• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Prof Dr İsmail Özdemir[ICODE[/ICODE]

Teşekkürler canım
Kuzum maşallah sübhanallah çok güzel haberlerle gelmişsiniz :nazar:💙
Hedeflerimizi yavaş yavaş Allahın izniyle tamamlamak nasip oldu çok şükür bugünümüze.
İnşallah sağ salim sağlıkla evlatlarımızıda kucağımıza aldığımız günleri görürüz :anne:

Canım bu kararı son kontrolünden sonra ver bence.
Değerin çok çok düşmüş yerindeyse kullanma ama doktorun kullan derse kullanmanı tavsiye ederim.
Anneden geçen süt antikorları bebeğin değerlerinide etkiliyor,yenidoğana ilk etapta bakılan değerlerden bir taneside tsh

Canım 0 lara düşmüştü zaten ne zamandır ama doktorum ilaca devam ettiriyor bende o şekilde düşündüm yoksa ilaç içersem bilemem ki tsh var mı yok mu?
O konuda sana katılıyorum genetik yapı çok önemli. kızlar annelere çekiyor her konuda. adet görme bile aynı süre benim annem ve kızkardeşimle.

annem işte ikiz doğurmuş normal doğum
kızkardeşim 2 doğum yaptı ikisi de normal doğum. hele ikincisi çok hızlıydı suyu geldi sancı derken 3 saatte oldu bitti, akşamına da taburcu olmuştu.
benim de ilki normal. İnşaAllah hayırlısı Allahtan bu da normal olur.

O konuda hiç anneme benzemem ben canım benim regl döngüm düzensizdir annemin düzenlidir
Maşalalh kuzum🧿
Güzel haberlerle gelmişsin sevindim💙

Kuzu bazılarında dökülüyormuş benim önceden de vardı artmış biraz yada koyulaşmış sanırım.
Benim beklentim yok napalım dökülmezse de kociş kıllı sevsin azıcık 😂😂

Kuzum hamilelikten olabilir.
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama okumuştum gözleri de etkileyebildiğini.
Yinede doktora sor bakalım bi sebebe bağlı olabiliyor muymuş diye💛

Kuzum malum bölgede de kararma oldu bende sende var mı bir şey?☺️
Valla billa insanı siniri ediyorlar bu hastane hep böyle sinirimden ağladım resmen zaten 2 hastan kalmıs ona da bk git 😤

Canım özelde de öyle yarım saat bakmıyor ya benim doktor 10 dk falan bakıyordur ama konuşabiliyorsun tabii Allah gönlüne göre versin canım özel devlet farketmez sağlıkla gelsin bebeğin🙂
@Kemence kuzu iyi misin yoksun ortalıkta? En son Perşembe girmişsin 😬

Bende merak ettim inşallah her şey yolundadır

:emir_bebek::anneadayı::KK200::KK200::anneadayı::emir_bebek:

:anne::KK200::nazar::KK200:NİSAN ANNELERİ MUTLU SON LİSTESİ:KK200::nazar::KK200::anne:

ÜYE ADI:anne:DOĞUM TARİHİ/HAFTASI:KK36:DOĞUM ŞEKLİ:halay:BEBİŞ BOY/ KİLO:KK73::nazar::nazar:
begonyas begonyas
@Mavi kedi
melike222 melike222
A April wind
BellaCiao BellaCiao

listemiz nasıl minnoşlar :KK49:
ne yazabiliriz başka bilemedim bi bakın bakalım liste düzgün görünsün diye de bi kaç kişiyi etiketledim :dondurma:

Kilom 68,8 sürekli yediğim için😰 ilk doğumumuz da begonyas begonyas
Kızlar merhaba, memkete geldim şükür, evi de tuttuk. Şimdi boyanıyor. Boya sonrası annemler evi temizleyecek tez zamanda da evi yerlestiririz inşallah.Çalıştığım şehirde hastanede son kontrolde kafası biraz büyük demişti. Bugün de muayene oldum. Oğlumun kafasına yine büyük dedi doktorum. Sağlık açısından sorun yok ama normal doğumu çok zorlar, çatına zarar verir dedi. Tabi 40. Haftaya kadar kontrol edicez ikiniz için de normal doğum olsa Daha İyi olur dedi. Ama kafası büyük giderse sezeryan olur dedi. Tosuncuk 3 kilo olmus.

Maaşallah canım bebişe
Kızlar bi konu gördüm aklıma gelmişken sorayım
Her gebelik farklı olabiliyor ama belirtiler de değişiyor mu?
Mesela Benim yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan kasık batması olmuştu her iki tarafta yaklaşık 10 gün boyunca sürdü. Gebeliğe yormamıştım çünkü çalışıyordum yoruldum sanmıştım.
2. Gebelikte aynı belirti olur mu acaba? Öyle olursa ultra erken anlamış olurum 😂
Aklıma böyle değişik sorular geliyor meraklı olunca🤷‍♀️

Kuzum her doğum bebek farklıdır derler ama bilemiyorum🤔
kızlar merhaba hepinize. normalde hastane odasını süsletme gibii bir telaşım yok ama en azından bir kapı süsü yaptırayım dedim. instagramda bir kaç sayfaya sordum genelde fiyatlar aynı. Şu modeli beğendim . 140₺ Biraz gereksiz pahalı tabi. kendi yapan anneler neler yaptınız yada önerebilceğiniz biyer varmı almak için ? :KK200:

Canım ben kendim aldım malzememi yaptım keçeden eminönünden aldım ama internette de malzemeler vardır.

Bu arada ölümüne alıntı yapmışım😬😬😬

Teşekkürler canım

Canım 0 lara düşmüştü zaten ne zamandır ama doktorum ilaca devam ettiriyor bende o şekilde düşündüm yoksa ilaç içersem bilemem ki tsh var mı yok mu?

O konuda hiç anneme benzemem ben canım benim regl döngüm düzensizdir annemin düzenlidir

Kuzum malum bölgede de kararma oldu bende sende var mı bir şey?☺

Canım özelde de öyle yarım saat bakmıyor ya benim doktor 10 dk falan bakıyordur ama konuşabiliyorsun tabii Allah gönlüne göre versin canım özel devlet farketmez sağlıkla gelsin bebeğin🙂

Maaşallah canım bebişe

Canım ben kendim aldım malzememi yaptım keçeden eminönünden aldım ama internette de malzemeler vardır.

Kayıp ikizim misin sen benim😱
Var kuzum olmaz olur mu esmeriz diye mi oluyor ki tüm bunlar ben anlamadım😂

Kayıp ikizim misin sen benim😱
Var kuzum olmaz olur mu esmeriz diye mi oluyor ki tüm bunlar ben anlamadım😂
canım ben beyaz tenliyim ama esmer beyaz dinlemiyor bence söz konusu hormonlar olunca😒 yüzümde de leke oldu sinir oldum ya bu kız beni çirkin betty’e dönüştürdü:mad:

canım ben beyaz tenliyim ama esmer beyaz dinlemiyor bence söz konusu hormonlar olunca😒 yüzümde de leke oldu sinir oldum ya bu kız beni çirkin betty’e dönüştürdü:mad:
AA ben seni esmer hayal ediyordum 🤣
Geçende annem bana dedi ki kızların çirkinleştirildiği sanılır ama aslında erkekler çirkin yaparmış anneyi. Misafir vardı hatta bana burnun genişlemiş dedi 😂😂
Yanisii çirkinleşeceğimiz varsa çirkinleşicez galiba napalım artık 🥰

Kızlar merhaba, memkete geldim şükür, evi de tuttuk. Şimdi boyanıyor. Boya sonrası annemler evi temizleyecek tez zamanda da evi yerlestiririz inşallah.Çalıştığım şehirde hastanede son kontrolde kafası biraz büyük demişti. Bugün de muayene oldum. Oğlumun kafasına yine büyük dedi doktorum. Sağlık açısından sorun yok ama normal doğumu çok zorlar, çatına zarar verir dedi. Tabi 40. Haftaya kadar kontrol edicez ikiniz için de normal doğum olsa Daha İyi olur dedi. Ama kafası büyük giderse sezeryan olur dedi. Tosuncuk 3 kilo olmus.
Maşallah canım tosuncuğuna :nazar:
Kafa ilk çıkan yer olduğu için seni baya zorlar gibi geldi bana,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Kısa boylumusun uzun mu
Kısa boyluların normal doğumları biraz daha zor oluyormuş

Babam yoğun bakımda lütfen ona dua istiyorum 🙏
Geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inş 🙏🏻
Canım kızlarda daha çok leke olur derler. Ben hayatımda hiç bilmezdim leke sivilce.. geçen hftalarda bi komşumuz ay ne güzel erkek ya bak yüzün güzel kalmış dedi anında bermuda şeytan üçgeni gibi üç tane sivilce desem sivilce değil beze desem beze değil bişi pörtledi :) neyse o geçti ama lekelenmeler var elmacık kemiklerimde :KK43: ve ellerimde...
BellaCiao BellaCiao canım o zaman sen yine de dikkat et. Zaten artık hepimiz dikkat etmemiz gerekiyor. Az kaldı ztn sıkıcaz dişimizi ❤️

Lusi Lusi
Ocak 65
Şubat 69
Kilolarımla gurur duyuyorum :KK9::rolleyes:
Martta doğum yaparsam kiloyu o zaman söylerim :)

Bu arada eline emeğine sağlık canım
Aklıma ne geldi bak,doğumdan sonra kilo kontrol ediliyor mu? İlk giden kiloyu eklesen listeye nasıl olur
İster doğum sonrası listeye ister kilo listesine 😊

Maşallah canım tosuncuğuna :nazar:
Kafa ilk çıkan yer olduğu için seni baya zorlar gibi geldi bana,hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Kısa boylumusun uzun mu
Kısa boyluların normal doğumları biraz daha zor oluyormuş
Canım çok da uzun sayılmam. 1. 60 boyum. Kilo da 84 oldu, tombiğim işte😁 hem benim için hem oğlum için hangisi saglikliysa o olsun. Ben hep normal doğum hayal etmistim, ondan bi korktum ama çok zorlayacaksa sezeryan da büyük nimet. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Teşekkürler canım

Kuzum malum bölgede de kararma oldu bende sende var mı bir şey?☺

Maaşallah canım bebişe

Nasıl 0a düştü kız
Hangi değerin tsh mı t3 veya t4 mü

Canım çok da uzun sayılmam. 1. 60 boyum. Kilo da 84 oldu, tombiğim işte😁 hem benim için hem oğlum için hangisi saglikliysa o olsun. Ben hep normal doğum hayal etmistim, ondan bi korktum ama çok zorlayacaksa sezeryan da büyük nimet. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Canım çok uzun değilmişsin bende 1.55im 😋
Grubun en uzun boylusu benim :sampiyon:
Normal doğum olur mu olur amaları oluşturur kafada.
Bilimsel olarak 5 haftan var önünde haftada 250 gr alsa 1250 kilo yapar 4250.
Hadi 250 gr yanılma payı olsun 4000 kilo çatı durumuna göre iyi bir değerlendirme gerekir.
Eksik çıkacak derken fazlada çıkabilir,4500de olabilir.
Birde baş önden gidiyor bilemedim risk almak istemezdim,son haftalarda netlik kazanır canım

Kızlar kontrolden çıktık.
2,400kg ve 44cm bir aşk böcüğü var içimde 😍🧿
Baş aşağa pozisyonda. Şimdilik normal doğuma karar kıldık 🙏🏼

Veeeee artık yavaştan normal hayatıma dönebilirmişim 🥳🥳🤩🤩 rahim ağzı kısa haala ama kapalı o yüzden bundan sonra korkulacak birşey yokmuş 🤞🏼🍀🍀
Masallah canim her sey yolunda cikmis.

Ayni sorun bende de var canim.seninki kac hafta ilerde.36 haftaya kadar dengeleniyor eger buyukse sezaryan demisti son kontrolumde normal gözüküyo simdilik dedi ama uc hafta ilerde cikti gene
Mesela Benim yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan kasık batması olmuştu her iki tarafta yaklaşık 10 gün boyunca sürdü. Gebeliğe yormamıştım çünkü çalışıyordum yoruldum sanmıştım.
2. Gebelikte aynı belirti olur mu acaba? Öyle olursa ultra erken anlamış olurum 😂
Benimde duydugum ilk gebelikte rahim ilk defa buyudugu icin kasik agrisi cok oluyormus sonraki gebeliklerde olmuyor diyorlar
Yaa ben bunu doktora söyledim güldü bana,dedim ki sağıma yatınca çok vuruyo geri dönüyorum dedim ne yani rahatsız oluyoda seni mı uyarıyo anne dön diye dedi ,aksine bebek hareket ediyosa iyidir dedi, yani rahat olduğu yerde galıba vuruyo bebişler,
Doğrudur kuzum gerçektende.
Nstde de mesela hangi tarafta çok vuruyorsa öyle dön diyorlar bana. Bende sağıma yatıyorum ☺
Ya ne bileyim bazen biryerlerini ezecekmişim gibi geliyor sertlik hissediyorum kemiği geliyor resmen yattığım tarafa çoook tedirgin oluyorum😂
Iki video izledim bir doktor eger rahatsiz olursa tekmeler anlarsiniz diyor bir doktorda rahati yerindeyse tekmeler diyor hangisi doğru bilemedim.
AA ben seni esmer hayal ediyordum 🤣
Geçende annem bana dedi ki kızların çirkinleştirildiği sanılır ama aslında erkekler çirkin yaparmış anneyi. Misafir vardı hatta bana burnun genişlemiş dedi 😂😂
Yanisii çirkinleşeceğimiz varsa çirkinleşicez galiba napalım artık 🥰
Erkek cocukta burun ve dudak buyuyo gercekten.babam gecrn burnununa ne olmus oyle diyo :rolleyes::halay:

Bugünden biz 🤩❤️

Eklentiler

• 47BFB3DF-4682-4129-B85B-2438852951DF.webp
    47BFB3DF-4682-4129-B85B-2438852951DF.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 78
Farklı oluyormuş kuzum genelde ‘ilk gebelikte bunları yaşamamıştım’ diyenleri duyuyorum ben :KK53:
kızlar merhaba hepinize. normalde hastane odasını süsletme gibii bir telaşım yok ama en azından bir kapı süsü yaptırayım dedim. instagramda bir kaç sayfaya sordum genelde fiyatlar aynı. Şu modeli beğendim . 140₺ Biraz gereksiz pahalı tabi. kendi yapan anneler neler yaptınız yada önerebilceğiniz biyer varmı almak için ? :KK200:
Canım bi sayfa var instagramda özelden adını yazıym ona da bak istersen. Buradan reklam olmasın şimdi :KK53:

Nasıl 0a düştü kız
Hangi değerin tsh mı t3 veya t4 mü

Tsh canım 3 lerdeydi ilaçtan sonraki ilk ölçümde 1 liydi sonra hep düştü

M muttervonmarienkaefer canım benimde elmacık kemiğimin üstünde gözaltı torbalarımında altında çizik gibi kahverengi leke oldu nasıl geçecek onlar? 😰 ya geçmezse? Cildim zaten problemliydi bi o eksikti😒

Back
X