• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar nasılsınız? Dün doktora gittim 18+0 idim, 18+5 cıktı gelişimi:nazar: boyu 18cm kilosu 236 grammış minnoşumun :emir_bebek: ayrıntılı baktı böbrekleri beneği besleyen damarlar midesi safra kesesi kalbi hatta kalbinin tüm odacıklarını gösterdi:KK200: cok sükür hersey yolunda :anne:

Canim cok üzüldüm .Bazen kelimeler de yetersiz kaliyor ve insan söylenecek cok sey olmasina ragmen birsey soyleyemiyor. Takdiri ilahi olunca,çaresiz dualara sarılıp bekliyorsun. Dualarımız seninle. Insallah en kisa zamanda Rabbim yeniden nasip eder ve sana bu üzüntüleri unutturur
Allah razı olsun... dualarınıza çok ihtiyacım var

Benimde grupta vardi öyle biri ama o cok sorun yasiyordu erken aldilar bebegi ama genede bir 35 vardi sanirim.ne bebeğe ne anneye birşey olmadi.soracagin bir soru olursa ona sorarım ben
Onunki tamamen mi kapalıydı rahim ağzı yoksa kısmen mi? Yaşadığı sorun kanamamiydi bide ne gibi sorun yaşadı acaba? Çok tesekkur ederim bu arada

Canim en güzeli özel bi yere git devlette hiç söylemiyorlarmış.butun özel hastaneleri ara fiyat sor bence.benimki 175 tl.sen ankarada miydin.bazi şehirler daha pahali
175 tl cok iyiymis canm ya .ankaradayim ben. burada 400 500 leri duydum

Kızlar nasılsınız? Dün doktora gittim 18+0 idim, 18+5 cıktı gelişimi:nazar: boyu 18cm kilosu 236 grammış minnoşumun :emir_bebek: ayrıntılı baktı böbrekleri beneği besleyen damarlar midesi safra kesesi kalbi hatta kalbinin tüm odacıklarını gösterdi:KK200: cok sükür hersey yolunda :anne:
Gözün aydın canım darısı ayrıntılıya gireceklere olsun inşallah :nazar:

slm aleyküm. benim bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum. hamile kardeşlerim benim için dua eder misiniz? birer ayetel kürsü okuyun tez zamanda hayırlı sağlıklı evladımızın olması için dua edin inşallah. ismen dua edin inşallah,ismim emine.
Okudum emine Allah sabır versin. Tüp bebek pgt yapılmış mıydı

Onunki tamamen mi kapalıydı rahim ağzı yoksa kısmen mi? Yaşadığı sorun kanamamiydi bide ne gibi sorun yaşadı acaba? Çok tesekkur ederim bu arada
Rahim ağzı tam kapalıymış hiç kanaması olmamış.eger bir damla kan bile gelse hemen hastaneye gel demisler.34 haftalık doğum yapmis.bebegi sağlıklı masallah hiç sorun olmamış.birde onunki plesanta previa totalismis.senin tam rahim ağzında degil korkma bence

Kızlar havalar soğumaya başladı okula gidip gelirken 10 dk lık yol ama kaban icin ne yapsam bilemedim. Oncekinde genis kesim bir kaşe kabanım vardi isimi görmüştü doğuma kadar. Ama simdi o yok. Alisveris icin ciktim aradigim gibi bulamadim. Panço tarzi seylerle idare edebilir miyim bilemiyorum cok usuyen biriyim. Siz nasil bir çözüm buldunuz?

Bende 250 verecem ayrıntıliya ama bazıları 40 dakika felan baktı dedi ya burda özelde çok çok 15 veya 20 dakka ancak sürüyor 5 sene önce öyleydi .o zaman devlet hastanelerinde 5 dakika ancakt ir

Kızlar havalar soğumaya başladı okula gidip gelirken 10 dk lık yol ama kaban icin ne yapsam bilemedim. Oncekinde genis kesim bir kaşe kabanım vardi isimi görmüştü doğuma kadar. Ama simdi o yok. Alisveris icin ciktim aradigim gibi bulamadim. Panço tarzi seylerle idare edebilir miyim bilemiyorum cok usuyen biriyim. Siz nasil bir çözüm buldunuz?
Benim şimdilik montum oluyor ama ilerisi icin kardesim pancosunu gonderdi.panco çok isitmayabilir ama içine kazak ve hırka giyeriz.yoksa başka çözümüze yok

Ben de çok üşürüm canım kendime bol ve kalın kalın kazaklar aldım montum da biraz genişti şimdilik oluyor bakalım üşümüyorum karnım iyice büyüyünce ne yaparım bilemiyorum

Güzel muhabbetler olmuş ben girmeyeli aksam üstünden beri. merve teacher merve teacher arkadasim benim ankara eğitim arastirmada da randevum var 13 aralikta . Sami ulusta 19 aralikta keske sana verebilme gibi bi sansim olsa 13 aralik takini sana verirdim . Daha orayi arayip iptalde ettirmedim. Ben 19 unda sami ulusa gidecem ayrintilya

Bu arada bursa doruk yıldırıma giden arkadasim benim kuzenim melike hanim varmis orda ona gitti iki dogumuna da cok memnun kalmis hatta bana dio gel seni burda doğum yaptiralim diye galiba ayrica ücret ödemişti doğumu icin normal dogumdu. Aklinda bulunsun

Neden saklamış anlam veremedim.agir bir sigara içse çok kokar demekki hafif bir şey içiyor.gizliyor olsa arkadaşına işaret ederdi süs diye.benimde kardeşim liseden beri içiyormuş bizden yıllarca nasil saklamış nasil çakmadık anlamadım.birde aşırı içiyor.unv okurken ayni evde bile kaldık o zaman bile çakmadım hicde kokmuyordu.esinle konuştun mu peki ne diyor

Konuşmadım canım konuşmak istemedim

Arada sırada arkadaşlarıyle sohbette muhabbette denk geldikçe içiyor gibi düşünüyordum hep. Arkadaşı dediğim yaşça epey büyük, bence hiç abartmamıştır.
Yanımızda hafta sonları tatillerde hiç içtiğine denk gelmedim.
Ben mi safım demekki diyorum.
Canım benim eşimde evde hiç içmezdi ama dışarda içerdi. Yani ben hiç içtiğini görmezdim. Kokmazdı da. Anca eve arkadaşları gelince balkonda onlarla içerdi. Geçen gün arkadaşı anlatıyordu, eşimden için ne güzel bıraktı sigarayı falan diyo. İçmiyorduki düzgüncene dedim bende . Ama demekki dışarıda içiyormuş ki arkadaşı öyle yorum yaptı.

Back
X