2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yenidogan icin prima düşünüyordum ama degistirecegim sanirim fiyat olarak uctu zaten. Molfix i oneren de cok oluyor
aynen canım fıyatlar dehset ucmus , yıne ben ıld dogudugunda bı sure kullanırım dıyodum bebısten onemlı degıl ama muhendısınoglu acıklamalrını okuyunca vzgectım acıkcası sleepye gecektım sonrasında zaten sımdı dırek sleepy alıcam sadece hedıye bır paket bezım oldugu 36 lı flndır herhalde kucuk bı paket onu hastane cantama koyarım kullanırım sonrasında sleepy benım ıcımı rahatlattı molfıx de bebek popsuna uygunmus ama pısık yapan cilt sorunlarıyla karsılastık dıyen cok olmus acıkcası

@Beyza_2018 Papatyamaviss Nilufer_3457 o zman bu benim hisssettiklerim normal mi ? sanırım sizlerde çok sık hissetmiyorsunuz.
Evet normal bazi doktorlarin bloglarinda yaziyor bu haftalardaki gebeler hisseder ama duzenli degil bazi gunler hissetmeyebilir vs. Ben az once kahvalti yaptim oynaamaya basladi mesela yemek yedigimde veya aksam olupta dinlediğimde hissediyorum ben

Aynen cnim ya resmen hem sinirden, hem korku dan kriz gecirecektim az daha.akinti normalde inşaAllah nst normaldir.acil deki hemşireler normal dedi.gerçi bu haftalarda nst olucak iş değil ya neyse.
Canım geçmişi okumadım hayırdır ne ntssi yaa ne oldu iyisiniz dimi

ticarete dönmüş resmen bencede bosver dr icin yaptirmiyorsun ki sen kendi icini rahatlatmak icin yaptiriyorsun bir sikinti yok dediyse ekmeklerine yag sürme

Lansinoh da çok iyi diyorlar. Zaten indirim bulamazsam lansinoh alıcam sanırım. Kardeşim de var, ben kullanamazsam o kullanır

Canim sizde parlakligin olcusu kac? Bende 2mm soylemisti 20 haftada yarin detayli ultrasonum var fetal eko cekilicek cok heyecanlaniyorum recede ruyamda kotu seyler gordum her halde cok dusundugumdendir ((((
Cnm bana ölçü falan söylemedi sadece var tek başına birşey ifade etmez dedi o kdr 12 ekimde randevum var kendi Dr umla ayrıntılı görüşcem

Oyy maşallah :) memnun kaldıysan o zaman listeme ekledim. Biraz daha olumlu yorum bakayım. Sağol canım

Lansinoh da çok iyi diyorlar. Zaten indirim bulamazsam lansinoh alıcam sanırım. Kardeşim de var, ben kullanamazsam o kullanır
benım gelın de memnundu tek pompalı bendekı suan alt biberonunu kaybetmıs sadece onada poşet verdı ona sagarım artık ay sütlerimiz olsun da bol bol

ben 40+3 de doğum yaptım doktorum hiç alttan muayene etmedi. gebeliğin sağlıklı ilerlerse muayene olmaz diye düşünyorum.

Canım herşey iyi çıktı ise boşver dru ben ikinci evladima hamileyim
Benimde yaş 40 nifty ve ayrintili ultrasontemiz çıktı artık Allah'a emanetiz inşallah sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları

benım gelın de memnundu tek pompalı bendekı suan alt biberonunu kaybetmıs sadece onada poşet verdı ona sagarım artık ay sütlerimiz olsun da bol bol

Aynen süt olsun da gerisi önemli değil bende meme de küçük, korkuyorum çok süt yapmayacak diye ama onunla pek alakası yok diyorlar. Ben yine de memeye ne lazımsa alcam

Çok geçmiş olsun canım yat dinlen evinde sağlıkla kucağımiza alalım inşallah kuzulari

Cnm bizde de parlaklık var aynı şeyler söylendi takipte olalım birbirimizi bilgi paylaşımı sağlarız en azından

benim kızımın da kalbinde parlaklık görülmüştü. 1 veya 2 tane olması durumunda sıkıntı olmuyor ama 3 tane olunca amniyosentez önermişti. sizinkinde nasıldı, kaç taneydi? ben bayaa bi araştırdım bi kaç doktrola daha görüştüm detaylı ultrasona da gittim tek başına yeterli bulgu değilmiş parlaklık. bilgi paylaşımında bulunalım evet güzel olur.

benim kızımın da kalbinde parlaklık görülmüştü. 1 veya 2 tane olması durumunda sıkıntı olmuyor ama 3 tane olunca amniyosentez önermişti. sizinkinde nasıldı, kaç taneydi? ben bayaa bi araştırdım bi kaç doktrola daha görüştüm detaylı ultrasona da gittim tek başına yeterli bulgu değilmiş parlaklık. durumumuzdan birbirimizi haberdar edelim gelişme olursa

Bitane dedi cnm ama kaç.mm lik söylemedi raporda da yazmıyor kendi Dr uma gittiğimde ayrıntılı görüşeceğiz bakalım inşallah kaybolmuş olur

Bizimkid hep 10.5 cikiyor dusukte kendini iyi hissettigin surece bi sorun yok denildi ama yuksekte durum nasil bilmiyorum
Kuzum hemsireye sorsaydin bilgi vermedimi
Az yıksek dedı 2-3gun sonra yınr gel olcelım tuzlu yıyecek yeme dedı
Bıde 1 saat sonra eczaneden ölçtürdüm 11.6 cıktı ama bu sefer onların makınası ıyı olmuyot drdıler bılege takılıp kalp hızasından olcen makınaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…