2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok kilo almak istemiyorum ya ama son aylarda hızlı alınır diyorlar
Fazla düşünme bence düşündükçe daha hızlı kilo alırsın :) bu aya kadar 3 kilo gayet normal boyun da uzundu yanlış hatırlamıyorsam çok alacağını sanmıyorum biraz dikkat edersen

Fazla düşünme bence düşündükçe daha hızlı kilo alırsın :) bu aya kadar 3 kilo gayet normal boyun da uzundu yanlış hatırlamıyorsam çok alacağını sanmıyorum biraz dikkat edersen
Hamurişi çok yer oldum canım bu ara. Beni o korkutuyor. 172 boyum. Çalışıyorum. Günde bir iki saat yürüyorum en az. Bir aydır işe başladım ama. Raporluydum. Bu kiloları da işe başladıktan sonra aldım zaten

kizlar rahim toplanmasi yada kasilmasi nasil birsey yasayanlar tarif edebilir mi ? benim karnima bi dolgunluk geliyor bir anda icime hafiften fenalık geliyor bir kac saniye sürüyor .Bu mu ?
Bana olanı anlatayım canım çoğunlukla gece yatınca oluyor veya sabah kalktığımda. Bebek sol tarafa toplanıp gergin oluyor ve rahatsızlık hissi veriyor. Bu çok sık olmamalıymış. Genellikle toplanma durumunda ben pozisyon değiştirince düzeliyor.
Canım hiç öyle birşey başıma gelmedi ki Ankara’ya gittiğimiz günde ayakta çok kaldım sadece hamlamaktan dolayı bacak kası ağrısı olmuştu. Bunu danış bence canım doktoruna aklıma varis geldi ama demişsin varis başlangıcı vardı diye, ihmal etme bu konuyu

Bende hamur işi çok yedim bu ara tartıya hiç çıkmadım o yüzden en azından kilo alma sebebini biliyorsun. Hem hareketlisin de bence için rahat olsun çok almadan tamamlarsın
Önceden de ara ara morarmalar oluyordu kuzum romatizma ve dolaşım bozukluğu olunca endişelendim şimdi. Normalde hiç takılmıyordum arada morarır geçerdi annelik ne garip bi duyguymuş

Ehehe başladı tabi o duygu tepiklerde gelince Sen kendi vücudunu durumunu daha iyi bilirsin kuzum farklı geldiyse danışmanda yarar var ne olur ne olmaz

Hamurişine bir dur desem iyi olacak

Benim çok bulantılı geçti ilk aylarım. Bu 3 kiloyu da son bir ayda aldım zaten. 10 12 kilo ile tanamlayabilsem keşke
İnsallah gönlünden geçen olur.bulanto mahfediyor insanı ama ikinci olursa bu kadar çekmezsin mide bulantisi

merve teacher cnm rahim kasılması söyle oluyo bende bebek sanki karninin bi tarafina toplaniyo orasi top gibi oluyo resmen ellediginiz zaman orda bisey var oldugunu hissediyorsun sag olur sol olur ortasi olur karnının fark etmiyo o kasilmaminin nerde olacagi pozisyon değiştirince geciyo. Agri degil aci degil sizi da degil o kasilma olunca hissetigin sey gerginlik gibi bisey.

Benim sagda solda olmuyor ama icimde cok net hissediyorum birkac saniye geliyo gidiyo.Umarim bi skntı ckarmaz bize

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…