- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Yumuşatıcı önermiyorlar zaten kuzum ben de almadım. Biberonlar için deterjan almadım kaynatıp normal temizliklerini de dediğin gibi beyaz sirke ve karbonatla yaparım diye düşündüm
Kuzum aynen ben o mantikla almadim. Ben de biberonlar icin deterjan baktim ama almadim. Simdi avm ye gitmek istemiyorum. Bu haftada artik hazirlayayim dedim de. Ne olur ne olmaz diye pomapayi fln da valize koymayi planliyorum. O yuzden temizlemem lazim.
Bir de bu tarz seyleri kilitli posette koymak mantikli dimi?
Evet cnm normalde ben de onlardan alirim diye dusundum. Ama almadim henuz. O yuzden karbonat ve sirke mantikli geldi ama.Biberonlar için ilk temizlemeyi özel biberon bulaşık deterjanı ile yapacağım bebek bakım bölümünde bulmuştum
Canim masallah kuzunaBugün kontrolümüz vardı. 35+2 bebeğin kilosu 2800 olmuş. İlk defa nst ye girdim . Sancı falan çıkmadı.Bundan sonra her hafta kontrol olcakmış. 37.haftada pelvis muayenesi yapılacak. Ben nstdeyken iki normal doğım bekleyen vardı. Kendimi onların yerine koydum . bi kötü oldumSanki hiç doğum yapmayacakmışım gibi geliyor ama halbuki çok az kaldı. Çok garp duygular.
![]()

Evet bana da hep uzak geliyor. Oysa cok cok az kaldi ve ben surekli bsiiler ile ugrastigimdan mi bilmiyorum zaman cok hizli geciyor gibi geliyor. Dogum iznine ayrilali bile uc hafta olmus. Ama sanki cok yeni gibi geliyor. Bir an once sanirim islerimi halletmem lazimm artik