2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım varis çorabı al mutlaka bana doktor en baştan söylemişti damarlar genişliyormuş çünkü dar pantalonda giyme dedi giymiyorum masaj yap istersen canım tekrar ederse de doktora danışırsın, benim bazen ara ara olurdu ama hamileyken olmadı

Bu ara hep tayt giydim uzun süre de ayakta kalınca tekrar başladı demekki hatta dün bacağımın iç tarafında taytın izi çıkmış bacaklarım şişmiş çünkü akşama kadar gezince Çarşamba günü aile hekimime bi gösteririm varis başlangıcı ya da doktoruna sor damarla ilgili falan derse ona göre doktorumla görüşürüm diye düşündüm canım. Varis çorabını da soracağım teşekkür ederim

Tünaydın kızlar

Sabah yürüyüşümü yaptım güzel bi soğuk vardı ama hamilelikte resmen soğuğu çok sevdim ben,sıcak hava bana yaramamıştı çünkü fenalık geçiriyordum hatta oda sıcak oluyor bazen yine sıkıntı basıyor yalnız artık karnımın büyüdüğünü ve ağırlaştığımı bariz hissediyorum sanırım iç karnım geniş benim ama mide bulantılarım halen son bulmadı neredeyse hiç su içmiyorum ağzımın tadı bozuluyor ne kadar doğruları bilsek de vücudumuzun bize izin verdiği sürece yapabiliyoruz bunu anladım hayırlısıyla şu süreci atlatalım inşallah

Bugun de temizlik günüm her yeri şartlamam lazım

selamlar herkese iflahım kesildi okumaktan Allah hepimizin sonunu hayırlı eylesin inşallah ben de sabah işe gelmeden önce sağlık ocağına gittim 2016 da 3 doz tetenoz aşımı olduğumdan bu seni 5 yıl korur dedi yeniden yapmadı aşı kan idrar tahlili verdim kalp atışını dinledik yalnız hemşire çok kilo almışsın dedi 88 den 97 oldum aşırı da yemiyorum bana göre tabi şeker olabilir ya da başka bi hastalıklar olabilir gebelikte falan dedi doktoruna söyle mutlaka dedi inşallah kötü bi şey yoktur zaten kilolu hamile kaldığım için fazla kilo alacağımı biliyordum kızımrda tam 20 kilo almıştım ama diyete alacam kendimi alabildiğim kadar bel fıtığım da var zaten yürüyüş spor yapamıyorum ağrılarım da var ayrıntılı ultrason günüme doktoruma da randevu aldım gidip söyleyeyim bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı

Ben soğukta gezemiyorum ya bütün vücudum kasılmaya başlıyor çok çabuk üşütüyorum bir de su içmeye çalış canım yemekten de önemli su, zorla kendini biraz bende çok içemiyordum ama artık zorla da olsa deniyorum.
Çok yorma kendini kolay gelsin
Evet hala bekleyenler var anasju biliyor demekki o kadar bekletseydi çatlardım
Yüzünü de gösterir inşallah bugün

Ah o kalp atışları
İnşallah kilonun altında yatan başka bir şey yoktur canım, varsa da önlem almış olursun :)

Pantolonu ve tayti büyük beden al canim ya da bol pantolon giy.biraz oturayım davul gibi şişiyorum bende

tüm mesajları okudum anca bitti

Bende 250 verecem ayrıntıliya ama bazıları 40 dakika felan baktı dedi ya burda özelde çok çok 15 veya 20 dakka ancak sürüyor 5 sene önce öyleydi .o zaman devlet hastanelerinde 5 dakika ancakt ir

Kısmet olursa biz de oğlumuzun adını Umut koyacağızİlk çocuk için anlamlı bir isim bence hayatımızı güzelleştirmek için yeni bir umut olsun bebeğim

umut çok güzel bi isim. adıyla yaşasın inşallah.

yer değişikliği etkilemiş olabilir. belli bir düzenden ayrıldınız sonuçta. bu sürede aslında beraber yatabilirsin. kendisini daha güvende hissedecektir.

Zaten gebelikte kullanılıyor cnm bu damla sağlık ocağı veriyor.dunde 6 damla

ben de bu damlayı kullanıyorum.

kızlar nasıl söylemezler anlamıyorum. her ay idrar ve kan verilmesi zorunlu. kan vitamin d3 zorunlu. doktor bunu vermek zorunda sağlık ocağı bunu takip etmek zorunda. aşınızı izleminizi takip etmek zorunda. yapmadılarsa şikayet edin. demek ki görevlerini yerine getirmiyorlar. bunlar ihmale gelecek konular değil. hatta sağlık ocağı tüm kan değerlerini sisteme giriyor nasıl istemez sizden.

bana en başından beri sağlık ocağı o kadar güzel bakıyor ki. keza doktorum da öyle.

2.kutuya başladım kan ilacında. decavite de öyle 2.kutuya geçtim. ihmal etmeyin.

bugün 2.doz aşımı vuruldum. kalp atışını dinledik iyiydi. çok şükür iyi herşey yolunda. 3. doz doğumdan sonra olacak dedi.

ben de aldım ama 6 kg. 92 yim şu an. bel fıtığı bende de vardı ama şu an iyiyim çok şükür. ama dikkat et sende lütfen. benim şeker yüklemesi 2 hafta sonra yapılacak. ne durumdayım bilmiyorum. yarın da devlet hastanesinde kontrolüm war idrar- kan vereceğim değerlerim kaç oldu merak ediyorumç

Cidden çok zor. Bayağı zorlandım. Ağlıyordum artık. Şimdide var ama eskisi kadar değil en azından çok şükür
Az kaldı canım inan kucağına aldığında hepsini unutuyorsun birde bakmışsın bebişin bir yaşında bakmışsın iki yaşında aaaa bakmışsın birdaha hamilesininsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…