- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Bebis iyidir insallah belki agrilar senin vücut kaynaklı agrilarindir bebisle alakasi yokturBilmiyorum bacağıma vurdu ağrı gece ikiye katlandım hiç bir şekilde rahat edemedim o kadar kötüydüm ki anlatamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebis iyidir insallah belki agrilar senin vücut kaynaklı agrilarindir bebisle alakasi yokturBilmiyorum bacağıma vurdu ağrı gece ikiye katlandım hiç bir şekilde rahat edemedim o kadar kötüydüm ki anlatamam
Geçmiş olsun canım haber vermeyi unutma kötü birşey yoktur inşallahMerhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
Canım her zaman hissettiğinden farklı bir ağrıysa doktora danış istersen. Bebişi hissediyorsan korkma amaMerhaba kızlar 3-4 gündür kasıklarım belimde sürekli sızlıyor gibi bir ağrı var. Sabah akşam progestan kullanıyorum pek de almıyor sanki sızıyı... Bebeğimin hareketinde bir sıkıntı yok.Ama bi tedirginim normal midir ki bu durum ?![]()
Folik asit e devam etmeni dr mu önerdi. 3 aydan itibaren bırakılıyor diye biliyorum.Ben demir ilacını icip üstüne bizde güzel kahvalti yapıyordumayy o zaman onu gece yatarken iciyim. Yatarken elevit ve folik asit iciyodum aksam yemeğinden sonrada guatir ilacını iciyodum valla sasirdim neyi nasil icecegimi
Geçmiş olsun canım nasıl bebek? neden olurmuşMerhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
Değildir canım farklılıklar olabiliyor mesela fl ölçümü 4 gün geri çıkmıştı bizdede. Kafa ve karın ölçüsü de önde çıkmıştı 2 gün :) Olabiliyormuş böle şeyler, ölçümden de kaynaklanabilir telaş yapma:)Kızlar doktor ölcümde 16+3 dedi oysaki 16+5tim acaba 2 gün fark sıkıntı mıdır?
İyidir canım niye kötü olsun stres daha zararlı bebişin için.Teşekkür ederim kızlar. Sıra bekliyorum haala.. bilgilendirme yapacağım. Umarım bebeğim iyidir![]()
Çok geçmişler olsun cnm ya şimdi nasılsın inşallah kötü bi durum yoktur kalbimiz seninle bebişinleMerhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
Teşekkür ederim canım dün geceye göre daha iyiyim ama haala bekletiyorlar beni acildeÇok geçmişler olsun cnm ya şimdi nasılsın inşallah kötü bi durum yoktur kalbimiz seninle bebişinle
Ne güzel içebiliyorsunBen demir ilacını icip üstüne bizde güzel kahvalti yapıyordumayy o zaman onu gece yatarken iciyim. Yatarken elevit ve folik asit iciyodum aksam yemeğinden sonrada guatir ilacını iciyodum valla sasirdim neyi nasil icecegimi
Kızlar fikire ihtiyacım var yalnız rekor kırdım her saniye aklıma farklı konu geliyorrr.
Şimdi ben mantar pano almıştımm tee aylar önce. taşınırken dolaba sıkıştırmışım yeni buldum neyse işte unutmuşum.
Ultrason görüntülerini buna tutturacam amaa nasıl bir süsleme yapabilirim ben buna sade sade hoş gelmiyor gözeİpine çiçek Miçek mi yapsam yoksa kenarlarına maviş birşeyler mi fikir verin yahuu
![]()
Merhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
Göstermedi.Göstermiyor.Dun migrenim tavan yapti.merve teacher arkadasimizin dun kontrolu vardı napti acaba yazmadi hic. Hayırlı haberlerle gelir insallah
Olabilir kuzum sağolCanım ipe asacaksan minik süslü mandallar oluyor ona tutturabilirsinbende gebelik günlüğü tutuyorum oraya yapıştırdım deftere
Canım çok geçmiş olsun güzel haberler ver bize inşallah
mavibahar100 canım allahtan hamilelik döneminde çalışmıyorum yoksa bende bi fiil 9 yıl çalıştım çok iyi bilirim
![]()
Vay yaramaz vay sıkma canını bu kadar cnm şükür sağlıklı olduğunu öğrenmişin em azindan. Bide cuma günü şansını dene çikolata ye ben hatta yanimda portakal suyu götürmeyi düşünüyorum :)Göstermedi.Göstermiyor.Dun migrenim tavan yapti.
Bulantilarin devam ettigi icin mi cikariyosun. İnsallah bundan sonra icebilirsin doğal şeyler ye demir iceren kan yapanNe güzel içebiliyorsunBen içtikten sonra ne yediysem çıkarıyorum. Kan ı da decaviti de içemiyorum. Demir depolarım boşalmış. Cumartesi günü başka bir öneri isticem doktorumdan
Stres yapma canım elbet gösteriri ayrıntılıda öğrenirsin. Hep aynı pozisyanda mı duruyor yaramaz minik :) çikolata ye portakal suyu iç onlar hareketlendiriyormuş bakGöstermedi.Göstermiyor.Dun migrenim tavan yapti.
Hayır bulantılarım bitti. İlaçları aldıktan sonra yediklerimi çıkarıyorum. Doktorumun tavsiyesi ile başka bir demir ilacıyla değiştirdim ama nafile. Yine aynıBulantilarin devam ettigi icin mi cikariyosun. İnsallah bundan sonra icebilirsin doğal şeyler ye demir iceren kan yapan
Sen hangi ildeydin cnm edirnede tek doktor olunca sıkıştık biz
Kızlar beni nstye bağladılar.. kasılmaları kontrol edecekler. İdrarda enfeksiyon çıktı çok fazlada akıntım var.. onu kontrol edecekler şimdi ondan olabiliyormuş kasılmalar ve ağrılar.. Şimdi yatıyorum hastanedeyim özel odaya aldılar. Bebek iyi kalbi atıyor rahim ağzı kapalı kasılmalar etkilememiş..