Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bizim çevremiz de gereksiz buluyordu:) hatta ben hazırlandım fln gelin gibi oldun fln dediler :)) ama bi kaç foto görünce ay ne güzel düşünmüşsünüz demeye başladılar. Bilmem anı kalır güzel olur sanırım. Bebek doğunca da çok daha güzelleşecek inşİnşallah geçer canım
Ne güzel düşünmüşsünüz canım benim makinem olmasına rağmen eşim çok gereksiz ! Bulduğu için yapamıyoruzbebek doğsun öyle çekim yapalım dedi bende tamam dedim fotoları alınca at canım
![]()
Fotoğraftan gayet güzel duruyor canım. Fotoğraf çekimini idare edicek bi elbise olsa yeter internettekiler çok gündelik gibi. Butiğin ismi ne acaba canımKuzum instagramdan aldım. Aslında şöyle ben bunun siyahını denemiştim. Onun kolları çok güzel dökümlüydü.. iç astarı da uzundu gayet iç belli etmiyordu. Çok da güzel duruyordu. Ama bu aldığım çok farklı. Ben aslında memnun kalmadım elbiseden. Kolları çok dökümlü değil ve dikiş hatası vardı. İç astarı hem çok iç belli ediyordu hem de kısaydı baya. Göbüşte yukarı kaldırıyorama başka fırsatımız da olmayabilir hazır da izin aldı diye başka bakma fırsatım olmadı. Ama ufak tefek çözümler bulabilirsen kurtarıyor bi şekilde.. orjinali bu elbisenin. Dilersen butiğin adını söylerim.
Foto çekimini her türlü kurtarıyor kuzum özelden yazıyorum hemenFotoğraftan gayet güzel duruyor canım. Fotoğraf çekimini idare edicek bi elbise olsa yeter internettekiler çok gündelik gibi. Butiğin ismi ne acaba canım![]()
Ben 3 aylık lens kullanıyorum. Her 3 ayda yenisini alıyorum. Her haftasonu çıkarır gözümü dinlendiririm, onun dışında zaten hep gözümde canım. Uyurken, duşta vs çıkarmıyorum.Sen çok uzun süredir kullanıyormuşsun canım. Ben aşşa yukarı 5-6 senedir falan kullanıyorum bu 2.gözlüğüm.
İlkinde 1 taraf 0.25ti şimdikinde 1 taraf 0.50 diğeri 0.75 olması lazım
Peki lensi reçeteli mi alıyoruz reçetesiz mi
Hiç araştırmadığımdan bilmediğim için soruyorum canım :)
Gece lensle uyuyup kalsak falan nolur![]()
Maşallah canım sizeBugünden biz❤
Normalmiymiş peki canım o değer.Tsh canım 3 lerdeydi ilaçtan sonraki ilk ölçümde 1 liydi sonra hep düştü
M muttervonmarienkaefer canım benimde elmacık kemiğimin üstünde gözaltı torbalarımında altında çizik gibi kahverengi leke oldu nasıl geçecek onlar?ya geçmezse? Cildim zaten problemliydi bi o eksikti
![]()
Maşallah canım
Hamilelikte gözde etkileniyormuş galiba.Bende gözlük kullanıyorum. 1 75 uzağı göremiyorum astigmatta var. Ama dediğiniz gibi sanki numara ilerledi. Bende Doğumdan sonra bi göz doktoruna gideyim diyordum.
Maşallah canım fındık kızınaİyi akşamlar kızlar
Eve geç döndük biraz kontrolden sonra yazdıklarınızı da anca okuyup bitirebildim
Kuzum yarımda olsa yüzünü gösterdi kilo almaya başladıkça suratı da değişiyormuş gibi geliyor bana benzemeye başladı sanki
44cm 2150gr olmuşuzçalışır raporu aldım yarından itibaren işe başlıyorum masa başıda olsa işin ara ara uzan oturuken ayağının altına beline falan destek koy dedi. Bakalım dayanabildiğim kadar dayanırım 1 gün 1 gündür diyorum sonrası için.
Canım bende de kafasının gelişimi yaklaşık 2 hafta 2 gün önde görünüyor. Doktor her hafta kontrol edelim dedi. 40. Haftaya kadar belki düzelir dedi. Artık nasip diyecez. Bakalım gelişmeler nasıl olacakMasallah canim her sey yolunda cikmis.
Ayni sorun bende de var canim.seninki kac hafta ilerde.36 haftaya kadar dengeleniyor eger buyukse sezaryan demisti son kontrolumde normal gözüküyo simdilik dedi ama uc hafta ilerde cikti gene
Benimde duydugum ilk gebelikte rahim ilk defa buyudugu icin kasik agrisi cok oluyormus sonraki gebeliklerde olmuyor diyorlar
Iki video izledim bir doktor eger rahatsiz olursa tekmeler anlarsiniz diyor bir doktorda rahati yerindeyse tekmeler diyor hangisi doğru bilemedim.
Erkek cocukta burun ve dudak buyuyo gercekten.babam gecrn burnununa ne olmus oyle diyo![]()
Diyelim lensi aldık canım 3 ay değilde 4-5 ay sonra falan değiştirsek sıkıntı yapar mıBen 3 aylık lens kullanıyorum. Her 3 ayda yenisini alıyorum. Her haftasonu çıkarır gözümü dinlendiririm, onun dışında zaten hep gözümde canım. Uyurken, duşta vs çıkarmıyorum.
Eskiden reçetesizdi, şimdi reçete şartı getirmişler. Herkesin gözçapı filan farklı ya. Aynı tek bir reçeteyi sürekli kullanabilirsin.
Maşallah canım size
Geçen hafta 3 gün fuarları var diye gitmiştim bi sorun olmadı canım. Bakalım dayanabilirsem dayanamazsam ayrılırım hemen şimdi çalışamaz alırsam geri değiştirme şansım yok en azından çalışır alıyım dayanamadığımda değiştiririm dedim. Zaten haftada bire düşecek benim muayeneler bi gün öyle gitmem bi gün ilaç yazdırmaya diye gitmem bi gün rahatsizim diye izin alırım hafta sonları zaten çalışmıyorum öyle öyle götürürüm diye düşündümM muttervonmarienkaefer gerçekten çok güzel düşünüp çekim yapmışsınız canım
Çokta güzel olmuşsun maşallah
Hamilelikte gözde etkileniyormuş galiba.
Gözlük kullananlar olarak var olan göz numaramız büyüdü anlaşılan canım
Bende olmazsa bir doktora gideyim diyorum
Maşallah canım fındık kızına
Dayanabilecekmisin canım çalışmaya
Doğumu konuştunuz mu ne diyo doktorun
Dayanabildiğin kadar dayanman senin için çok çok iyi olur canım. Doğumdan sonra kızınla daha çok vakit geçirirsinGeçen hafta 3 gün fuarları var diye gitmiştim bi sorun olmadı canım. Bakalım dayanabilirsem dayanamazsam ayrılırım hemen şimdi çalışamaz alırsam geri değiştirme şansım yok en azından çalışır alıyım dayanamadığımda değiştiririm dedim. Zaten haftada bire düşecek benim muayeneler bi gün öyle gitmem bi gün ilaç yazdırmaya diye gitmem bi gün rahatsizim diye izin alırım hafta sonları zaten çalışmıyorum öyle öyle götürürüm diye düşündümŞükür bende öyle bel sırt ağrısı falan yok hatta bugün doktorum nst ye gir dedi şaşırdım erken gibi geldi bana iyi dedi sonuca. Tüp bebek doktoruma gitmiştim canım bugün doğum düşündüğüm doktoruma haftaya gidicem. Tüp doktorum biz herşekilde sezeryan yapıyoruz demişti daha önce sormuştum 2 hafta sonra bidaha gidicem sonra daha kabul etmiyor beni
diğer doktor doğum şeklini bana bırakmıştı. Bugün tüp doktoruma pıhtılaşma iğnesini falan ne zaman bırakmam gerek diye sordum bu anestezi doktoruyla konuşup karar vermen gerek Biz sezeryandan 2-3gün önce bıraktırıyoruz dedi, normal olursa nasıl olur bilmiyorum. O yüzden normalden bende biraz uzaklaşmaya başladım sanki her ne kadar sezeryandan korksam da
senin belli oldu mu kuzum
Hayır diyelimde hayır olsun canım kendini çok mu strese sokuyon acabaYine kasılma olmaya başladı ya neden oluyor anlamıyorumm sebebini de söylemediler.
İçtiğim suyu da artırdım içtiğim gibi çıkıyor Hatta sular3-3,5 lt içiyorum artık midem bulanıyor su içmekten. Canım yemek yemek bile istemiyor pff
10 dkda bir geliyor yine. Takipteyim geçer inşallah ya.
Canım maşallah sana ve kuzuna
Canım benim çok teşekkür ederimM muttervonmarienkaefer gerçekten çok güzel düşünüp çekim yapmışsınız canım
Çokta güzel olmuşsun maşallah
Hamilelikte gözde etkileniyormuş galiba.
Gözlük kullananlar olarak var olan göz numaramız büyüdü anlaşılan canım
Bende olmazsa bir doktora gideyim diyorum
Maşallah canım fındık kızına
Dayanabilecekmisin canım çalışmaya
Doğumu konuştunuz mu ne diyo doktorun
Çalışır almak en mantıklısı canım. Eğer sonraya atabiliyorsan dediğin gibi bir gün bir gündür. Hem zaten istediğin zaman çalışamaz alabiliyorsun. Sorun olmaz inş dediğin gibi idare edersin birazcık.Geçen hafta 3 gün fuarları var diye gitmiştim bi sorun olmadı canım. Bakalım dayanabilirsem dayanamazsam ayrılırım hemen şimdi çalışamaz alırsam geri değiştirme şansım yok en azından çalışır alıyım dayanamadığımda değiştiririm dedim. Zaten haftada bire düşecek benim muayeneler bi gün öyle gitmem bi gün ilaç yazdırmaya diye gitmem bi gün rahatsizim diye izin alırım hafta sonları zaten çalışmıyorum öyle öyle götürürüm diye düşündümŞükür bende öyle bel sırt ağrısı falan yok hatta bugün doktorum nst ye gir dedi şaşırdım erken gibi geldi bana iyi dedi sonuca. Tüp bebek doktoruma gitmiştim canım bugün doğum düşündüğüm doktoruma haftaya gidicem. Tüp doktorum biz herşekilde sezeryan yapıyoruz demişti daha önce sormuştum 2 hafta sonra bidaha gidicem sonra daha kabul etmiyor beni
diğer doktor doğum şeklini bana bırakmıştı. Bugün tüp doktoruma pıhtılaşma iğnesini falan ne zaman bırakmam gerek diye sordum bu anestezi doktoruyla konuşup karar vermen gerek Biz sezeryandan 2-3gün önce bıraktırıyoruz dedi, normal olursa nasıl olur bilmiyorum. O yüzden normalden bende biraz uzaklaşmaya başladım sanki her ne kadar sezeryandan korksam da
senin belli oldu mu kuzum
Aman kuzum dkkat et.. kasılmanın net bir sebebi yok kuzum zaten bildiğim kadarıyla, yani senin engel olabilefeğin :))Yine kasılma olmaya başladı ya neden oluyor anlamıyorumm sebebini de söylemediler.
İçtiğim suyu da artırdım içtiğim gibi çıkıyor Hatta sular3-3,5 lt içiyorum artık midem bulanıyor su içmekten. Canım yemek yemek bile istemiyor pff
Cnm sürekli aynı pozisyonda durma, ben onu kendimde gözlemledim sürekli sol tarafıma yattığım için koltukta kasılma oluyo ard arda,oturuyorum geçiyor bi dene istersenYine kasılma olmaya başladı ya neden oluyor anlamıyorumm sebebini de söylemediler.
Maşallah canım size
Normalmiymiş peki canım o değer.
Düşük değerde sıkıntılı biliyorum![]()
Yine kasılma olmaya başladı ya neden oluyor anlamıyorumm sebebini de söylemediler.
Yok kuzum ya görümcem vardı oturduk falan yeni gitti. Bende mutfakta oturdum az birşey otururken kasılma oldu artık şiddetini anlayabiliyorum kulaklarım ateş attı bi takip edeyim dedim 10 dkda bir düzenli geliyormuş.Dayanabildiğin kadar dayanman senin için çok çok iyi olur canım. Doğumdan sonra kızınla daha çok vakit geçirirsin
Tüp doktorunla yolları ayırma zamanı geldi çattı desene :)
İğne konusunda benim doktor doğuma kadar kullandırıyormuş.
Geçen seferki kontrolde sormuştum.
Ben normal düşünüyorum canım.
Kızım baş aşşa pozisyondayken doktor tercihi bize bırakmıştı.
Şuanda bizim ufaklık makat gelişe geçmiş,bir sonraki kontrole kadar dönmezse net belli olur dedi doktorumuz.
Bende senin gibi sezeryandan tırsıyom
Hayır diyelimde hayır olsun canım kendini çok mu strese sokuyon acaba
Gerçek sancı vurarmış kuzu bele ama yani belli olmaz dikkat etmek lazım.Canım maşallah sana ve kuzuna
Canım benim çok teşekkür ederim
Çalışır almak en mantıklısı canım. Eğer sonraya atabiliyorsan dediğin gibi bir gün bir gündür. Hem zaten istediğin zaman çalışamaz alabiliyorsun. Sorun olmaz inş dediğin gibi idare edersin birazcık.
Aman kuzum dkkat et.. kasılmanın net bir sebebi yok kuzum zaten bildiğim kadarıyla, yani senin engel olabilefeğin :))
Benim de sırtıma bıçak saplanıyor gibi alıyor.. rüzgarlı bir yerde çekindik fotileri :) cıbıl cıbıl gwzdim ondan sanırım
Yani umarım ondandır, sancı fln sırtıma vurmuyordur umarım![]()
Yok kuzum otururken geldi yatıyorum hala devam ediyor.Cnm sürekli aynı pozisyonda durma, ben onu kendimde gözlemledim sürekli sol tarafıma yattığım için koltukta kasılma oluyo ard arda,oturuyorum geçiyor bi dene istersen
Millet normalden korkar biz sezeryandanDayanabildiğin kadar dayanman senin için çok çok iyi olur canım. Doğumdan sonra kızınla daha çok vakit geçirirsin
Tüp doktorunla yolları ayırma zamanı geldi çattı desene :)
İğne konusunda benim doktor doğuma kadar kullandırıyormuş.
Geçen seferki kontrolde sormuştum.
Ben normal düşünüyorum canım.
Kızım baş aşşa pozisyondayken doktor tercihi bize bırakmıştı.
Şuanda bizim ufaklık makat gelişe geçmiş,bir sonraki kontrole kadar dönmezse net belli olur dedi doktorumuz.
Bende senin gibi sezeryandan tırsıyom
Hayır diyelimde hayır olsun canım kendini çok mu strese sokuyon acaba