2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Gelsin de uykusuzluğa razı annesi galiba :KK200: hepimiz razıyız oy yerim. Abimle hediye almış bugün. Ağlayacaktım. Bunların içine sığabilecek kadar küçük bir canlıya nasıl bakacağım ben diye :KK17:
Razı olmam kız kaç sene bekletti :KK200:
Çook küçükler demi insan nasıl sığcak bunun içine diye kara kara düşünüyo :KK36:
17+0dı sanırım canım, bu gittiğimde de 19+0 olacak 2 hafta sonrasına almıştım randevuyu çünkü.
Bende bazı pozisyonlara gelince sırtını ayırt edebiliyorum ehehe dünden beri sakin ama sadece tekme var pıt diye vuruyo:)
Oyy maşallah minik erkeğe bak sen :emir_bebek:
Haftada 50 gr alsa 300 gr falan olur heralde kuzum :KK200:
Üstüde çıkabilir tabi :dondurma:
Canım kaç sene sonra oldu senin.gec oldu ya çok değerli olur
7 sene süren sayısız tedavinin son denemesinde oldu canım
Çok şükür bugünlerimize :KK200:
Allah nasip ederse ilk gelinim ilk torun olucak herkeste ayrı heyecan var canım
Eşim nerdeyse hergün eve gelince biran önce doğsana diyip duruyo çocuğa :emir_bebek::nazar:

527B2A31-599C-49FA-B6B0-E99F9986511C.webp
Yaa kız bebiş Mevlüt seti çok tatlı rengine tav oldum :KK45:

Razı olmam kız kaç sene bekletti :KK200:
Çook küçükler demi insan nasıl sığcak bunun içine diye kara kara düşünüyo :KK36:

Oyy maşallah minik erkeğe bak sen :emir_bebek:
Haftada 50 gr alsa 300 gr falan olur heralde kuzum :KK200:
Üstüde çıkabilir tabi :dondurma:

7 sene süren sayısız tedavinin son denemesinde oldu canım
Çok şükür bugünlerimize :KK200:
Allah nasip ederse ilk gelinim ilk torun olucak herkeste ayrı heyecan var canım
Eşim nerdeyse hergün eve gelince biran önce doğsana diyip duruyo çocuğa :emir_bebek::nazar:
Onca uğraştan sonra ne guzel bi hediye olmuştur size.ilk torun birde ay ne değerli olur.bizde de ilk erkek torun olcak anne tarafında.aman esin söylemesin öyle birde erken gelir:anneadayı:

Onca uğraştan sonra ne guzel bi hediye olmuştur size.ilk torun birde ay ne değerli olur.bizde de ilk erkek torun olcak anne tarafında.aman esin söylemesin öyle birde erken gelir:anneadayı:
Aynen canım o kadar güzel bir hediyeki verene Hamd olsun.
Sonuçu aldığım günü hatırlıyorumda kabul olmuş duam :KK200:
Rabbim nerde isteyen dileyen varsa hepsine bu güzel mutluluğu yaşatsın inşallah :dua:
İlkler bir başka oluyor canım annenler ne heyecanlıdır şimdi :emir_bebek:
Çok bekletti ya doğsun özlem giderelim diye diyor kuzum :anne:
İnat ettin ama kuzu sende gitseydin keşke ayrıntılıya da vakit var daha.
İnan ol inat değil kuzum benimki gerçekten ayrıntılıdan resmen kaçıyom korkuyom Allah korusun kötü bir haber alırım diye
Naber kızlar nasılsınız
Şükür iyiyim canım sen nasılsın
Napıyon kızcenle :anneadayı:

Kızlar alışverişi son aylara bırakmayın bence yoruldum çok :deli: insan her gördüğünü almak istiyor ya ne güzel şeyler var :KK53:
Neler aldın kız bizede gösteeeer :cool:
Pantolon almak şart oldu düşük bellerim bile sıkıyor sanki tam kasık bölgesini. Önerebileceğiniz yer var mı defacto ya falan mı baksam?
Düşük bel zaten giyme kız tam kasıkta ağrı yapar
Waikikiden almıştım bi pantolon çok rahat
10.haftadan beri giyiyorum dahada giyerim büyük ihtimal:21:
12 aralığı bekleyemedim jinekoloğumla olan randevumu. Extradan sağlık ocağından randevu aldım salı gününe :oops:
Canım sizin orda sağlık ocağına randevuyla mı gidiliyor merak ettim :)

Back
X