• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım benim eşimde evde hiç içmezdi ama dışarda içerdi. Yani ben hiç içtiğini görmezdim. Kokmazdı da. Anca eve arkadaşları gelince balkonda onlarla içerdi. Geçen gün arkadaşı anlatıyordu, eşimden için ne güzel bıraktı sigarayı falan diyo. İçmiyorduki düzgüncene dedim bende . Ama demekki dışarıda içiyormuş ki arkadaşı öyle yorum yaptı.

Valla anlamadım bu işi bazısının tiryakiliği değişik oluyor demekki

Kızlar havalar soğumaya başladı okula gidip gelirken 10 dk lık yol ama kaban icin ne yapsam bilemedim. Oncekinde genis kesim bir kaşe kabanım vardi isimi görmüştü doğuma kadar. Ama simdi o yok. Alisveris icin ciktim aradigim gibi bulamadim. Panço tarzi seylerle idare edebilir miyim bilemiyorum cok usuyen biriyim. Siz nasil bir çözüm buldunuz?
Bende daha tam çözüm bulamadim hamile kabanlarini da begenemedim biraz kisa gibi geldi.Galiba genis bi kaban alacagim.belden baglamali kaseler hosuma gidiyor bu hafta sonu bakacagim.panco dusunmustum ama soguk gunler pancoyla gecmez heralde

Güzel muhabbetler olmuş ben girmeyeli aksam üstünden beri. merve teacher merve teacher arkadasim benim ankara eğitim arastirmada da randevum var 13 aralikta . Sami ulusta 19 aralikta keske sana verebilme gibi bi sansim olsa 13 aralik takini sana verirdim . Daha orayi arayip iptalde ettirmedim. Ben 19 unda sami ulusa gidecem ayrintilya
Sagol canm bende arastiriyorum bakalim uygun bir özel bulursam zübeydeye gitmiycem. Cinsiyeti ayrintilida bile soylemiyormus biliyo musun.kagida yazip eline tutusturuyormus.Bende ayrintilida bekliyorum sonucta herseyiyle ogrenmek istiyorum.

Sagol canm bende arastiriyorum bakalim uygun bir özel bulursam zübeydeye gitmiycem. Cinsiyeti ayrintilida bile soylemiyormus biliyo musun.kagida yazip eline tutusturuyormus.Bende ayrintilida bekliyorum sonucta herseyiyle ogrenmek istiyorum.
İnsallah iyi bi yer bulursun benim hic bir bilgim yok ankaradaki özel ayirintili ile ilgili.Ankarada sağlık sektörü malum cok da pahali.

Banada cinsiyet ayrintida netleşir dedi yesim hoca artık bide ayrıntılıyı yapan kisiye soracam ona göre yavas yavas başlarım Allahin izniyle biseyler almaya hepsini birden almak zor olur.

Canım erkekler maalesef bizim gibi düşünemiyorlar kalem kalem söylemek lazım şöyle yap böyle yap:110: ama allah korusun tek başına da bırakılmaz o konuda haklısın canım küçük çocuğun ne yapacağı belli olmaz.

Bende hep nasıl öğrenemiyorlar derdim:110: sizleri okuyunca anladım ama gerçekten büyük merak ben olsam çatlardım:işsiz:

Aynen öyle canım sonrada kadınlar dır dır yapar a çıkıyor adımız ne var biraz daha ince düşünceli olsalar:dua::dua::dua:

merve teacher merve teacher şimdi biraz baktim netten de Ali ipek diye bi radyologu cok önermişler normalde Atatürk egitim arastirmada calisiyormus ama ordan sira alman zor olur. Servet unsal diye bi tip merkezinde çalışıyormuş ayrica sene basinda yazanlar oraya 280 tl odemisler ayrıntılı icin bi ara sor istersen

Kızlar havalar soğumaya başladı okula gidip gelirken 10 dk lık yol ama kaban icin ne yapsam bilemedim. Oncekinde genis kesim bir kaşe kabanım vardi isimi görmüştü doğuma kadar. Ama simdi o yok. Alisveris icin ciktim aradigim gibi bulamadim. Panço tarzi seylerle idare edebilir miyim bilemiyorum cok usuyen biriyim. Siz nasil bir çözüm buldunuz?

Merhabaa canım aynı dert bende de vardı, Lcw da hamileler için mont gördüm onu aldım, çok memnunum, önünde bir parça var hamilelik sonrası için fazla parçayı çıkarınca normal mont oluyor.

merve teacher merve teacher şimdi biraz baktim netten de Ali ipek diye bi radyologu cok önermişler normalde Atatürk egitim arastirmada calisiyormus ama ordan sira alman zor olur. Servet unsal diye bi tip merkezinde çalışıyormuş ayrica sene basinda yazanlar oraya 280 tl odemisler ayrıntılı icin bi ara sor istersen
350 tl dediler tüm çevrem ona gitti ilk bebek de ben de ona gitmiştim çok memnun kalmıştık kesinlikle tavsiye ederim

Günaydın arkadaşlar Benim şimdi de tiroid değerlerim yükselmiş doktorum endokrin e yönlendirdi ama maalesef henüz bi dr bulamadım İstanbul’da siz nereye gidiyorsunuz ne kullanıyorsunuz?

Günaydın kızlar. Dün kontrolüm vardı. Kızımı da götürdük kardeşini görsün diye. Girmeden bi parça çikolata yedim kıpır kıpırdı küçük bey. Troidim normal değerlere düşmüş. Ama diyete devam dedi dr.um. sizler nasılsınız.
Bizde kızımla gittik bugün. Gitmeden ballı muzlu süt yapıp içmiştim. Normalde çok hareketli olan bebek bir eliyle yüzünü kapattı göstermedi yüzünü :))) minnacık ayakları çok tatlıydı. Doktordan geldik başladı tekmelere. Ablası kılıklı

Back
X