- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Fazla düşünme bence düşündükçe daha hızlı kilo alırsın :) bu aya kadar 3 kilo gayet normal boyun da uzundu yanlış hatırlamıyorsam çok alacağını sanmıyorum biraz dikkat edersenÇok kilo almak istemiyorum ya ama son aylarda hızlı alınır diyorlar
Hamurişi çok yer oldum canım bu ara. Beni o korkutuyor. 172 boyum. Çalışıyorum. Günde bir iki saat yürüyorum en az. Bir aydır işe başladım ama. Raporluydum. Bu kiloları da işe başladıktan sonra aldım zatenFazla düşünme bence düşündükçe daha hızlı kilo alırsın :) bu aya kadar 3 kilo gayet normal boyun da uzundu yanlış hatırlamıyorsam çok alacağını sanmıyorum biraz dikkat edersen
Bana olanı anlatayım canım çoğunlukla gece yatınca oluyor veya sabah kalktığımda. Bebek sol tarafa toplanıp gergin oluyor ve rahatsızlık hissi veriyor. Bu çok sık olmamalıymış. Genellikle toplanma durumunda ben pozisyon değiştirince düzeliyor.kizlar rahim toplanmasi yada kasilmasi nasil birsey yasayanlar tarif edebilir mi ? benim karnima bi dolgunluk geliyor bir anda icime hafiften fenalık geliyor bir kac saniye sürüyor .Bu mu ?
Canım hiç öyle birşey başıma gelmedi ki Ankara’ya gittiğimiz günde ayakta çok kaldım sadece hamlamaktan dolayı bacak kası ağrısı olmuştu. Bunu danış bence canım doktoruna aklıma varis geldi ama demişsin varis başlangıcı vardı diye, ihmal etme bu konuyuKızlar bacaklarında uzun süre ayakta kalınca morluk oluşan var mı ? 1 haftadır çok gezindim sağ üst bacağımda ve sol alt tarafta morluk oluşmuş dokununca çok acıyor. Dolaşım bozukluğu da var uzun süre ayakta durmam yasak normalde ondan mı acaba hamilelikten önce de yavaştan varis başlamıştı çünkü
Bende hamur işi çok yedim bu ara tartıya hiç çıkmadım o yüzdenHamurişi çok yer oldum canım bu ara. Beni o korkutuyor. 172 boyum. Çalışıyorum. Günde bir iki saat yürüyorum en az. Bir aydır işe başladım ama. Raporluydum. Bu kiloları da işe başladıktan sonra aldım zaten
Önceden de ara ara morarmalar oluyordu kuzum romatizma ve dolaşım bozukluğu olunca endişelendim şimdi. Normalde hiç takılmıyordum arada morarır geçerdi annelik ne garip bi duyguymuşBana olanı anlatayım canım çoğunlukla gece yatınca oluyor veya sabah kalktığımda. Bebek sol tarafa toplanıp gergin oluyor ve rahatsızlık hissi veriyor. Bu çok sık olmamalıymış. Genellikle toplanma durumunda ben pozisyon değiştirince düzeliyor.
Canım hiç öyle birşey başıma gelmedi ki Ankara’ya gittiğimiz günde ayakta çok kaldım sadece hamlamaktan dolayı bacak kası ağrısı olmuştu. Bunu danış bence canım doktoruna aklıma varis geldi ama demişsin varis başlangıcı vardı diye, ihmal etme bu konuyu
Ehehe başladı tabi o duygu tepiklerde gelinceBende hamur işi çok yedim bu ara tartıya hiç çıkmadım o yüzdenen azından kilo alma sebebini biliyorsun. Hem hareketlisin de bence için rahat olsun çok almadan tamamlarsın
Önceden de ara ara morarmalar oluyordu kuzum romatizma ve dolaşım bozukluğu olunca endişelendim şimdi. Normalde hiç takılmıyordum arada morarır geçerdi annelik ne garip bi duyguymuş
Hamurişine bir dur desem iyi olacakBende hamur işi çok yedim bu ara tartıya hiç çıkmadım o yüzdenen azından kilo alma sebebini biliyorsun. Hem hareketlisin de bence için rahat olsun çok almadan tamamlarsın
Önceden de ara ara morarmalar oluyordu kuzum romatizma ve dolaşım bozukluğu olunca endişelendim şimdi. Normalde hiç takılmıyordum arada morarır geçerdi annelik ne garip bi duyguymuş
İnsallah gönlünden geçen olur.bulanto mahfediyor insanı ama ikinci olursa bu kadar çekmezsin mide bulantisiBenim çok bulantılı geçti ilk aylarım. Bu 3 kiloyu da son bir ayda aldım zaten. 10 12 kilo ile tanamlayabilsem keşke
Bugün ararım olmazsa kuzumEhehe başladı tabi o duygu tepiklerde gelinceSen kendi vücudunu durumunu daha iyi bilirsin kuzum farklı geldiyse danışmanda yarar var ne olur ne olmaz
Evdeki börek bitsin bende dur diyebilirim sonraHamurişine bir dur desem iyi olacak
Bilmiyorum inşallah çekmem canım. Mahvetti beni 4. Aya kadar hatta şuan bile bulanıyor. Hayat kalitem düştüİnsallah gönlünden geçen olur.bulanto mahfediyor insanı ama ikinci olursa bu kadar çekmezsin mide bulantisi
HahahahaBugün ararım olmazsa kuzum
Evdeki börek bitsin bende dur diyebilirim sonra
Tabi canım az kaldı zatenHahahahae herhalde bitmeden dur diyemezsin
Bir yanım ye gitsin diyor can boğazdan gelir diyorTabi canım az kaldı zaten
Zor oluyor cnm biliyorum ben 7 ayına kadar çekmiştim ilkinde.Bilmiyorum inşallah çekmem canım. Mahvetti beni 4. Aya kadar hatta şuan bile bulanıyor. Hayat kalitem düştü
Benim sagda solda olmuyor ama icimde cok net hissediyorum birkac saniye geliyo gidiyo.Umarim bi skntı ckarmaz bizemerve teacher cnm rahim kasılması söyle oluyo bende bebek sanki karninin bi tarafina toplaniyo orasi top gibi oluyo resmen ellediginiz zaman orda bisey var oldugunu hissediyorsun sag olur sol olur ortasi olur karnının fark etmiyo o kasilmaminin nerde olacagi pozisyon değiştirince geciyo. Agri degil aci degil sizi da degil o kasilma olunca hissetigin sey gerginlik gibi bisey.
Bende çok kısmıyorum canımın istediğini yiyorumBir yanım ye gitsin diyor can boğazdan gelir diyorgerçi çok kısmıyorum zaten de
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımGünaydın kızlar ..İnş güzel bir hafta geçiririz.bir telefon bekliyorum olursa kadın doğumda yoksa yarın özelde ayrıntıliya girecem.inş güzel geçer.
Kendinizi çok sikmayin dikkat edin ama kilo emzirdikce gidiyor.
Amin cnmİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Cidden çok zor. Bayağı zorlandım. Ağlıyordum artık. Şimdide var ama eskisi kadar değil en azından çok şükürZor oluyor cnm biliyorum ben 7 ayına kadar çekmiştim ilkinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?