• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
A April wind canım eve geçmene çok sevindim güzelce dinlen.bide çatı muayenen nasıl geçti dedikleri gibi can yakıcı bişeymi? Bide doktormu yapıyor o muayeneyi yoksa ebe mi
Teşekkür ederim kuzum.
Bence anlatıldığı kadar değil ama herkesin acı eşiği farklıdır tabi.
Muayene bittikten Sonra Unuttum gitti . Yaparken çok az bi sinek ısırması gibi birşey hissettim sadece.
Doktor yapıyor bu Arada kuzum.

Kızlar bunu gördünüz mü çok güzel bir anı Screenshot_20190305-213951.webp

Kızlar bugün bir akrabamla konuştum. Normal Doğum düşünenler için doğuma bir ay kala özel bölgeye birkaç saat zeytinyağlı Pamuk koymak o bölgeyi yumuşatacağı için normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Gelini ve kızı hamileyken öyle yapmışlar ikisi de çok rahat doğurmuş. Hatta birinin bebeği 4kg doğmuş ona rağmen sıkıntı çok zorluk yaşamamış. Bir de hurma önerdi. Bir araştırın isterseniz belki faydası olur:)
Evet cnm hurmayı uzman drlarda öneriyo şekeriniz yoksa hergün yeyin dio

Evet cnm hurmayı uzman drlarda öneriyo şekeriniz yoksa hergün yeyin dio
Aynen canım ben şimdi memleketimdeyim evime geçince hergün yicem:)

BellaCiao BellaCiao benim kontrolüm salı hem de babamız da askerden geliyo çok şükür:) oğluşumuz da bir kerecik yüzünü gösterse ne güzel olur:)

Kızlar bugün bir akrabamla konuştum. Normal Doğum düşünenler için doğuma bir ay kala özel bölgeye birkaç saat zeytinyağlı Pamuk koymak o bölgeyi yumuşatacağı için normal doğumu kolaylaştırıyormuş. Gelini ve kızı hamileyken öyle yapmışlar ikisi de çok rahat doğurmuş. Hatta birinin bebeği 4kg doğmuş ona rağmen sıkıntı çok zorluk yaşamamış. Bir de hurma önerdi. Bir araştırın isterseniz belki faydası olur:)
Evet canım doğru bende araştırdım. Hatta hazır benimki evde. Allah kısmet etse inşallah. Kullanacam. Bide meryem ama itü var onuda zemzem suyuna koyup goturecem inşallah üstünde okuyacam

Ben o oğluşu yerim yer :KK70: allahım az kaldı bebişlerimize kavuşacağız 😍❤ Sonra hep kucağımızda olacaklar özleriz ama karnımızda ki hareketlerini 😟

Hiç bir fikrim yok sanırım 39 dan sonraydı kuzu ?
Ayy düşündükçe içim bir hoş oluyor bebişler geliyo mu ne ❤
Yok kuzum bizim burda 39dan sonra hergün veya 2 güne bir çağırıyorlar.
Kizlar ehliyet sinavina girdim.ehliyetimi aldim:KK9::süslü::eğlence:
Gözün aydın canım kazasız belasız kullanmak nasip olsun :KK76:
Dürtmez miyim :KK70:
Eşim de dengesiz diyor bana :KK70:

Ben 33+5im
Haftaya Cuma 35te kontrolüm var
Sonra her hafta bebiş görmece ♥
Demekki hepimiz aynı moddayız :KK70:
Bakalım benimde mi seninki gibi olucak :)

Bugün geldi canım karyolamız kokusu yok ama ben bebek odasına kurdurup camı da açtım her gün açıcam cibinliğini, yandaki süngerli süslerini galan makineye attım bebe deterjanıyla yıkadım birkaç güne kururlar artık :21:

Kuzum bende kasılma falan bilmiyorum oluyorsa da farkında değilim yarın nst ye giricem görürüz artık.. ben o can acıtışı şeyleri bebekten sanıyordum bi de kasılmaymış onlar:110: yarın doktoruma sorucam kasılmayı..

Doktorum normalde bana 15 günde görücem demişti ama geçen hafta, haftada 1 görücem dedi canım bakalım yarın ne zaman çağıracak?

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine :KK200:

Kuzumm şimdi eve git güzelce dışunu al dinlen çok sevindim çıkmana:KK200:
Kendi odanda olmucak mı canım kızın
Doğasıya odasını ayırıcak mısın o_O
İlk nstne mi giriceksin canım
Bende tam anlamıyorum kuzu bu kasılma olayını acıyı falan bebişten sanıyorum :)
Yarın hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım ❤

Ayy düşündükçe içim bir hoş oluyor bebişler geliyo mu ne ❤
Yok kuzum bizim burda 39dan sonra hergün veya 2 güne bir çağırıyorlar.

Gözün aydın canım kazasız belasız kullanmak nasip olsun :KK76:

Demekki hepimiz aynı moddayız :KK70:
Bakalım benimde mi seninki gibi olucak :)
devlette sistem nasil biliyor musunuz?son haftalar her gun mü gidiliyor ?

devlette sistem nasil biliyor musunuz?son haftalar her gun mü gidiliyor ?
Devletteki işleyiş hakkında bilgim yok canım
Sadece tahminimi söylüyorum onlarda büyük ihtimal hergün olmasa bile haftada 2 defa falan çağırıyorlardır

Back
X