- Emoji Skoru
- 14.616
- Puanlar
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim endokrin için hiç uğraşma çok zor randevu alınıyor sen iyi bir dahiliyeye git hemen onlarda bakıyor.sakin ihmal etme çok onemliGünaydın arkadaşlar Benim şimdi de tiroid değerlerim yükselmiş doktorum endokrin e yönlendirdi ama maalesef henüz bi dr bulamadım İstanbul’da siz nereye gidiyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
Günaydın arkadaşlar Benim şimdi de tiroid değerlerim yükselmiş doktorum endokrin e yönlendirdi ama maalesef henüz bi dr bulamadım İstanbul’da siz nereye gidiyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
Niye ki acepp benimde uyku düzenim şaştı hep parça parça uyuyorum resmen.Günaydın güzel anneler
Mutlu,huzurlu umutlu bir haftasonu diliyorum herkese
Sizde de oluyor mu gece uyuyamıyorum resmen uyumam 2yi 3 ü buluyordur sinir olmaya başladım![]()
Geçmiş olsun bende de zehirli guatir ve graves hastaligi var. Ben Ankaradayim egitim arastirma hastanesine gidiyorum zaten yaptiklari sey kan alip ona göre ilaci belirlemek. Endokrin bölümüne beni kadın doğum sevk etti ve sonrasinda giriş yaptirirken ben belirttim gebeyim kontrolum var diye her gittigimde kabul ediyolar. Ama mhrsden randevu alabilmek icin doktoruma ben yeşil alan açtırmak istiyorum randevu almak icin mhrsden dedim tmm sekretere söyle acsin sana yesil alan dedi. Galiba bu ay kesecek ilaci ama dogumdan sonra devam tedaviye cunku ben gebe olmadan önce varmis hastaligim.Günaydın arkadaşlar Benim şimdi de tiroid değerlerim yükselmiş doktorum endokrin e yönlendirdi ama maalesef henüz bi dr bulamadım İstanbul’da siz nereye gidiyorsunuz ne kullanıyorsunuz?
Günaydın canim.onceden bana çok oluyordu gece uyanıp baya bir süre uyuamıyordum.simdi de çok uyanıyorum özellikle wc yeGünaydın güzel anneler
Mutlu,huzurlu umutlu bir haftasonu diliyorum herkese
Sizde de oluyor mu gece uyuyamıyorum resmen uyumam 2yi 3 ü buluyordur sinir olmaya başladım![]()
Benim tam tersi 2 ay önce normal değer bu ay arttı anlamadım bende 10.58 e çıkmışŞunu da belirteyim aslinda troid değerleri bu aylarda yatışırmış öyle söyledi doktorum belki sizinde normale dönmeye baslar insallah
Evet benimki şu an totalis değil ilerlemezse inşallah. Sağol canım benim insana umut oluyor böyle sonu güzel biten gebeliklerRahim ağzı tam kapalıymış hiç kanaması olmamış.eger bir damla kan bile gelse hemen hastaneye gel demisler.34 haftalık doğum yapmis.bebegi sağlıklı masallah hiç sorun olmamış.birde onunki plesanta previa totalismis.senin tam rahim ağzında degil korkma bence
Benim de 12yi buluyor kahvaltı yapmam aklıma takılmıyor değilArkadaşlar bisey sorucam ben kahvaltimi gec yapiyorum 11 gibi kalkip 11:30 gibi filn yapiyorum acaba bebegimin büyümesini sıkıntıya sokarmi gec kahvalti yapmak kilosunu filan etkilermi

Sorun olmaz ya gece geç yatıyorsanız.zaten yatana kadar yiyoruz birseyler .tabi erken kalkıp kahvaltı yapmak en güzeli ama malesef bende baze n geç yiyorumBenim de 12yi buluyor kahvaltı yapmam aklıma takılmıyor değil![]()
En güzeli erken kalkmak böyle gün içinde de çok düzensiz yiyorum öğünler kayıyor hepSorun olmaz ya gece geç yatıyorsanız.zaten yatana kadar yiyoruz birseyler .tabi erken kalkıp kahvaltı yapmak en güzeli ama malesef bende baze n geç yiyorum
Lcwde hamile montları var şişme mont spor da yani uzun da hem fermuarı var gebelik bitince büyük parcayı cıkarıp normal sisme mont olarak da giyebiliyosunKızlar havalar soğumaya başladı okula gidip gelirken 10 dk lık yol ama kaban icin ne yapsam bilemedim. Oncekinde genis kesim bir kaşe kabanım vardi isimi görmüştü doğuma kadar. Ama simdi o yok. Alisveris icin ciktim aradigim gibi bulamadim. Panço tarzi seylerle idare edebilir miyim bilemiyorum cok usuyen biriyim. Siz nasil bir çözüm buldunuz?
Bu montlara daha hiç bakmadım da şimdi alsam mesela 9. Aya kadar giyebilir miyim ayarlanan bişey mi ?Lcwde hamile montları var şişme mont spor da yani uzun da hem fermuarı var gebelik bitince büyük parcayı cıkarıp normal sisme mont olarak da giyebiliyosun
Dur bak fotosunu atayım, ben de henüz almadım kabanlarım oluyor zaten karnım pek büyümedi popom büyüyor anlamadım :))Bu montlara daha hiç bakmadım da şimdi alsam mesela 9. Aya kadar giyebilir miyim ayarlanan bişey mi ?
Benim de daha oluyor da arabada otururken falan rahatsız etmeye başladı :)Dur bak fotosunu atayım, ben de henüz almadım kabanlarım oluyor zaten karnım pek büyümedi popom büyüyor anlamadım :))
Sitesinde bulamadım ya ama magazasında görmüstümDur bak fotosunu atayım, ben de henüz almadım kabanlarım oluyor zaten karnım pek büyümedi popom büyüyor anlamadım :))
Görsellerde bişey buldum ben ara parça gibi kalıyor o mu ? Çok güzel mantıklı bişeymişSitesinde bulamadım ya ama magazasında görmüstüm![]()