2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben de izliyorum bazen videolarını. Demek bazı hastaneler/doktorlar iki kere uğraşmamak için direkt 75lik veya 100lük olanı yapıyolar

@Ytmz benimde 66.2 kg akinti bende de bastan beri var ama hep ayni koku vs yok bilemedim canim

Kizlar var mi benim gbi olaniniz doktorunuz ne dedi
canım bu yüzden bugün doktora gittim.sabah saat 5civarinda bende bi aktiki sorma uykulu halimde ödüm koptu.gidip bebeğin suyuna bkrirdim iyi dedi doktor.bidr bi kaç gündür karnım kasiliyir onuda dok.sordim nst istedi.ama o nst bugun daha çok korkuttu beni hemşireler hepsi strajerdi ve bebeğin kalbi bi çıkıp bi kayboluyordu arada yüksek çıkıyordu.oyoe böyle derken tam 5defa nst soktular.tabi saat 16.linca dok.gittu ben hemen acile indim hemşireler bebek küçük olduğu için dedi.normal ded.ama halada icim rahat değil.Cnim o akıntı normal yani.

Akıntı bende uzun zamandir var ama kokusuz hamilelikte normaldir diye düşünüyorum enfeksiyonda idrar sizlamasi vs oluyodur heralde

Ya var ya bazı hastaneler sağlam adamı hasta ederler o derece Geçmiş olsun canım. Doktor normal dediyse üzme canını

Ya var ya bazı hastaneler sağlam adamı hasta ederler o derece Geçmiş olsun canım. Doktor normal dediyse üzme canını
Aynen cnim ya resmen hem sinirden, hem korku dan kriz gecirecektim az daha.akinti normalde inşaAllah nst normaldir.acil deki hemşireler normal dedi.gerçi bu haftalarda nst olucak iş değil ya neyse.

Benim normalde de oluyor ama bu ara rengi sarımsı gibi.Geçen hafta dr. ultrason ile bakarken enfeksiyon var dedi zaten. İlaç vermeyeceğim bol su iç ve elma sirkeli suyla taharet yap dedi.
hmm bende sarimsi cok sukur yesil ve kahverengi leke olmadi sadece koku oluyo arada bnde enfeksiyon dye tahmin ediyorum suyla ugrastim 3 gun ust uste temizlik yaptim sabahtan aksama kadar kis temizligi ondan oldu galiba

Boğazında yanma olan var mı?
Hastalıktan değil , reflüden de değil. Durup dururken ...

Kızlar bendede enfeksiyon varmış idrar yolunda, hiç şikayetim yoktu aslında kontrol amaçlı tahlil verdim ondada çıktı doktor monurol ve hippurin diye bi ilaç verdi monurolu kullandım ama hippurin konusunda endişeliyim kullanan var mı bu ilacı aranızda

Kızlar jokerde indirim var nasıl sizce ?kaç beden almak lazım tecrübeli anneler sizin fikriniz nedir

Kızlar jokerde indirim var nasıl sizce ?kaç beden almak lazım tecrübeli anneler sizin fikriniz nedirEki Görüntüle 2192731
Canım indirim deil bu, resmen kazık, altına da yazmışlar tanesi 1.2 ye geliyor. Google a yaz. Sık sık hepsibırada da felan indirime giriyor, geçen 0.59 a bile gördüm ben, ama prima ile başlayıp başlamamak konusunda kararsız olduğum için almadım

Canım tecrübesiz olmak böyle bişey demek ki birbirimize indirimleri haber verelim olurmu?ki ben hiç beceremem internet alisverisini ,indirimleri takip etmeyi .
Bugün oturdum liste yaptım ne çok ihtiyaç var alınacak şey var.Allah yardımcımız olsun .ama tabi güzel telaşlar bunlar

Kızlar daha önce göğüs pompası konuştunuz mu bilmiyorum. Ben avent tekli elektroniği istiyorum ama acaip pahalı. İndirim kovalıyorum. Tecrübeli annelerden & tanıdıklarınızdan bu ürünü kullanan var mı? Tavsiye eden olur mu? Boşa o kadar para vermeyelim

Medela elektirikli öneririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…