2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
Geçmiş olsun canım haber vermeyi unutma kötü birşey yoktur inşallah❤️
Merhaba kızlar 3-4 gündür kasıklarım belimde sürekli sızlıyor gibi bir ağrı var. Sabah akşam progestan kullanıyorum pek de almıyor sanki sızıyı... Bebeğimin hareketinde bir sıkıntı yok.Ama bi tedirginim normal midir ki bu durum ?:KK43::KK43::KK43:
Canım her zaman hissettiğinden farklı bir ağrıysa doktora danış istersen. Bebişi hissediyorsan korkma ama❤️ Hatta hissetmesende telaş yapma çocuğun hareketleri 28. Haftadan sonra düzenli oluyormuş çünkü :) Bol bol dinlen geçmiş olsun sanada❤️

Ben demir ilacını icip üstüne bizde güzel kahvalti yapıyordum :halay: ayy o zaman onu gece yatarken iciyim. Yatarken elevit ve folik asit iciyodum aksam yemeğinden sonrada guatir ilacını iciyodum valla sasirdim neyi nasil icecegimi
Folik asit e devam etmeni dr mu önerdi. 3 aydan itibaren bırakılıyor diye biliyorum.

Merhaba herkese ben hastahanedeyim acile geldim dün akşam dayanılmaz ağrılarım oldu.. sıra bekliyorum
Geçmiş olsun canım nasıl bebek? neden olurmuş

Kızlar doktor ölcümde 16+3 dedi oysaki 16+5tim acaba 2 gün fark sıkıntı mıdır?
Değildir canım farklılıklar olabiliyor mesela fl ölçümü 4 gün geri çıkmıştı bizdede. Kafa ve karın ölçüsü de önde çıkmıştı 2 gün :) Olabiliyormuş böle şeyler, ölçümden de kaynaklanabilir telaş yapma:)

Mini_mini Mini_mini canım yanlış hatırlamıyorsam sende bugün kendi doktoruna gidecektin. Haber vermeyi unutma:KK69:

Ben demir ilacını icip üstüne bizde güzel kahvalti yapıyordum :halay: ayy o zaman onu gece yatarken iciyim. Yatarken elevit ve folik asit iciyodum aksam yemeğinden sonrada guatir ilacını iciyodum valla sasirdim neyi nasil icecegimi
Ne güzel içebiliyorsun :işsiz: Ben içtikten sonra ne yediysem çıkarıyorum. Kan ı da decaviti de içemiyorum. Demir depolarım boşalmış. Cumartesi günü başka bir öneri isticem doktorumdan

Kızlar fikire ihtiyacım var yalnız rekor kırdım her saniye aklıma farklı konu geliyorrr.
Şimdi ben mantar pano almıştımm tee aylar önce. taşınırken dolaba sıkıştırmışım yeni buldum neyse işte unutmuşum. :KK45:
Ultrason görüntülerini buna tutturacam amaa nasıl bir süsleme yapabilirim ben buna sade sade hoş gelmiyor göze :KK53: İpine çiçek Miçek mi yapsam yoksa kenarlarına maviş birşeyler mi fikir verin yahuu :KK45:

Canım ipe asacaksan minik süslü mandallar oluyor ona tutturabilirsin:anneadayı: bende gebelik günlüğü tutuyorum oraya yapıştırdım deftere

Canım çok geçmiş olsun güzel haberler ver bize inşallah:KK200:

mavibahar100 mavibahar100 canım allahtan hamilelik döneminde çalışmıyorum yoksa bende bi fiil 9 yıl çalıştım çok iyi bilirim:110:

Canım ipe asacaksan minik süslü mandallar oluyor ona tutturabilirsin:anneadayı: bende gebelik günlüğü tutuyorum oraya yapıştırdım deftere

Canım çok geçmiş olsun güzel haberler ver bize inşallah:KK200:

mavibahar100 mavibahar100 canım allahtan hamilelik döneminde çalışmıyorum yoksa bende bi fiil 9 yıl çalıştım çok iyi bilirim:110:
Olabilir kuzum sağol❤️

Ne güzel içebiliyorsun :işsiz: Ben içtikten sonra ne yediysem çıkarıyorum. Kan ı da decaviti de içemiyorum. Demir depolarım boşalmış. Cumartesi günü başka bir öneri isticem doktorumdan
Bulantilarin devam ettigi icin mi cikariyosun. İnsallah bundan sonra icebilirsin doğal şeyler ye demir iceren kan yapan

Kızlar beni nstye bağladılar.. kasılmaları kontrol edecekler. İdrarda enfeksiyon çıktı çok fazlada akıntım var.. onu kontrol edecekler şimdi ondan olabiliyormuş kasılmalar ve ağrılar.. Şimdi yatıyorum hastanedeyim özel odaya aldılar. Bebek iyi kalbi atıyor rahim ağzı kapalı kasılmalar etkilememiş..

Bulantilarin devam ettigi icin mi cikariyosun. İnsallah bundan sonra icebilirsin doğal şeyler ye demir iceren kan yapan
Hayır bulantılarım bitti. İlaçları aldıktan sonra yediklerimi çıkarıyorum. Doktorumun tavsiyesi ile başka bir demir ilacıyla değiştirdim ama nafile. Yine aynı :KK51:

Sen hangi ildeydin cnm edirnede tek doktor olunca sıkıştık biz

niğde hayat hastanesi, canım

Kızlar beni nstye bağladılar.. kasılmaları kontrol edecekler. İdrarda enfeksiyon çıktı çok fazlada akıntım var.. onu kontrol edecekler şimdi ondan olabiliyormuş kasılmalar ve ağrılar.. Şimdi yatıyorum hastanedeyim özel odaya aldılar. Bebek iyi kalbi atıyor rahim ağzı kapalı kasılmalar etkilememiş..

canımm geçmiş olsun. bebiş iyiymiş içini ferah tut. peki enfeksiyondan dolayı mı kasılmalar oluyor

Back
X