Bende öyle :) kızımı görmeye gideceğiz birazdanBende çok kısmıyorum canımın istediğini yiyorum
Ne heyecan vardır sende şimdiBende öyle :) kızımı görmeye gideceğiz birazdan
İnşallah yüzünü gösterir genelde göstermiyor yüzünü. Zilli kızım cinsiyeti hemen göstermişti amaNe heyecan vardır sende şimdikontrolden sonra bekliyoruz bize de anlat neler yaptığını minik kuzunun
Hahahaha ay kıyamam ona yaİnşallah yüzünü gösterir genelde göstermiyor yüzünü. Zilli kızım cinsiyeti hemen göstermişti ama
Kızlar bacaklarında uzun süre ayakta kalınca morluk oluşan var mı ? 1 haftadır çok gezindim sağ üst bacağımda ve sol alt tarafta morluk oluşmuş dokununca çok acıyor. Dolaşım bozukluğu da var uzun süre ayakta durmam yasak normalde ondan mı acaba hamilelikten önce de yavaştan varis başlamıştı çünkü
Oda doğru ama nazlanaydı birazHahahaha ay kıyamam ona yagösterse zilli olur göstermese niye göstermedi olur bu beybi daha napsın
Bu ara hep tayt giydim uzun süre de ayakta kalınca tekrar başladı demekkiCanım varis çorabı al mutlaka bana doktor en baştan söylemişti damarlar genişliyormuş çünkü dar pantalonda giyme dedi giymiyorum masaj yap istersen canım tekrar ederse de doktora danışırsın, benim bazen ara ara olurdu ama hamileyken olmadı
Burada cinsiyet için hala bekleyenler var bence şanslısın kızına teşekkür etOda doğru ama nazlanaydı biraz
Evet hala bekleyenler var anasju biliyor demekki o kadar bekletseydi çatlardımBurada cinsiyet için hala bekleyenler var bence şanslısın kızına teşekkür et
Ben soğukta gezemiyorum ya bütün vücudum kasılmaya başlıyorTünaydın kızlar
Sabah yürüyüşümü yaptım güzel bi soğuk vardı ama hamilelikte resmen soğuğu çok sevdim ben,sıcak hava bana yaramamıştı çünkü fenalık geçiriyordum hatta oda sıcak oluyor bazen yine sıkıntı basıyor yalnız artık karnımın büyüdüğünü ve ağırlaştığımı bariz hissediyorum sanırım iç karnım geniş benim ama mide bulantılarım halen son bulmadıneredeyse hiç su içmiyorum ağzımın tadı bozuluyor ne kadar doğruları bilsek de vücudumuzun bize izin verdiği sürece yapabiliyoruz bunu anladım hayırlısıyla şu süreci atlatalım inşallah
Bugun de temizlik günüm her yeri şartlamam lazım
Yüzünü de gösterir inşallah bugünEvet hala bekleyenler var anasju biliyor demekki o kadar bekletseydi çatlardım
Ah o kalp atışlarıselamlar herkese iflahım kesildi okumaktanAllah hepimizin sonunu hayırlı eylesin inşallah ben de sabah işe gelmeden önce sağlık ocağına gittim 2016 da 3 doz tetenoz aşımı olduğumdan bu seni 5 yıl korur dedi yeniden yapmadı aşı kan idrar tahlili verdim kalp atışını dinledik yalnız hemşire çok kilo almışsın dedi 88 den 97 oldum aşırı da yemiyorum bana göre tabi şeker olabilir ya da başka bi hastalıklar olabilir gebelikte falan dedi doktoruna söyle mutlaka dedi inşallah kötü bi şey yoktur zaten kilolu hamile kaldığım için fazla kilo alacağımı biliyordum kızımrda tam 20 kilo almıştım ama diyete alacam kendimi alabildiğim kadar bel fıtığım da var zaten yürüyüş spor yapamıyorum ağrılarım da var ayrıntılı ultrason günüme doktoruma da randevu aldım gidip söyleyeyim bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı
Evet canim ilk doz vurulacak.yarin tam 19 oluyorum 20 ci haftaya giriyorum.yarin gidip sorayim canim çok sagolİlk dozmu vurulacak cnm ilk asiysa çok geç hemşireyi uyarsaydinya 19 ile 20 haftalar arası vuruluyor
Mutluluktan trip atmak akıllarına gelmez diye düşünüyorumNasil sakladin bu zaman kadar :) soyleyince trip atmasinlar ?
Pantolonu ve tayti büyük beden al canim ya da bol pantolon giy.biraz oturayım davul gibi şişiyorum bendeBu ara hep tayt giydim uzun süre de ayakta kalınca tekrar başladı demekkihatta dün bacağımın iç tarafında taytın izi çıkmış bacaklarım şişmiş çünkü akşama kadar gezince Çarşamba günü aile hekimime bi gösteririm varis başlangıcı ya da doktoruna sor damarla ilgili falan derse ona göre doktorumla görüşürüm diye düşündüm canım. Varis çorabını da soracağım teşekkür ederim
Öyle yaparım artık canım sadece bacaklarım şişiyor zaten şimdilik, parmaklarım falan aksine inceldi yüzüklerim düşüyor.Pantolonu ve tayti büyük beden al canim ya da bol pantolon giy.biraz oturayım davul gibi şişiyorum bende
Bende 250 verecem ayrıntıliya ama bazıları 40 dakika felan baktı dedi ya burda özelde çok çok 15 veya 20 dakka ancak sürüyor 5 sene önce öyleydi .o zaman devlet hastanelerinde 5 dakika ancakt ir
Kısmet olursa biz de oğlumuzun adını Umut koyacağızİlk çocuk için anlamlı bir isim bence hayatımızı güzelleştirmek için yeni bir umut olsun bebeğim
Kızlar selam oğlan dün akşamdan beridir hiç uyumadı tabi biz de.
Dğn akşam uyuttuk yarım saat sonra çığlık çığlığa uyanıp bağırarak ağladı durdu. Sonra yine sızdı yine çığlık çığlık uyandı derken 5 gibi acile gittik kontrol vs bir şeyi yok kabus görmüştür deyip gönderdiler.
Gündüz uykusuna yatırdım 15 dk sonra çığlık çığlık yine uyandı.
Sonra çocuk doktoruna götürelim dedik o da grip başlamış vs dedi ilaç yazdı.
Dönüşte yine arabada uyudu yine yarım saat olmadan çığlık çığlık uyandı.
Hiç böyle bir şey yaşayanınız oldu mu?
Uyku/ gece terörü denilen bir şey varmış o gibi geldi bana ne yapacağımızı şaşırdık
Demir hapi da mi kullaniliyor ? Kizlar ben anlamadim valla bir devlet birde ozele gidiyorum ama doktor hic demir hapi, kan hapi vs den bahsetmedi. Ben hic kullanmadim kan sonuclarim da cikmis kanim, sekerim, kolestrolum ve diger degerlerim oldukca dusmus neden yazilmiyor banaKendim gibip alsam bir sorun olur mu acaba ?
Zaten gebelikte kullanılıyor cnm bu damla sağlık ocağı veriyor.dunde 6 damla
selamlar herkese iflahım kesildi okumaktanAllah hepimizin sonunu hayırlı eylesin inşallah ben de sabah işe gelmeden önce sağlık ocağına gittim 2016 da 3 doz tetenoz aşımı olduğumdan bu seni 5 yıl korur dedi yeniden yapmadı aşı kan idrar tahlili verdim kalp atışını dinledik yalnız hemşire çok kilo almışsın dedi 88 den 97 oldum aşırı da yemiyorum bana göre tabi şeker olabilir ya da başka bi hastalıklar olabilir gebelikte falan dedi doktoruna söyle mutlaka dedi inşallah kötü bi şey yoktur zaten kilolu hamile kaldığım için fazla kilo alacağımı biliyordum kızımrda tam 20 kilo almıştım ama diyete alacam kendimi alabildiğim kadar bel fıtığım da var zaten yürüyüş spor yapamıyorum ağrılarım da var ayrıntılı ultrason günüme doktoruma da randevu aldım gidip söyleyeyim bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı
Az kaldı canım inan kucağına aldığında hepsini unutuyorsun birde bakmışsın bebişin bir yaşında bakmışsın iki yaşında aaaa bakmışsın birdaha hamilesinCidden çok zor. Bayağı zorlandım. Ağlıyordum artık. Şimdide var ama eskisi kadar değil en azından çok şükür
Ne demek kuzumEvet canim ilk doz vurulacak.yarin tam 19 oluyorum 20 ci haftaya giriyorum.yarin gidip sorayim canim çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?