• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ya alakasız olacak ama son günlerde iki şeye aşeriyorum
Kimsenin canının çekmeyeceğini düşünerek yazıyorum hakkınızı helal edin

Birincisi koku aşeriyorum resmen
Böyle bir şey var mı
Hani şu Hatay’ın doğal zeytinyağlı defne sabunu var ya
Elimde sabun koklayarak geziyorum :D
Geçen gün gratise gittik
Orda da hemen buldum, çıkana kadar sabun elimde gezdim ve sonunda da evde bir sürü olmasına rağmen onu da alıp çıktım 😀
Eve gelir gelmez de hemen banyoya girdim sıcak suyla kokusu daha güzel oluyor diye

İkincisi de falım damlasakız
Sürekli sakız çiğnemek istiyorum
Artık bu sakız yüzünden eşimle ayrı odalarda oturuyoruz gıcık oluyor benim sakız çiğnememe :D
Eşim evden çıkar çıkmaz hemen sakızı atıyorum ağzıma en az bir saat yemeden içmeden öylece durup sakız çiğniyorum

Anlattıklarının aynısını birebir bende yaşıyorum canım
Biran acaba benmi yazdım dedim :KK48:
Pozisyonu bile aynı kızların ❤

Artık kızıyorum ya 😀
Eee ama bu kadar da abartılmaz kızım ya diyorum :D
Bazen öyle bir canım yanıyor ki yerimden sıçrıyorum

Aynen cnm kasilmayi doğru tarif etmişsin, ek olarak sanki karninizin içinde sanki birseyi sikıyomuslar gibi bi his oluyo ve o an olunca 20_30 saniye sürüyo o sıkılma ve nefesibde kesiliyo o an ,yani kasilmayi anlamamak mümkün değil, şuan kasılma yaşamayı olabilirsiniz
[/QUOTE]
Cnm magnezyum alinca bel agrin gecti mi ?iyi geldimi yani

Aynen cnm kasilmayi doğru tarif etmişsin, ek olarak sanki karninizin içinde sanki birseyi sikıyomuslar gibi bi his oluyo ve o an olunca 20_30 saniye sürüyo o sıkılma ve nefesibde kesiliyo o an ,yani kasilmayi anlamamak mümkün değil, şuan kasılma yaşamayı olabilirsiniz
[/QUOTE]

Ben onu 10 gündür hissediyorum . ama benimki baya büyük dalga şeklinde. Artık alan kalmadığı için tekme değilde kayma gibi hareketler yapıyorlar anladığım kadarıyla. özellikle benim bebek gerdirmeye bayılıyor. Canımı yakıyor açıkçası :KK12:

Canım tam kaç haftalıksın sen ? Takvim olmadığı için göremiyorum 🙄

Evet aynen öyle bir his biri içinden sıkıyormuş gibi nefes kesiyor !!

Benim 1 hafta önce sağ kaburgama dayandı nefesim kesiliyor,sırtıma doğru bazen ayaklarını uzatıyor içimi gıdıklıyo :KK36:
Kız anlattıklarına göre benim son 3-4 gündür çom kasılmam oluyor.
Hele dünle bugün daha çok oluyor.
Bu hafta kontrolüm var bakalım benim durum ne olmuş.
Ben o sertlikleri hep bebekten sanıyordum.
Demek baya baya kasılmadanmıymış o_O
Doğurup gitcez neyin ne olduğunu tam bir çözemedik gitti :KK70:

O kaburga olayını hiç yaşamadım :D inşallah yaşamam da. Kuzumm olabilir kasılmam çatı muayenesi iste baksınlar kasılmalar rahim ağzını etkiliyor mu etkilemiyor mu. Ama merak etme bazılarına hiç etkisi olmuyor.

Kuzum haklısın 16. Haftadan beri oluyor bende kasılma ama rahatsız etmiyordu ilk nst girdiğimde 2 kere kasılmam oldu ama sancı çıkmamıştı doktorda normal demişti Hatta söyleyince. Ne olduysa demiştim ya değişik bir ağrı baskı hissettim diye 3-4 gün önce bence o zaman oldu çünkü kasılmalar nefesimi kesmeye başlamıştı. Dünde içime doğdu heralde hadi gidelim dedim öyle işte 😊

Doktorlar kasılmayı normal buluyor kuzumm eğer rahim de açılma kısalma yoksa. Olduğunda anormal oluyor çünkü etki etmiş oluyor. Çok şükür sende etki yok kısalma dışında 35mm oda bu haftalarda çok çok normal artık. Ama senin ki mecburi sezaryen olacağı için dinlenmen lazım ki normal doğumu tetikleme eğer suyun vs gelirse yetişemezsin ankaraya. Bundan sonra sezaryen tarihine kadar sadece yat dinlen kuzum.
Bu arada taburcu olmuşsun çok sevindim çok şükür 🙏🏼🙏🏼

:KK48:
Kızlar ya alakasız olacak ama son günlerde iki şeye aşeriyorum
Kimsenin canının çekmeyeceğini düşünerek yazıyorum hakkınızı helal edin

Birincisi koku aşeriyorum resmen
Böyle bir şey var mı
Hani şu Hatay’ın doğal zeytinyağlı defne sabunu var ya
Elimde sabun koklayarak geziyorum :KK70:
Geçen gün gratise gittik
Orda da hemen buldum, çıkana kadar sabun elimde gezdim ve sonunda da evde bir sürü olmasına rağmen onu da alıp çıktım 😀
Eve gelir gelmez de hemen banyoya girdim sıcak suyla kokusu daha güzel oluyor diye

İkincisi de falım damlasakız
Sürekli sakız çiğnemek istiyorum
Artık bu sakız yüzünden eşimle ayrı odalarda oturuyoruz gıcık oluyor benim sakız çiğnememe :KK70:
Eşim evden çıkar çıkmaz hemen sakızı atıyorum ağzıma en az bir saat yemeden içmeden öylece durup sakız çiğniyorum

Çok güldüm buna yaaaa:KK48:
Ben de gece uyanip portakal yiyorum deli gibi, sürekli elimde portakal, eşim gülüyor artik halime:anneadayı::KK70:

:KK48:

Çok güldüm buna yaaaa:KK48:
Ben de gece uyanip portakal yiyorum deli gibi, sürekli elimde portakal, eşim gülüyor artik halime:anneadayı::KK70:

Ben de bir ara portakala sarmıştım
Sürekli eşime hadi portakal soy da yiyelim diyordum :D
Yerken de ne güzel bir şeymiş ya niye daha önce bu kadar yemedim ki diyordum :D

Sayısı sıklığı artmadığı sürece normalmiş kuzum, ama bazen arka arkaya oluyor işte ne yapacağımı da bilemiyorum :KK53:
Benim gibi anlamıcaktın işte kafan rahat olcaktı :KK53:
BellaCiao BellaCiao diyene kadar ben onların kasılma olduğunuda bilmiyodum :KK70:
Canım tam kaç haftalıksın sen ? Takvim olmadığı için göremiyorum 🙄

Evet aynen öyle bir his biri içinden sıkıyormuş gibi nefes kesiyor !!

O kaburga olayını hiç yaşamadım :KK70: inşallah yaşamam da. Kuzumm olabilir kasılmam çatı muayenesi iste baksınlar kasılmalar rahim ağzını etkiliyor mu etkilemiyor mu. Ama merak etme bazılarına hiç etkisi olmuyor.

Doktorlar kasılmayı normal buluyor kuzumm eğer rahim de açılma kısalma yoksa. Olduğunda anormal oluyor çünkü etki etmiş oluyor. Çok şükür sende etki yok kısalma dışında 35mm oda bu haftalarda çok çok normal artık. Ama senin ki mecburi sezaryen olacağı için dinlenmen lazım ki normal doğumu tetikleme eğer suyun vs gelirse yetişemezsin ankaraya. Bundan sonra sezaryen tarihine kadar sadece yat dinlen kuzum.
Bu arada taburcu olmuşsun çok sevindim çok şükür 🙏🏼🙏🏼
Yaşamanı tavsiye ederim iç gıdıklayıcı :))
Söyle oğluşuna arada öyle işlerde yapsın :KK36:
Kontrolde bişey çıkmaz benim eve gelince olur :)
Artık kızıyorum ya 😀
Eee ama bu kadar da abartılmaz kızım ya diyorum :KK70:
Bazen öyle bir canım yanıyor ki yerimden sıçrıyorum
Yok kız kızma can onlar can :KK36:
Ben kızmıyorum her hareketine şükrediyorum,sanki kızsam küscek gibi hissediyom :KK16:

aynen nefes kesilmesi en önemli belirti benim acimdan ara ara oluyor .
neredeyse 20.haftadan beri. Belki beni de nst ye alsalar bende de kasilma cikar. en az 10 15 saniye aşağıdan yukari dogru bir his geliyor bana nefesim kesiliyor.
Evet ya acaba bizide bu gittiğimizde alırlar mı nst ye,benim bazı günler çok oluyo bazen az sen bu haftamı gidecektin

[/QUOTE]
Cnm yorulunca bel ağrım yine var ama magnezyumu 1 haftadır alıyorum bel ağrılarım 1 ay önce daha çoktu bebek baş aşağa dönünce biraz daha rahatladım,ama sanki magnezyum kasılmalarıma iyibgeldi eskisi kadar yok

BellaCiao BellaCiao diyene kadar ben onların kasılma olduğunuda bilmiyodum :KK70:

Ben kızmıyorum her hareketine şükrediyorum,sanki kızsam küscek gibi hissediyom :KK16:

Çok hareket ediyor diye kızıyorum ama hissetmeyince de özlüyorum :) annelik işte :D

Kızlar haftalık kontrole kaçıncı haftada başlanıyor acaba merak ettim :)
Ne güzel olur her hafta bebişleri görmek :KK36:

Bana 35ten sonra her hafta geleceksin dedi canım

Ben o oğluşu yerim yer :D allahım az kaldı bebişlerimize kavuşacağız 😍❤️ Sonra hep kucağımızda olacaklar özleriz ama karnımızda ki hareketlerini 😟

Kızlar haftalık kontrole kaçıncı haftada başlanıyor acaba merak ettim :)
Ne güzel olur her hafta bebişleri görmek :KK36:

Hiç bir fikrim yok sanırım 39 dan sonraydı kuzu ?

Çok hareket ediyor diye kızıyorum ama hissetmeyince de özlüyorum :) annelik işte :KK70:

Bana 35ten sonra her hafta geleceksin dedi canım
Hareketsiz oluncada dürtüyon mu ben dürtüklüyom :KK70:
Sen kaç haftalıksın canım malum takvimler gitti.
Benide bu kontrolden sonra haftada 1 mi çağırır acaba :rolleyes:

Back
X