirsin
Eşim işinden dolayı günde 2 pakete çıktı
Resmen içmek için sabırsızlanıyor belli bir zaman sonra
Canım geçmiş olsun
Bebeğin erkek miydi plesanta sorunları erkek bebeklerde daha çok oluyormuş
Ayrıntılı öncesi fark edilmedi mi
Tüp bebek grubundan bir arkadaşında aynı plesanta previa durumu var
Doktoru erken doğum olabilir,kanaman lekelenmen olabilir hemen öyle bir durumda acile gelmesini söylemiş doktoru
Yatak istirati verdi doktoru canım hiç bir iş yapmıyor annesi falan bakıyor

Canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin
Biran önce böbreklerimdeki sorunda düzelir rahat bir ohh çekersin inşallah
Güzel haberler almak bütün arkadaşların başına olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…