Canım kaç sene sonra oldu senin.gec oldu ya çok değerli olurHee valla öyle görünüyo
Kaç sene bekletti sıpa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaç sene sonra oldu senin.gec oldu ya çok değerli olurHee valla öyle görünüyo
Kaç sene bekletti sıpa![]()
Razı olmam kız kaç sene beklettiGelsin de uykusuzluğa razı annesi galibahepimiz razıyız oy yerim. Abimle hediye almış bugün. Ağlayacaktım. Bunların içine sığabilecek kadar küçük bir canlıya nasıl bakacağım ben diye
![]()
Oyy maşallah minik erkeğe bak sen17+0dı sanırım canım, bu gittiğimde de 19+0 olacak 2 hafta sonrasına almıştım randevuyu çünkü.
Bende bazı pozisyonlara gelince sırtını ayırt edebiliyorum ehehe dünden beri sakin ama sadece tekme var pıt diye vuruyo:)
7 sene süren sayısız tedavinin son denemesinde oldu canımCanım kaç sene sonra oldu senin.gec oldu ya çok değerli olur
Ayy bu çok güzel yaa
Onca uğraştan sonra ne guzel bi hediye olmuştur size.ilk torun birde ay ne değerli olur.bizde de ilk erkek torun olcak anne tarafında.aman esin söylemesin öyle birde erken gelirRazı olmam kız kaç sene bekletti
Çook küçükler demi insan nasıl sığcak bunun içine diye kara kara düşünüyo
Oyy maşallah minik erkeğe bak sen
Haftada 50 gr alsa 300 gr falan olur heralde kuzum
Üstüde çıkabilir tabi
7 sene süren sayısız tedavinin son denemesinde oldu canım
Çok şükür bugünlerimize
Allah nasip ederse ilk gelinim ilk torun olucak herkeste ayrı heyecan var canım
Eşim nerdeyse hergün eve gelince biran önce doğsana diyip duruyo çocuğa![]()
İnat ettin ama kuzu sende gitseydin keşke ayrıntılıya da vakit var daha.Ayy bu çok güzel yaa
Ahh bu toktur ahh![]()
Çok tatlı benim olsun mu diycem ama benim de kız değil kısmet değilmiş.
İyi akşamlar. Benim dün sanki içerde birşey bükülmüş gibi titreşim hatta istenm dışı bağırdım birden .Sonra hafif hafif tekmelerini hissettim normal mi bu acabaNaber kızlar nasılsınız
İyi canım sen? Biraz hava almaya dışarı çıkcaz hazırlanıyorum ufaktan :)Naber kızlar nasılsınız
Bizde takım elbise giydiririz eheh küçük adam yaparız minnoşlarıÇok tatlı benim olsun mu diycem ama benim de kız değil kısmet değilmiş.
Valla bilmiyorum ki bende karnımın içinde tanımlayamadığım şeyler hissediyorum. Büyük ihtimalle normaldirİyi akşamlar. Benim dün sanki içerde birşey bükülmüş gibi titreşim hatta istenm dışı bağırdım birden .Sonra hafif hafif tekmelerini hissettim normal mi bu acaba
Bende iyiyim canım. Bebemin kıyafetlerine bakıp duruyorum. Evdeyim yalnızım ve yorgunumİyi canım sen? Biraz hava almaya dışarı çıkcaz hazırlanıyorum ufaktan :)
Bizde takım elbise giydiririz eheh küçük adam yaparız minnoşları![]()
Yat kız dinlen yalnızsan. :)Bende iyiyim canım. Bebemin kıyafetlerine bakıp duruyorum. Evdeyim yalnızım ve yorgunum![]()
De facto ve waikiki’de var canım ama çok çeşit yok malesef.Pantolon almak şart oldu düşük bellerim bile sıkıyor sanki tam kasık bölgesini. Önerebileceğiniz yer var mı defacto ya falan mı baksam?
Aynen canım o kadar güzel bir hediyeki verene Hamd olsun.Onca uğraştan sonra ne guzel bi hediye olmuştur size.ilk torun birde ay ne değerli olur.bizde de ilk erkek torun olcak anne tarafında.aman esin söylemesin öyle birde erken gelir![]()
İnan ol inat değil kuzum benimki gerçekten ayrıntılıdan resmen kaçıyom korkuyom Allah korusun kötü bir haber alırım diyeİnat ettin ama kuzu sende gitseydin keşke ayrıntılıya da vakit var daha.
Şükür iyiyim canım sen nasılsınNaber kızlar nasılsınız
Neler aldın kız bizede gösteeeerKızlar alışverişi son aylara bırakmayın bence yoruldum çokinsan her gördüğünü almak istiyor ya ne güzel şeyler var
![]()
Düşük bel zaten giyme kız tam kasıkta ağrı yaparPantolon almak şart oldu düşük bellerim bile sıkıyor sanki tam kasık bölgesini. Önerebileceğiniz yer var mı defacto ya falan mı baksam?
Canım sizin orda sağlık ocağına randevuyla mı gidiliyor merak ettim :)12 aralığı bekleyemedim jinekoloğumla olan randevumu. Extradan sağlık ocağından randevu aldım salı gününe![]()