2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İnsallah kotu bisey yoktur kuzum sen kendininiyi hissediyormusun

Hiç bu açıdan düşünmemiştim bak çok haklısın

Bır ara ozeldekı doktorum da aynısını dedı bana 2.yıde dogurursun dıye ama unıversıtedekı doktırum bana bıraktı gıbı bana not aldı zor dogum olmus dıye .. kızımda bebce anlamadılar boyna kafası ıyı basıyor faln dedıler.. normal dogum derse yıne sakıncası yok dıye sezeryan dıye zırlamam gıbı

Normal canım çok yoruluyoruz. Bizim evde de aynı durumlar var. Diş çıkarıyor aşırı huysuz. Sebepsiz ağlamaları var. Kucak istiyor birde. Zaten okuldan yorgun geliyorum evde de dinlenmeyince sinirli oluyorum ben de.

@Tugce1910 merve3337 @tevafuk55 Ygz2008 cycas edosko @nursena A anneveoglusu mrskulkedisi S Sss33301 @Kartanesii8892 CrpDm12 B busra_brt @SariFrezya J jnstt M Mavisu27 @ morceket @Katrina_ kubrafatih S Sim10 @bebekaycali sidelya @MERYEM_2404 A aslvlkn @Hb0216 A aymutu Archpa @ellenchurch oozzee Ebruzerm N Nehculferadis Zuhal budak polat Papatyalardaguzel @yelsem Fatma Ersin Elif firuzeew tethyss @kuzu2010@AyAl80 PnarMracAlya Maviiece @Tatliballim sedaerg9291 @lemonade_85 Pamuk Panda burciii @Manikmidepresifmi B Beyza_2018 @ecemine mini87 @ngokces cibi35 @tanem-tane20 merve969696 @yenihayat79 delikiss @esenglvedat neberuse KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BAKMADAN YAZMAYIN KIZLAR ÇÜNKÜ BİLGİLERİ GÉÇÉRKEN ZAMANIMI ALIYOR LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...

Canım benim kilo 59.

Kız canım :) Nil Sena ismimiz de Bu arada 56,5 olmuşum

92 canım

merhabalar, şeker yüklemesi yaptıran yada yaptıracak olan var mı? yaptırmamayı düşünen var mı?
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım şeker tüketmiyorum diyette gibi yiyorum zaten sürekli. Hatta şekeri yüksek çıkanlara verilen diyet listelerine bakıyorum ben daha sağlıklı besleniyorum sanki :)
Yaptırmak daha faydalı deniyor ama ben verilen şekeri icebilcegimi hiç sanmıyorum

ben de o glikozlu suyu içemem de:) hergün açlık kan şekerini ölçerek kontrol altında tutmak yerine yaptırmak daha iyi gibi ama tabii sonucunda diyet vericek şeker çıkarsa. ona göre besleniyosan sorun olmaz tabii:)

kızlar şeker yüklemesi için eczaneden glikoz aldım da eve gelince farkettim çilekli vermiş. bu çilekli daha çok mide bulandırır mı acaba? sadesi yok mu bunun acaba

Acaba gebelikte şekerli yememeye dikkat edip de sekeri yuksek cikan oldu mu?

Valla benle beraber koşturuyor işte ev iş birde hazırlıklar :)) geçen hafta da fon perdelerini diktim yavaş yavaş odanın kabasi oturmaya başladı
Sen nasılsın

Maşallah güle güle kullanın canım
Bende iyiyim şükür canım

Normal canım çok yoruluyoruz. Bizim evde de aynı durumlar var. Diş çıkarıyor aşırı huysuz. Sebepsiz ağlamaları var. Kucak istiyor birde. Zaten okuldan yorgun geliyorum evde de dinlenmeyince sinirli oluyorum ben de.
Aynen bizimki de mutfaga merak saldı yemek yapacakmış derdi suyla oynamak hep havalar da serinledi üst baş kalmıyor alel acele işin arasında onun inadıyla ugrasıyorum saglıkla dogursak izne ayrılsak böyle zorlanıyorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…