2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Allah razı olsun ondan bak gelmiş ne güzel benim annem yakınımda sağolsun elinden geldiğince yardımcı oluyor Zaten kendimi ne zaman iyi ve enerjik hissedersem o zaman yapıyorum işlerimi hiç kendimi zorlamıyorum bende çünküüü hamilelik bunu gerektirir :KK53:

Günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın? :KK6:
Ben de hep bosver dinlenince yaparain her seyi diyorum ama bi turlu kafamdan atamiyorum biriken isleri zihnim yoruluyo bu sefer de:emir_bebek:

Sanada kolay gelsin canım
İnsanın etrafında halden anlayan yakını olması çok güzel oluyor gerçekten
Geçen hafta habersiz geç saatte bir bölük misafir bana geldi,kınadılarsa o onların ayıbı diyorum.
Akşam geç saatte de çok çok yakınım olsa bile habersiz gitmem ben. Çok ayıp bence. Kınanacak bi durum yok senin açından ama onlar bi tuhafmış.

En çıngar çıkaracak oda :cool:
Mutfağı hallettiysen bütün evi olmuş bil :KK39:
Gel bende meyve keyfi yapcam şimdi beraber yapalım :KK72:
Amannn daha yemek yapcam dün annemdeydim akşam geldik pratik şeyler yapmıştık. Hatta evde soğan bitmiş markete gitmem lazım oy oyy gözümde büyüdü hep:-)

Evet canım ayrıntılı ultrason
İstanbuldasın büyük ihtimalle canım orda fiyatlar daha bir yüksek haliyle :eek:
Özelde muayene ücretine 50tl verince 350-500 baya gözüme fazla geldi :duduk:

Muhtemelen yakın zamanda hissedersin canım az daha var demekki annesi :KK200:

Dün onuda fark ettim :KK48:
İdrardan sonra kasık ağrısı başladı bu seferde :skandal:
Ah benim kararsızlığım ne olcak bilmiyom :KK51:
Aynen canım ist deyim. Her şey ateş pahası.. ama doğum ücretleri normal geldi bana . 2000-4000 arası bir fiyat ihtimali söz konusu. Paket sunmuyorlar. Bakalım kısmetimizde ne çıkarsa.
Amannn daha yemek yapcam dün annemdeydim akşam geldik pratik şeyler yapmıştık. Hatta evde soğan bitmiş markete gitmem lazım oy oyy gözümde büyüdü hep:-)
Ben de ypıcam güya ve ne yapacağımı bilmiyorum:) eşime sorsam kesin makarna yap diyecek:) ne yapsam bilemedim. Ve dediğin gibi soğan bile yok evde. Üşeniyorum gitmeye. Zaten yeni geldim eve. Atatürk’ü anma töreni vardı. Sonra evi toparla fln bu saat oldu:( yatıp uyuyasım var. Marketten sadece meyve alıp gelmişim. :KK76: Tekrar da gitmek istemiyorum. Ne yapsak kiii?

Aynen canım ist deyim. Her şey ateş pahası.. ama doğum ücretleri normal geldi bana . 2000-4000 arası bir fiyat ihtimali söz konusu. Paket sunmuyorlar. Bakalım kısmetimizde ne çıkarsa.

Ben de ypıcam güya ve ne yapacağımı bilmiyorum:) eşime sorsam kesin makarna yap diyecek:) ne yapsam bilemedim. Ve dediğin gibi soğan bile yok evde. Üşeniyorum gitmeye. Zaten yeni geldim eve. Atatürk’ü anma töreni vardı. Sonra evi toparla fln bu saat oldu:KK43: yatıp uyuyasım var. Marketten sadece meyve alıp gelmişim. :KK76: Tekrar da gitmek istemiyorum. Ne yapsak kiii?
Ay benimkide bulgur pilavına hasta 7/24 yapayım ses etmeden yer:-) Valla yemek derdi beni geriyor bide canım çekse birşey ona göre yapcam ama yok çekmiyor :KK75:

Sağol canım❤️ Yavaş yavaş hallet canım yardımcı olacak kimse yok mu daha kolay olurdu. Ayakta kalma çok yorma kızceni:KK15:

Oo morfin günü :halay: Haber vermeyi unutma canım güzel haberlerle gel inşallh ❤️

Aa çok tatlıştı minnoşum eli kolu kafası allahımmm yaa doğmadan bile bayılıyoruz

KIz gel istanbul a ben seni asıl yerine götüreyim. Ismarlarım:) ben pek sevmem ama çok vitaminli bişimiş. Emzirirken ve hamileyken çok tavsiye etti herkes.
Hamileyken içmekte faydalimiymis.fatihte yeri tarihi bi yer ben içmiştim.ahh şimdi orda olmak isterdim.hayalim orasi gerçekler koltukta uzanmak:rapci::olamaz:

Akşam geç saatte de çok çok yakınım olsa bile habersiz gitmem ben. Çok ayıp bence. Kınanacak bi durum yok senin açından ama onlar bi tuhafmış.
Hemde ne ayıp canım
Geldiklerinde dedim zaten habersiz bu oldu mu diye :olamaz:
Ahh biz kadınların yemek derdi :skandal:
Ben haftalık yemek listesi yapıyorum günlük ne pişirsem kaygımda olmuyor :dondurma:
Tavsiye ederim :KK76:
Nasıl tarif edeyim kız :)) bi bak tadına bence. Ben çok severim.
Bizim buralarda yok canım olsa sırf meraktan yine iççem :KK12:

Ben de ypıcam güya ve ne yapacağımı bilmiyorum:) eşime sorsam kesin makarna yap diyecek:) ne yapsam bilemedim. Ve dediğin gibi soğan bile yok evde. Üşeniyorum gitmeye. Zaten yeni geldim eve. Atatürk’ü anma töreni vardı. Sonra evi toparla fln bu saat oldu:KK43: yatıp uyuyasım var. Marketten sadece meyve alıp gelmişim. :KK76: Tekrar da gitmek istemiyorum. Ne yapsak kiii?
Paket bi yandan iyi bi yandan kötü
Tahlillerini devlette yaptırmak açısından falan
Ama doğum ücreti çok ucuk değilmiş :)
KIz gel istanbul a ben seni asıl yerine götüreyim. Ismarlarım:) ben pek sevmem ama çok vitaminli bişimiş. Emzirirken ve hamileyken çok tavsiye etti herkes.
Sırf meraktan gelip içesim geldi şuanda :dondurma:
Ayy yok ya yüzükoyun yatmış bal suratını göremedik bebitonun
2 seferdir bizimkide öyle minik sıpa yüzünü göstermiyo bi türlü :KK200:
Büyümüş mü canım görmeyeli:nazar:

Hemde ne ayıp canım

Ben haftalık yemek listesi yapıyorum günlük ne pişirsem kaygımda olmuyor :dondurma:

Ama doğum ücreti çok ucuk değilmiş :)

Ben pek anlayamadım ama büyümüş dedi doktor boy kilo artmış maaşallah

Ben pek anlayamadım ama büyümüş dedi doktor boy kilo artmış maaşallah
Gram olarak alıyolar ya bize heralde bundan sonra pek büyümüş olarak gelmicekler demekki :)
Kaç gram olmuş canım boyu falan

Ay benimkide bulgur pilavına hasta 7/24 yapayım ses etmeden yer:-) Valla yemek derdi beni geriyor bide canım çekse birşey ona göre yapcam ama yok çekmiyor :KK75:
Haha aynı işte :) ben de çok makarna falan yapmam eşim de şeker var. O da o yüzden ona ne zaman sorsam makarna ister. Hatta korktuğum başıma geldi :) sordum ve cevap makarna :) neyse yapayım bari gönlü olsun adamın:)

Hamileyken içmekte faydalimiymis.fatihte yeri tarihi bi yer ben içmiştim.ahh şimdi orda olmak isterdim.hayalim orasi gerçekler koltukta uzanmak:rapci::olamaz:
Aynen canım vefa bozacısı. Gelin hep beraber gidelim ;)

Hemde ne ayıp canım

Ama doğum ücreti çok ucuk

Canım marketlerde satılıyor genelde. Ama nasıldır bilmiyorum. Ben ztn pek sevmediğim için almadım hiç.

Merhaba oğluşumun tatlı hamiş teyzeleri. Oğluşum size merhaba demek istedi. Kontrolden geldik doktorumuzu çok seviyoruz herşeye bakıyor. Bugün 19 hafta 3 günlüğüz. Gelişimi önde 20 cm 320 gr olmuş. Suyu iyi dedi. Bir tek iki böbrekte de ufak bir genişleme var dedi ama endişe bi durum yok geçebilir kendiliğinden. Önümüzdeki ay kontrolde mutlaka bakalım dedi. Şeker yüklemesi de yapalım dedi. 3 hafta sonrası için de ayrıntılı yapılacak. Muhtemelen böbreklere o zaman da bakılır. Yine yüzünü göstermedi bize ama el ayak çok belli parmaklarını bile saydı doktor.
IMG_20181110_144308.webp

Back
X