- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
aynen canım fıyatlar dehset ucmus , yıne ben ıld dogudugunda bı sure kullanırım dıyodum bebısten onemlı degıl ama muhendısınoglu acıklamalrını okuyunca vzgectım acıkcası sleepye gecektım sonrasında zaten sımdı dırek sleepy alıcam sadece hedıye bır paket bezım oldugu 36 lı flndır herhalde kucuk bı paket onu hastane cantama koyarım kullanırım sonrasında sleepy benım ıcımı rahatlattı molfıx de bebek popsuna uygunmus ama pısık yapan cilt sorunlarıyla karsılastık dıyen cok olmus acıkcasıYenidogan icin prima düşünüyordum ama degistirecegim sanirim fiyat olarak uctu zaten. Molfix i oneren de cok oluyor
Evet normal bazi doktorlarin bloglarinda yaziyor bu haftalardaki gebeler hisseder ama duzenli degil bazi gunler hissetmeyebilir vs. Ben az once kahvalti yaptim oynaamaya basladi mesela yemek yedigimde veya aksam olupta dinlediğimde hissediyorum ben@Beyza_2018Papatyamaviss Nilufer_3457 o zman bu benim hisssettiklerim normal mi ? sanırım sizlerde çok sık hissetmiyorsunuz.
Canım geçmişi okumadım hayırdır ne ntssi yaa ne oldu iyisiniz dimiAynen cnim ya resmen hem sinirden, hem korku dan kriz gecirecektim az daha.akinti normalde inşaAllah nst normaldir.acil deki hemşireler normal dedi.gerçi bu haftalarda nst olucak iş değil ya neyse.
Kızlar ayrıntılı ultrasona gittim 210 tl verdim prof diye doppler le baktı tekrar 2.düzey ultrason için gün al dedi o zaman raporu veririm dedi. Ona da aynı parayı isteyecek . Eşim gerek yok zaten sağlıklı demiş diyor kararsızım bir fikir verin
Evet bir iki haftaya yaptiracagimmerhabalar, şeker yüklemesi yaptıran yada yaptıracak olan var mı? yaptırmamayı düşünen var mı?
Tamam iste rahim agzindan bahsediyorHiç kontrole gittigimde doktor açilman varmi bakalim falan demiyor ama ultrasonda bakarken rahmin kapali guzel suyun iyi diye söylüyor
bende lansınoh var suan gelınımız onu kullandı bana verdı ben onu kullanacagım ama cok pahalı hakkaten , eğer calısan anne değilseniz bi doğum zamanını bekleyın derım ıhtıyacınız oluyormu olmuyormu bakın dıye
Cnm bana ölçü falan söylemedi sadece var tek başına birşey ifade etmez dedi o kdr 12 ekimde randevum var kendi Dr umla ayrıntılı görüşcemCanim sizde parlakligin olcusu kac? Bende 2mm soylemisti 20 haftada yarin detayli ultrasonum var fetal eko cekilicek cok heyecanlaniyorum recede ruyamda kotu seyler gordum her halde cok dusundugumdendir ((((
canım ben lansinoh çift başlıklı aldım, çok da memnun kaldım, bisürü süt sağdım ama oğlum sağolsun buzluktan çıkan süte öğürdü içmedi, ben de hepsini döktüm ve çalışmadım 7 ay , kaynağından içti :))
benım gelın de memnundu tek pompalı bendekı suan alt biberonunu kaybetmıs sadeceLansinoh da çok iyi diyorlar. Zaten indirim bulamazsam lansinoh alıcam sanırım. Kardeşim de var, ben kullanamazsam o kullanır
ben 40+3 de doğum yaptım doktorum hiç alttan muayene etmedi. gebeliğin sağlıklı ilerlerse muayene olmaz diye düşünyorum.Sırf catı muayenesi yuzunden bayan doktor tercih etmek istedim 15.haftama kadar doktorum bayandi ve cok iyiydi ama baska ile gitti baska bayan doktor da yok hastanede baska hastanelerde olanlarda da iyi seyler duymadım erkek doktorla devam ediyorum insallah dusuncelerim degisir simdilik iyi :)
Evet bir iki haftaya yaptiracagim
Benim 3.oğlum down sendromlu yaş ta 40 olunca doktorlar riskli gebelik diyorlar ama şimdiye kadar herşey normal çıktı fetal eko da çektirdim iyi çıktı. Bebeği aldırmayı asla düşünmüyorum o yüzden amniyosentez de yaptırmadım. Ama doktorlar riskli deyip kafamı karıştırıyor. 4.gebelikte bu kadar tedirgin olacağım aklima gelmezdi
benım gelın de memnundu tek pompalı bendekı suan alt biberonunu kaybetmıs sadeceonada poşet verdı ona sagarım artık ay sütlerimiz olsun da bol bol
Çok geçmiş olsun canım yat dinlen evinde sağlıkla kucağımiza alalım inşallah kuzulariKizlar bugun bebegime biseyler almaya ciktik magazadayken lavaboya bi giriyim dedim baktim kan cok korktum gitmedimde hastaneye korkumdan aksam belime kasiklarima agri girince gittim demin geldim Allahtan kuzum iyiymis bol bol dinlen dedi doktor cok yorulmayacan dedi bidaha biyere cikarmiyim hicc
Cnm bizde de parlaklık var aynı şeyler söylendi takipte olalım birbirimizi bilgi paylaşımı sağlarız en azından
Merhaba arkadaşlar çoklu alıntı yapmayı denedim ama ölçümü bilmiyorum. Bugün kontrolüm vardı. Şekerim sağlık ocağında düşük 60 çıkmıştı.detaylıda kalbinde parlaklık çıkmıştı doktor ilerleyen zamanlarda geçeceğini söylemişti( lupus hastası olduğum için benim hastalığımın bebeğin kalbinde antikor biriktirmesi sıkıntısı olduğu için kalbe özellikle önem veriyor)şekerimin normal değerde olduğunu söyledi. Tek başına açlık tahlili yeterli olmaz. Sağlık ocağı doktorları ile diğer doktorları karıştırmayın dedi. Uzman değiller sonuçta dedi. Aynı şekilde beslenmene devam et bir ay sonra şeker yüklemesi yapacağız dedi orda net bir şekilde belli olur dedi. Böyle boş bilgilerle ne kendini ne bebeğini sıkıntıya sokma dedi. İçim rahatladı açıkcası. Kalbindeki parlaklık için eki yaptı. Aynı ultrason makinası ile parlaklık küçülmeye başlamış hiç bir sıkıntı yok. Zaten kalpte parlaklık tek başına bir sıkıntı değil ilerleyen aylarda yada Doğumdan sonra tamamen kaybolacaktır dedi. Bebeğim 477 gr olmuş artık kilosu artacak dedi. Tek tek her yeri kontrol etti şükür bir sıkıntı yok. Sağlık ocağına gidip üzme kendini dedi gittiğimizde uyuyordu kızım becerebilirsem resmini de atacağım. Bilgi veren bütün arkadaşlar allah razı olsun.
Bitane dedi cnm ama kaç.mm lik söylemedi raporda da yazmıyor kendi Dr uma gittiğimde ayrıntılı görüşeceğiz bakalım inşallah kaybolmuş olurbenim kızımın da kalbinde parlaklık görülmüştü. 1 veya 2 tane olması durumunda sıkıntı olmuyor ama 3 tane olunca amniyosentez önermişti. sizinkinde nasıldı, kaç taneydi? ben bayaa bi araştırdım bi kaç doktrola daha görüştüm detaylı ultrasona da gittim tek başına yeterli bulgu değilmiş parlaklık. bilgi paylaşımında bulunalım evet güzel olur.
Az yıksek dedı 2-3gun sonra yınr gel olcelım tuzlu yıyecek yeme dedıBizimkid hep 10.5 cikiyor dusukte kendini iyi hissettigin surece bi sorun yok denildi ama yuksekte durum nasil bilmiyorum
Kuzum hemsireye sorsaydin bilgi vermedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?