Kizlar tek tek etiketleyip yazmayi beceremedim topluca yazayim dedim

Erken dogum riskim oldugu halde ciger gelistirici vurulmadi hic. Dun baska bir tip fakultesine gitmistim biliyosunuz orda da bebegin olcumlerinin iki uc haftaya kadar geriden geldigi soylendi ama olcumden ziyade previa yuzunden rahmimin alinabilecegini soylediler. Baya uzuldum almama ihtimaliniz var mi dedim her ihtimal var acmadan bilemeyiz dediler. Eger riski girmek istemiyorsan 35 te alalim dediler. Esimle de oturup konustuk sanirim 35 te sezeryanim gerceklesecek iki haftam kaldi

Birde ozeldeki doktorum kalbimdeki ve cigerimdeki sorun (pnomotoraks) yuzunden cigerin emboli atmasi ve apse olma ihtimalimin cok yuksek oldugunu soylemisti beni cok korkutmustu. Bu yuzden bir haftadir gecem gunduzume karisti. Birde ustune rahim alinmasi eklenince sastim kaldim napacagimi. İnsallah hayirlisiyla atlatiriz bu sureci. Haftaya sali gunu tekrar kontrolum var ona gore de sezeryan gunum belli olacak. Sanirim bir sonraki haftaya Allah o gunleri gosterirse gun verirler. @begonyas tan sonra ikinci doguran ben olacakmisim gibi gorunuyor
Bu arada
begonyas
canim sen kacinci haftada sezeryana alinmistin ? Birde genel anestezimi oldun epidural mi ? Birde bebegin ultrasonda kac kg cikmisti dogdugunda kac kg dustu ? Cok soru sordum kusura bakma nolur ama kafam karman corman sure kisaliyor heyecan basiyor