• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım bence suda bekletmeden önce az bir sarı yerine çamaşır suyu döküp elinde yıka baktın faydası oluyor,elinde lekeli yeri yıkayıp durula at makineye.
Daha yeni aklıma geldi böyle bir olaysan suda beklettiğimde leke yayılmıştı :işsiz:
Saol canım öyle deneyeyim. Dantelde bir çok yerinde var :işsiz:

Kızlar annemlere geldim. Bebeşin tüm kıyafetleri çamaşırları yıkanmış ütülenmiş hazır eve götürcez akşam :) benimde lohusa takımlarım falan yıkanmış 🤗🤗🤩🤩 annem sağ olsun akşam dolabına dizicem ve bavulumu hazırlayacağımm inşallah
Ohh süper aradan çıksın artık kuzu. Annenin eline sağlık😍

Lusi Lusi ben moral bozmamak adına kilo bilgisi vermiyorum🤪

:anne:Çıtır Anneler Kilo Çizelgesi:spor::KK73:

ÜYE ADI:anneadayı:BOY/BAŞLANGIÇ KİLO:KK60:EYLÜL:kusmuk:EKİM:KK72:KASIM:KK51:ARALIK:KK16:OCAK:KK23:ŞUBAT:KK28:MART:KK17:NİSAN:anne:
A Azram38 175/9088
LoveAndMarriage LoveAndMarriage 175/6461626264
@Elfidaberre 170/6472
M muttervonmarienkaefer 166/7470
Cuttingcorners Cuttingcorners 166/575962.9
@mavi kedi165/6261.76264697478
@Eylul41213 165/61.567.5
melekci melekci 165/687075
brcuk brcuk 163/5758
F feyznur 163/60
@Tuana-ahmet 162/62
madambella madambella 161/59
@kumeyl-yaren 160/7877.7
@different human 160/5555.557.56062
BellaCiao BellaCiao 157/5859
melike222 melike222 155/585556.56062
@kanadali35 ?/626670

kızlar kilo listemizi de güncelledim eksik bilgilerinizi söylerseniz yine düzenlerim:KK200:

sağol balımmmmm minnettarım zira grubun en şişkolatası benim 20 kilo almışım :eek:
Şey diyorlardı kuzu ilk çocukta fazladan alınıyormuş ama ikincide o kadar alınmıyor diye ama çürüttün sanırım bu tezi ☺️
Olsun bee yavrum hala daş gibisin elf gözlerim gördü hiçte kilo almış gibi değilsin şiş şiş durmuyorsun attığın fotolarda😘

Hadi maşaallah gözünaydın kuzum.. ❤
Yavaş yavaş dön normale o zaman.
İnşaallah böyle gider de zamanında, sağlıklı ve normal Doğum olur. :)

@Heart of Gold melike222 melike222
Kızlar bende yüksek miyop ve astigmat var; 7.50 numara.
Ama lens kullanıyorum ben.
2-3 haftadır bulanık görüyorum, netlik azaldı. Hatta rahatsız edici bir boyuta geldi. Araştırdım ve birkaç sağlıkçıya sordum, normalmiş.
Haberiniz olsun.
Ayy kuzum benim kızım da da var miyop 3.5 14 yaşında astigmat başlangıcı da var ,20 'li yaşlarda duruyo dediler inş durur kızımın ki çok ilerlemez, senin baya yüksekmiş cnm yaa

kızlar bu arada doğurdu doğuracak listesi de yapayım mı?
doğum şekli, kaçıncı hafta olduğu bebişin doğum kilosu boyu vs ne dersiniz?
aman işin gücün yok mü anacım lüzumsuz derseniz hiç uğraşmayayım :KK53:
Uğraş anacım uğraş 😂
Kim ne zaman doğurmuş görelim bence mikemmelll olur tabi sende üşenmezsen🥰🥰

Şey diyorlardı kuzu ilk çocukta fazladan alınıyormuş ama ikincide o kadar alınmıyor diye ama çürüttün sanırım bu tezi ☺
Olsun bee yavrum hala daş gibisin elf gözlerim gördü hiçte kilo almış gibi değilsin şiş şiş durmuyorsun attığın fotolarda😘

sağol canım yağla balla beni :KK36:
oğlan da 24 kilo aldıydım bence alırım yine o kadar heheehhe sonra yaza göbeğim çatlayacak ver allah ver :KK70:

Uğraş anacım uğraş 😂
Kim ne zaman doğurmuş görelim bence mikemmelll olur tabi sende üşenmezsen🥰🥰
şuan üşenmiyorum hiç ama sizlerden önce doğurursam liste az aksayabülür :ıslık:
gerçi onu da hallederim fırsat buldukça yaa yapiiim du güzelleşsin sayfamız:-)

Ayy kuzum benim kızım da da var miyop 3.5 14 yaşında astigmat başlangıcı da var ,20 'li yaşlarda duruyo dediler inş durur kızımın ki çok ilerlemez, senin baya yüksekmiş cnm yaa
O yaşlarda benimde öyleydi, seni endişelendirmek istemem ama maalesef durmuyor. :(
Hala sabitlenmedi benim; yoksa lazerle çizdireceğim..

Yalnız gerçekten çok mantıklı.
Hiç şöyle pratik zekalı olamadım her zaman en uzun yol önce aklıma gelir😂
Cnmmm yaa güldürdün benii, gerçekten pratik zekalıyımdır olaylara kısa sürede çözüm bulurum :KK55: bazen evde bişey oluyo bi kumaş bi örgü tamir istiyo yapamıyorum onu gördükçe sinir oluyorum veee onu çöpe atıyorum kökten kurtuluyorum artık bana sıkıntı etmiyo böyle bi huyumda var huyum batsın :mad:

O yaşlarda benimde öyleydi, seni endişelendirmek istemem ama maalesef durmuyor. :KK43:
Hala sabitlenmedi benim; yoksa lazerle çizdireceğim..
Büyüğüm 4 senedir kullanıyo, küçüğümde de başladı 50 ve 75 olarak ama yaza kadar gözlük kullanmayalım dedi doktorumuz, kızımda lense çok merak ama daha küçük büyüyünce kullanır artık, Allahım başka dert vermesin buna şükür

Cnmmm yaa güldürdün benii, gerçekten pratik zekalıyımdır olaylara kısa sürede çözüm bulurum :KK55: bazen evde bişey oluyo bi kumaş bi örgü tamir istiyo yapamıyorum onu gördükçe sinir oluyorum veee onu çöpe atıyorum kökten kurtuluyorum artık bana sıkıntı etmiyo böyle bi huyumda var huyum batsın :mad:
Atmak manevi olarak rahatlık getirir olmuyorsa bazı şeyler atmak en güzeli oh ferahlık mis😁

Back
X