- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Keşke hayatımızda ki gıcık kişileride atabilsek kurtuluruz,Atmak manevi olarak rahatlık getirir olmuyorsa bazı şeyler atmak en güzeli oh ferahlık mis![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke hayatımızda ki gıcık kişileride atabilsek kurtuluruz,Atmak manevi olarak rahatlık getirir olmuyorsa bazı şeyler atmak en güzeli oh ferahlık mis![]()
158 canım boy. Ay ay. Yok arada tartıldım hep bu zamana geldiboy un kaçtı canım? ara kiloların varsa aklında onları da ekleyim ay ay ?
Beni de ekler misin tatlımhamişler listeyi düzenledim bir göz atarsınız kilo çizelgemizi de güncelleyeceğim bakalım sıra ona geldi![]()
kızlar bu arada doğurdu doğuracak listesi de yapayım mı?
doğum şekli, kaçıncı hafta olduğu bebişin doğum kilosu boyu vs ne dersiniz?
aman işin gücün yok mü anacım lüzumsuz derseniz hiç uğraşmayayım![]()
Kiyafetlerini hallet canm cunku o utuyu yapmak bile bayagi yoruyor insani.bi ara kanamamda olunca erkrn dogum korkusuyla hepsini halettimBizim hem temizlik duruyor hem kızımın kıyafetlerini yıkamadık daha kuzum2 hafta sonra falan başlarız, haftaya halıları verelim diyoruz onların gelmesine yakın başlamış oluruz. Bana kalsa kıyafetleri geçen hafta halledecektim eşim yaptırmadı erken diye. Ah bu erkeklerin rahatlığı
![]()
Sansima kardesim yakinima tasindi onunla yapacaz.erken mi diyorum sonrada agirlasirsam zor olur diyorum.Erken gibi ama çokta ağırlaşmamak lazım sanki.
Bence medium al kuzu çokta büyük olmasın
Ben 67yim şuan galiba large aldım.
H Heart of Gold o zaman sutyenli atlet ve normal emzirme sütyeni bende yanıma alayım canım. Benim sezeryanlı olacak büyük ihtimalle. Gecelik almadım henüz, alsam iyi olacak galiba, daha hastaneden de birşey istemediler. Son kontrolde söylerler sanırım. Depend'in de büyük boyunu aldım bir paket. Başka da aklıma birşey gelmiyor ki..
Benim yetişmedi bile hala uğraşıyorum, keşke erken başlasaymışım..Halı, dolap, perde temizliği, boya badana gibi işlerin varsa bu haftalarda her ihtimale karşı hallet canım. Çünkü insan biranda ağırlaşıyor ve çok çabuk geçiyor vakit, birde olur ya bebiş erkenden gelir filan. Geri kalan sil süpür için acele etme. Onlar zaten hemen biter, son haftalara doğru yavaş yavaş yaparsın.
Bu eve tasindigim bir sene olmadi o yuzden boya isim yok.benimde korkum o ya erken gelirse diye.
A April wind Sağlık ocağından bir kitapçık vermişlerdi, orada bezi hemen açmayın bekleyin, kapatırken de pipiyi elle aşağı yatırın yazıyor ama.Ne pipiymiş valla. Daha doğmadan dert oldu.
Baban icin gecmis olsun canim.tek yapamazsin zor olur zaten.kadin bile alsan yorucu oluyor annenin olmasi daha iyi olur.Bu arada ben de temizliği kafama takıyorum nasıl olacak diyehavadansudan
Benim yardım edecek kimsem de yok
Babam ilik kanseri, kemoterapi alıyor
Eğer onun tedavisinde bir aksilik olmazsa seçimden sonra annem gelecek inşallah
Ben de 38 haftalık oluyorum o zaman, geç mi olur bilmiyorum ama mecbur annemi beklicem
Annem geldiğinde kadın almayı düşünüyorum annem de başında durur
O zamana kadar da eşimle evde derleme toplama yerleştirme işlerini hallederiz diye düşündüm
Sen yeni taşındığın icin evin temizdir zaten.derin temizlige gerek kalmaz sadece yuzeysel temizlersinKuzum bende de göbekte tüylenme oldu yadoğumdan sonra dökülür mü acaba? Hiç dokunmadım ama ben aşağı kısma doğru belirgin tüyler var onlar önceden de vardı onları eldivenle alıyorum.
Canım keşke bahçede falan otursaydın maalesef olabiliyor öyle
Temizlik??Canım ancak evi süpürüp siliyorum haftada 1 zaten yeni taşındık ev temiz halıları da yıkamaya yollamıştım temizler şuan keşke yine yapabilsem en azından kapıların silinmesi gerekir belki annem önden gelirse ona yaptırırım çünkü hiç dermanım yok
Bana da doğumdan önce gel bir de doğumdan sonra gel dedi canım çarşambaya randevu aldım ama doğumdan sonra ilaç içmeyi düşünmüyorum zaten normal referans aralığındaydı şimdi içersem gerçek değerimi göremem ki, en azından 1 2 ay ilaç içmem sonra gittiğimde de bakarım değerime diyorum kuzum
Kuzum inşallah güzel değerler gelir hiçbir sorun çıkmaz
Tansiyonun düşüyordur canım tansiyon aletin yoktu değil mi? O çok işe yarıyor bende kötü olduğumda ölçüyorum hep düşmüş oluyor
Kötü olmuş canım inşallah fayyda eder.Saol canım öyle deneyeyim. Dantelde bir çok yerinde var![]()
Öbür boyu belki ilaç kullanmazsın canım.Cnm onu hiç sormadım ama ömür boyu ilaç mı kullanacam diye sordum, ameliyat olabilirsin dedi, ams bunları doğumdan sonra bilebiliriz çünkü gebelikte değerler normalleşir, gebelik bitince asıl seyrini görürüz dedi
Ütüyü ben yapmıycam canım annem yapar diyordum onun taşınma işi çıktı şimdi, kayınvalidem yapar ütüyü. Ben o kadar süre ayakta kalamam sırtım dayanmıyor. Ama bende istiyorum bi an önce hazır olmasını.Kiyafetlerini hallet canm cunku o utuyu yapmak bile bayagi yoruyor insani.bi ara kanamamda olunca erkrn dogum korkusuyla hepsini halettim
Sansima kardesim yakinima tasindi onunla yapacaz.erken mi diyorum sonrada agirlasirsam zor olur diyorum.
Baban icin gecmis olsun canim.tek yapamazsin zor olur zaten.kadin bile alsan yorucu oluyor annenin olmasi daha iyi olur.
Sen yeni taşındığın icin evin temizdir zaten.derin temizlige gerek kalmaz sadece yuzeysel temizlersin
İsteruk isteerukkızlar bu arada doğurdu doğuracak listesi de yapayım mı?
doğum şekli, kaçıncı hafta olduğu bebişin doğum kilosu boyu vs ne dersiniz?
aman işin gücün yok mü anacım lüzumsuz derseniz hiç uğraşmayayım![]()
Bende mobilde gözükmüyor sabahtan beri. Bilgisayardan bakmadım.arkadaşlar pc den girince altta online olanlar gözükmüyor, ama mobilden girince gözüküyor? sadece bende mi öyle sizde de öyle mi ?
Bende mobilde gözükmüyor sabahtan beri. Bilgisayardan bakmadım.
Tam alışmıştım![]()
Mobilde yok bende dearkadaşlar pc den girince altta online olanlar gözükmüyor, ama mobilden girince gözüküyor? sadece bende mi öyle sizde de öyle mi ?
M muttervonmarienkaefer cnm tsk ederim bizi düşündüğün icin.evet hepinizden fazla riskimiz var.ameliyattan nasıl çıkacağız belli değil. Rabbim yardimcimiz olsun.çok zor artık bebislerimız sağlıklı olsunda gerisini atlatiriz dusunmemeye calisiyorum ama aklımdan çıkmıyor.offf ben çok korkuyorum Allahım bana cesaret versin ameliyata girerkenki halimi düşünemiyorum. Valla size tavsiyem normal yapın onunda kolaylığı var artık tabi bebeğe riske atMamak şartıyla. Rabbim herseyin hayirlisini versin.eşime diyorumki dün akşam salı günü kontrolüm var belki yukarı çıkmıştır plesanta sonra dedim dr daha çıkmaz demişti sonra diyorumki belki mucize olur Esimde öyle bakıyor garibim.ddim bana birsey olursa iki çocukla ne yapacaksın annen bakamaz benim annemde bakamaz mecbur evlenecen dedim ama işe giderken eve kamera taktir çocuklarımi ezdirme diyorum mal mal konuşma benide sinirlendirme diyor.adamı deli ettim valla
Canimm cok sevindimKızlar kontrolden çıktık.
2,400kg ve 44cm bir aşk böcüğü var içimde❤
Baş aşağa pozisyonda. Şimdilik normal doğuma karar kıldık
Veeeee artık yavaştan normal hayatıma dönebilirmişimrahim ağzı kısa haala ama kapalı o yüzden bundan sonra korkulacak birşey yokmuş
![]()
çok güzel olmuş bizim de yok süsümüz ne yapsak bilemedim ben dekapi süsümuzun son hali . Bunu da aradan çıkarttık cok şükür![]()
Valla kizlar süper ya .58 ile hamile kalip 76 ya cikabilen aranizda ki tek profesyonel benim . Kaçıp gidiciyiiim buralardan. Nayir nolamaz. piskolocimi bozdunuz
Çıtır Anneler Kilo Çizelgesi
ÜYE ADI BOY/BAŞLANGIÇ KİLO EYLÜL EKİM KASIM ARALIK OCAK ŞUBAT MART NİSAN @Azram38 175/90 88 LoveAndMarriage
175/64 61 62 62 64 @Elfidaberre 170/64 72 M muttervonmarienkaefer 166/74 70 @Cuttingcorners 166/57 59 62.9 @mavi kedi 165/62 61.7 62 64 69 74 78 @Eylul41213 165/61.5 67.5 @melekci 165/68 70 75 @brcuk 163/57 58 @feyznur 163/60 @Tuana-ahmet 162/62 @madambella 161/59 @kumeyl-yaren 160/78 77.7 @different human 160/55 55.5 57.5 60 62 BellaCiao
157/58 59 melike222
155/58 55 56.5 60 62 @kanadali35 ?/62 66 70
kızlar kilo listemizi de güncelledim eksik bilgilerinizi söylerseniz yine düzenlerim![]()