- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
İnsallah kotu bisey yoktur kuzum sen kendininiyi hissediyormusunAz yıksek dedı 2-3gun sonra yınr gel olcelım tuzlu yıyecek yeme dedı
Bıde 1 saat sonra eczaneden ölçtürdüm 11.6 cıktı ama bu sefer onların makınası ıyı olmuyot drdıler bılege takılıp kalp hızasından olcen makınaydı
Hiç bu açıdan düşünmemiştim bak çok haklısınCanım eski kadınlarımız tarlada orda burda diye söylerler ama o kadınlar neler yaşıyordu Allah bilir.. Sorsan 5 cocuk tarlada dünyaya gelmiş ama bir sürü düşükleri kayıpları var. Gecen eşimin anneannesiyle konusuyorduk doğurduğu kadar düşük yapmış kadıncağız. Hele dio birini dereden gecerken kayaya düştüm ayağım kaydı eve geldim düşük yaptım herşeyi belliydi oğlanmış diyor düşürdüğü bebek için. İnsanlar hiç vay benim zamanımda şöyleydi böyleydi demesinler yani. Allah kimseye hiç bir yaşında evlat acısı yaşatmasın
Bır ara ozeldekı doktorum da aynısını dedı bana 2.yıde dogurursun dıye ama unıversıtedekı doktırum bana bıraktı gıbı bana not aldı zor dogum olmus dıye .. kızımda bebce anlamadılar boyna kafası ıyı basıyor faln dedıler.. normal dogum derse yıne sakıncası yok dıye sezeryan dıye zırlamam gıbıAnlasalarda onemsemiyor cogu dr benim birkac akrabam oyle dogurdu hatta bir tanesi makat gelisi dogurdu kadinin ic dis 40 dikisi var ikinci cocugu icinde gitmis dr a yine termis dr demis ilkini dogurduysan bunuda doguruursun cok biliyosan gel yat kendin dogur demis :))
Sadece takatım yok yanı az bı yuruyeyım tukanıyom kılodan ıturu galıbaİnsallah kotu bisey yoktur kuzum sen kendininiyi hissediyormusun
Normal canım çok yoruluyoruz. Bizim evde de aynı durumlar var. Diş çıkarıyor aşırı huysuz. Sebepsiz ağlamaları var. Kucak istiyor birde. Zaten okuldan yorgun geliyorum evde de dinlenmeyince sinirli oluyorum ben de.Benim ogluş da 2 buçuk yaşında tam sendrom dönemi aşırı inat aşırı dik başlı bu ara ve özgürlüğüne düşkün bi yandan okul bi yandan o çok yorulup bunalıyorum normalde çok sabırlıyımdır ama bu aralar cok kızıyor bagırıp cagırıyorum sonra da vijdan azabı çekiyorum,şükrediyorum yavrum içinkendime kızıyorum niye böyle davrandım diye iyice manyak oldum ya
Canım benim kilo 59.@Tugce1910merve3337 @tevafuk55 Ygz2008 cycas edosko @nursena A anneveoglusu mrskulkedisi S Sss33301 @Kartanesii8892 CrpDm12 B busra_brt @SariFrezya J jnstt M Mavisu27 @ morceket @Katrina_ kubrafatih S Sim10 @bebekaycali sidelya @MERYEM_2404 A aslvlkn @Hb0216 A aymutu Archpa @ellenchurch oozzee Ebruzerm N Nehculferadis Zuhal budak polat Papatyalardaguzel @yelsem Fatma Ersin Elif firuzeew tethyss @kuzu2010@AyAl80 PnarMracAlya Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 @lemonade_85 Pamuk Panda burciii @Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine mini87 @ngokces cibi35 @tanem-tane20 merve969696 @yenihayat79 delikiss @esenglvedat neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BAKMADAN YAZMAYIN KIZLAR ÇÜNKÜ BİLGİLERİ GÉÇÉRKEN ZAMANIMI ALIYOR LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
@Tugce1910merve3337 @tevafuk55 Ygz2008 cycas edosko @nursena A anneveoglusu mrskulkedisi S Sss33301 @Kartanesii8892 CrpDm12 B busra_brt @SariFrezya J jnstt M Mavisu27 @ morceket @Katrina_ kubrafatih S Sim10 @bebekaycali sidelya @MERYEM_2404 A aslvlkn @Hb0216 A aymutu Archpa @ellenchurch oozzee Ebruzerm N Nehculferadis Zuhal budak polat Papatyalardaguzel @yelsem Fatma Ersin Elif firuzeew tethyss @kuzu2010@AyAl80 PnarMracAlya Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 @lemonade_85 Pamuk Panda burciii @Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine mini87 @ngokces cibi35 @tanem-tane20 merve969696 @yenihayat79 delikiss @esenglvedat neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BAKMADAN YAZMAYIN KIZLAR ÇÜNKÜ BİLGİLERİ GÉÇÉRKEN ZAMANIMI ALIYOR LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
92 canım@Tugce1910merve3337 @tevafuk55 Ygz2008 cycas edosko @nursena A anneveoglusu mrskulkedisi S Sss33301 @Kartanesii8892 CrpDm12 B busra_brt @SariFrezya J jnstt M Mavisu27 @ morceket @Katrina_ kubrafatih S Sim10 @bebekaycali sidelya @MERYEM_2404 A aslvlkn @Hb0216 A aymutu Archpa @ellenchurch oozzee Ebruzerm N Nehculferadis Zuhal budak polat Papatyalardaguzel @yelsem Fatma Ersin Elif firuzeew tethyss @kuzu2010@AyAl80 PnarMracAlya Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 @lemonade_85 Pamuk Panda burciii @Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine mini87 @ngokces cibi35 @tanem-tane20 merve969696 @yenihayat79 delikiss @esenglvedat neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BAKMADAN YAZMAYIN KIZLAR ÇÜNKÜ BİLGİLERİ GÉÇÉRKEN ZAMANIMI ALIYOR LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...
Nasılsıniz kizcenle canımKız canım :) Nil Sena ismimiz deBu arada 56,5 olmuşum
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım şeker tüketmiyorum diyette gibi yiyorum zaten sürekli. Hatta şekeri yüksek çıkanlara verilen diyet listelerine bakıyorum ben daha sağlıklı besleniyorum sanki :)merhabalar, şeker yüklemesi yaptıran yada yaptıracak olan var mı? yaptırmamayı düşünen var mı?
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım şeker tüketmiyorum diyette gibi yiyorum zaten sürekli. Hatta şekeri yüksek çıkanlara verilen diyet listelerine bakıyorum ben daha sağlıklı besleniyorum sanki :)
Yaptırmak daha faydalı deniyor ama ben verilen şekeri icebilcegimi hiç sanmıyorum
Nasılsıniz kizcenle canım
Acaba gebelikte şekerli yememeye dikkat edip de sekeri yuksek cikan oldu mu?Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım şeker tüketmiyorum diyette gibi yiyorum zaten sürekli. Hatta şekeri yüksek çıkanlara verilen diyet listelerine bakıyorum ben daha sağlıklı besleniyorum sanki :)
Yaptırmak daha faydalı deniyor ama ben verilen şekeri icebilcegimi hiç sanmıyorum
Valla benle beraber koşturuyor işte ev iş birde hazırlıklar :)) geçen hafta da fon perdelerini diktim yavaş yavaş odanın kabasi oturmaya başladı
Sen nasılsın
Maşallah güle güle kullanın canım
Bende iyiyim şükür canım
Dr 10 Ekim'de randevu verdi o zaman yapılacak canımÇok şükür iyi olalım hepimiz inşallahh :)
Şeker yüklemesi yaptıracak mısın? Ben henüz gitmedim kontrole ayrıntılı da bebeği görünce erteledim :))
Amin cnm saolÇok geçmiş olsun canım yat dinlen evinde sağlıkla kucağımiza alalım inşallah kuzulari
Aynen bizimki de mutfaga merak saldı yemek yapacakmış derdi suyla oynamak hep havalar da serinledi üst baş kalmıyor alel acele işin arasında onun inadıyla ugrasıyorum saglıkla dogursak izne ayrılsak böyle zorlanıyorum ciddenNormal canım çok yoruluyoruz. Bizim evde de aynı durumlar var. Diş çıkarıyor aşırı huysuz. Sebepsiz ağlamaları var. Kucak istiyor birde. Zaten okuldan yorgun geliyorum evde de dinlenmeyince sinirli oluyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?