2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hee şimdi anladım sağol canım:KK66:
Bugün devlete gittim mantar için krem falan almaya kaşıntıdan duramıyorum
Ayrıntılı için yüksek bir mebla ödücem diye kendi doktoruma gitmedim.
Hemde ayrıntılıya epey zaman var ilerlesin istemedim
Doktor alttan mantar muayenesi yaptı
Ultrason için bi kağıt yazdı verdi ney olduğunuda açıklamadı
Ultrason içinde haftaya gel dediler
Neymiş diye merak ettim bende :KK23:
Geçmiş olsun mantarın var ya da yok demedi mi.ben aynayla bakmıştım sende öyle kontrol et beyaz beyaz oluyor

Karın çatlakları için ne yapıyorsunuz bende inçe inçe başlamış zaten cildim çok kuru
Ben ilk hamileliğimde sadece zeytinyağı kullanmıştım fakat bunda yeterli gelmedi , bölge farklılığı olsa gerek diye düşünüyorum, çok kaşıntım vardı ve pul pul dökülmeye başladı , bunun sonu çatlak oluyormuş , striacare diye bir krem önerdi dr şimdi daha iyiyim

Bilen arkadaşlar söyleyebilir mi
Obstetrik ultrason nedir
Ayrıntılı ultrasonla aynı ultrason mu

Netten baktım tam olarak anlamadım kafam karıştı

Bebeğin kalbini kordon bağını olabilecek hastalıklara bakılan ultrason ismi canım. Detaylı ultrason gibi biraz :)

KiZ tursu yapmada ne var Hélède kırmızı pancar kolay ben geçen sene yapmıştım. Çok güzel oldu annem bile şaşırdı 2 gün önce yaptım bakalım bu nasıl. Olacak soy dilimle hasla soguduktan sonra kendi suyuyla sarımsak acı biber kaya tuzu koy tamamdir

KiZ tursu yapmada ne var Hélède kırmızı pancar kolay ben geçen sene yapmıştım. Çok güzel oldu annem bile şaşırdı 2 gün önce yaptım bakalım bu nasıl. Olacak soy dilimle hasla soguduktan sonra kendi suyuyla sarımsak acı biber kaya tuzu koy tamamdir
Miktarları önemli canım benimki sirkeliydi çok kötüydü elin lezzetli senin demekki

Kızlar bebek oto koltuğunu Cuma günü alacağız :) iyi bir fırsat bulduk :) chicco oasys 0+ alacağız. Sizin için araştırdım 500tl ve 700tl arası Türkiye satılıyor. Krem rengine karar verdik eşimle.

Eklentiler

• D4E15107-2BDA-45C4-B0EC-4AB905E11F07.webp
    D4E15107-2BDA-45C4-B0EC-4AB905E11F07.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 7D5C1A9A-270C-47F3-AACC-72D1CE78ABE7.webp
    7D5C1A9A-270C-47F3-AACC-72D1CE78ABE7.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 34
Çok guzelmis bizim Arabamız yokki oto koltuğumuz olsun:KK70:

Olanlar için paylaşayım dedim.. yurtdışında olduğum için maalesef aynı alışverişleri yapamıyorum yada paylaşamıyoruz bende aldığım yada alacağım şeyleri türkiyede varsa bulup paylaşıyorum:)..
Tabi ki maalesef çok fiyat farkı oluyor herkesin bütçesi farklı

Olanlar için paylaşayım dedim.. yurtdışında olduğum için maalesef aynı alışverişleri yapamıyorum yada paylaşamıyoruz bende aldığım yada alacağım şeyleri türkiyede varsa bulup paylaşıyorum:)..
Tabi ki maalesef çok fiyat farkı oluyor herkesin bütçesi farklı
Evet cnm haklısın .espiri yapim dedim.indirimi takip edeceksin hersey almış başını gitmiş. Ama chicco çok iyi bi marka ve fiyatı da uygun mus.araba yok ama fiyatlarıni biliyorum az çok. Güle güle kullanin:KK36:

Evet cnm haklısın .espiri yapim dedim.indirimi takip edeceksin hersey almış başını gitmiş. Ama chicco çok iyi bi marka ve fiyatı da uygun mus.araba yok ama fiyatlarıni biliyorum az çok. Güle güle kullanin:KK36:

Teşekkür ederim canım baklım cuma günü alacağız inşallah :)).. evet herşey çok pahalı bende hep indirim takip ediyorum bir fırsat yakaladık bakalım kaçırmayalım diyoruz erken olsada

Maşallah canim çok tatlı.neden 5 boyutlu bakmıştı doktorunuz
Özel bir nedeni yok canım bu doktor özelde birçok kişi sırf 5 boyutlu fotolar yaptırmak için gidiyor ona. 13 haftalıkken cinsiyetine %99.99 garanti verdiği için onu tercih etmiştim. Sırf cinsiyetini öğrenmek için gittiğim bir ultrasondu. Cihazı gerçekten süperdi minik elini bile görmüştüm

Eklentiler

• E3788A25-B9FF-4D90-BC48-D5F598E7586A.webp
    E3788A25-B9FF-4D90-BC48-D5F598E7586A.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 69
Slm kizlar nasilsiniz ?is arkadasim hastalandi isler bana kaldi.izin de yok doguma kadar ,3 aralikta ayrintili var, son ultrasound dumuz baskada bakilmiyo burda dr.sadece kalp atisini dinliyo dopplerla ,cinsiyeti ogrenmemize baya var

Selam canım.. aaa fransada 3 tane zorunlu ultrason var. Sonra her ay doktor muayene de 5 dk bakıyor ultrasonla..

Back
X