- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Prof Dr İsmail Özdemir[ICODE[/ICODE]
Teşekkürler canım
Kuzum maşallah sübhanallah çok güzel haberlerle gelmişsiniz
Hedeflerimizi yavaş yavaş Allahın izniyle tamamlamak nasip oldu çok şükür bugünümüze.
İnşallah sağ salim sağlıkla evlatlarımızıda kucağımıza aldığımız günleri görürüz
Canım bu kararı son kontrolünden sonra ver bence.
Değerin çok çok düşmüş yerindeyse kullanma ama doktorun kullan derse kullanmanı tavsiye ederim.
Anneden geçen süt antikorları bebeğin değerlerinide etkiliyor,yenidoğana ilk etapta bakılan değerlerden bir taneside tsh
Canım 0 lara düşmüştü zaten ne zamandır ama doktorum ilaca devam ettiriyor bende o şekilde düşündüm yoksa ilaç içersem bilemem ki tsh var mı yok mu?
O konuda sana katılıyorum genetik yapı çok önemli. kızlar annelere çekiyor her konuda. adet görme bile aynı süre benim annem ve kızkardeşimle.
annem işte ikiz doğurmuş normal doğum
kızkardeşim 2 doğum yaptı ikisi de normal doğum. hele ikincisi çok hızlıydı suyu geldi sancı derken 3 saatte oldu bitti, akşamına da taburcu olmuştu.
benim de ilki normal. İnşaAllah hayırlısı Allahtan bu da normal olur.
O konuda hiç anneme benzemem ben canım benim regl döngüm düzensizdir annemin düzenlidir
Maşalalh kuzum
Güzel haberlerle gelmişsin sevindim
Kuzu bazılarında dökülüyormuş benim önceden de vardı artmış biraz yada koyulaşmış sanırım.
Benim beklentim yok napalım dökülmezse de kociş kıllı sevsin azıcık
Kuzum hamilelikten olabilir.
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama okumuştum gözleri de etkileyebildiğini.
Yinede doktora sor bakalım bi sebebe bağlı olabiliyor muymuş diye![]()
Kuzum malum bölgede de kararma oldu bende sende var mı bir şey?

Valla billa insanı siniri ediyorlar bu hastane hep böyle sinirimden ağladım resmen zaten 2 hastan kalmıs ona da bk git![]()
Canım özelde de öyle yarım saat bakmıyor ya benim doktor 10 dk falan bakıyordur ama konuşabiliyorsun tabii Allah gönlüne göre versin canım özel devlet farketmez sağlıkla gelsin bebeğin

@Kemence kuzu iyi misin yoksun ortalıkta? En son Perşembe girmişsin![]()
Bende merak ettim inşallah her şey yolundadır
Kilom 68,8 sürekli yediğim için

Kızlar merhaba, memkete geldim şükür, evi de tuttuk. Şimdi boyanıyor. Boya sonrası annemler evi temizleyecek tez zamanda da evi yerlestiririz inşallah.Çalıştığım şehirde hastanede son kontrolde kafası biraz büyük demişti. Bugün de muayene oldum. Oğlumun kafasına yine büyük dedi doktorum. Sağlık açısından sorun yok ama normal doğumu çok zorlar, çatına zarar verir dedi. Tabi 40. Haftaya kadar kontrol edicez ikiniz için de normal doğum olsa Daha İyi olur dedi. Ama kafası büyük giderse sezeryan olur dedi. Tosuncuk 3 kilo olmus.
Maaşallah canım bebişe
Kızlar bi konu gördüm aklıma gelmişken sorayım
Her gebelik farklı olabiliyor ama belirtiler de değişiyor mu?
Mesela Benim yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan kasık batması olmuştu her iki tarafta yaklaşık 10 gün boyunca sürdü. Gebeliğe yormamıştım çünkü çalışıyordum yoruldum sanmıştım.
2. Gebelikte aynı belirti olur mu acaba? Öyle olursa ultra erken anlamış olurum
Aklıma böyle değişik sorular geliyor meraklı olunca![]()
Kuzum her doğum bebek farklıdır derler ama bilemiyorum

kızlar merhaba hepinize. normalde hastane odasını süsletme gibii bir telaşım yok ama en azından bir kapı süsü yaptırayım dedim. instagramda bir kaç sayfaya sordum genelde fiyatlar aynı. Şu modeli beğendim . 140₺ Biraz gereksiz pahalı tabi. kendi yapan anneler neler yaptınız yada önerebilceğiniz biyer varmı almak için ?![]()
Canım ben kendim aldım malzememi yaptım keçeden eminönünden aldım ama internette de malzemeler vardır.
Bu arada ölümüne alıntı yapmışım