Saclarini boyatan var mi kizlar? Su an saclarim 3 renk. Boyatmamayi dusunuyodum ama cok bakimsiz duruyor böyle saclarim. Dayanamicam sanirim:/
Ben de bazen oluyor canım sanırım eliyle ya da ayağı ile bastırıyor hissediyorum. Yalnız çol şiddetliyse dr a görün mutlakaKizlarrr ya benim kaburgalarımın altı agriyo hatta sanki kaburgalarım batıyorvar mi durumu böyle olan?
Doktoruma . Uyarmıştı zaten beni Dediği çıktı . Gebelikte 6.ncı aydan sonra olurmuşKadın Doğuma mi soracaksın yoksa hemoroid için genel cerrahiye mi gideceğiz
Bnm doktorum amonyaksiz bile olsa boya boyadır boyatma demisti. Doktor degistirdim simdiki ne dusunuyor bilmiyorum. Nette de kesin bir bilgi yok. Beyazlarim olmasa gene Boyatmicaktim ama uclar balyajli yariya kdr kendi rengim acik kahve ve tel tel beyazlarim varBen boyuyorum. Doktor ilk 4 ay boyama dedi, bekledim. İki hafta önce boyadım. Saçlarım kızıl olduğu için daha fazla dayanamadım diplerime :) bir de organik falan hikaye. Doktor da dedi. Onlarda da kimyasal var, sadece saçını açtırma, normal boyalar bir şey yapmaz dedi
Benimki hic boyama demisti. O doktora gitmiyorum gerci ama bilgisine guvenirim. Benim de beyazlarim cogalmis hic hosuma gitmiyor. Tum unluler boyuyor ya amaan deyip gaza gelip boyatcm galiba@Katrina_ bende 20 gün önce boyattim bitkiesel boya ile artik dayanamiyorum beyazlarima Dr ilk 20 haftada önermedi bizde
Yok o hic boyama demisti. Yenisine soracagim bakalim.Normal boya kullandık. Belki ilk aylarda sorduysaniz ondan boyama demis olabilir. Mutlaka yeni doktorunuza sorun öyle karar verin.
Sorduğunda beni de etiketler misin ne diyecek merak ediyorum korkuyorum daDoktoruma . Uyarmıştı zaten beni Dediği çıktı . Gebelikte 6.ncı aydan sonra olurmuş
Daha bugun baktim fiyatına bunca masrafin arasinda az degil gercekten. Ama hic olumsuz yorum da okumadım herkes gumusun dogal yara iyileştirme özelliğinden bahsetmis. O krem de cok iyi. Benim 19.haftadayken gogus ucum catlamisti cok aciyordu doktorum garmastan tavsiye etti. Cok iyi geldi iki kez kullanmam yetti. Ama surekli emzirirken yeterli olur mu bilemiyorum .benim de kafam karisik acikcasi.Kızlar bugün göğüs uçlarımın daha şimdiden çok acıdığı yine aklıma gelince silvertte göğüs kalkanını (gümüş) araştırıyordum. 300 lira veririm sıkıntı değil ama ya işe yaramazsa para çöp olcak. Zaten dünya masraf yapıyoruz. Bide çok fazla reklam oldu mu benim güvenim kayboluyor. Daha kullanmadan ünlüler reklamını falan yapıyor. Neyse yine araştırırken kadının biri garmastan pomat diye bi kremi önermiş. Uçları yara olunca doktor önerisi ile almış. Biraz araştırdım aklıma yattı. Yine doğuma 1 ay kala kullanın yazmışlar. Sizler ne düşünüyorsunuz? Benim görümcem lansinoh kullandı bebeğine alerji yaptı. Arkadasım kullandı alerji olmadı bebeği ama bi işe de yaramadı. Görümcemde iki kez kullanmış bana getirdi lansinoh kullanmak istemiyorum riske atamam çünkü canım acır çok hassasım ben hatta göğüs ucum küçük
Benimde çok hassas normalde bile riske atamıcam o yuzden etrafımda da var kullanan ve herkes çok memnun canım ben risk alıp alıcam 34. Haftadan sonra almayı düşünüyorumKızlar bugün göğüs uçlarımın daha şimdiden çok acıdığı yine aklıma gelince silvertte göğüs kalkanını (gümüş) araştırıyordum. 300 lira veririm sıkıntı değil ama ya işe yaramazsa para çöp olcak. Zaten dünya masraf yapıyoruz. Bide çok fazla reklam oldu mu benim güvenim kayboluyor. Daha kullanmadan ünlüler reklamını falan yapıyor. Neyse yine araştırırken kadının biri garmastan pomat diye bi kremi önermiş. Uçları yara olunca doktor önerisi ile almış. Biraz araştırdım aklıma yattı. Yine doğuma 1 ay kala kullanın yazmışlar. Sizler ne düşünüyorsunuz? Benim görümcem lansinoh kullandı bebeğine alerji yaptı. Arkadasım kullandı alerji olmadı bebeği ama bi işe de yaramadı. Görümcemde iki kez kullanmış bana getirdi lansinoh kullanmak istemiyorum riske atamam çünkü canım acır çok hassasım ben hatta göğüs ucum küçük
Aslında olumsuz yorumlar okudum ben ama instagramda siliyorlar olumsuzları. Herkeste işe yaramıyormuş ama çoğunda işr yaramış. Garmastan kafama yattı ondan alcam üstelik 60 lira gibi fiyatı var. En fazla 3 ay kullanacağım iyileştirmesi garanti olmicak bir ürüne o parayı vermek istemiyorum. Çünkü bende işe yaramayabilir gerçekten göğüsüm çok hassas hatta duş alırken yumuşak süngerle bile temizleyemiyorum duş jelini avcuma alıp yavas yavas temizliyorum onda bile soyulma oldu. Hamilelikten önce regl dönemlerimde hassas olurdu ama hamileliğimden beri sanki başkasının göğsüDaha bugun baktim fiyatına bunca masrafin arasinda az degil gercekten. Ama hic olumsuz yorum da okumadım herkes gumusun dogal yara iyileştirme özelliğinden bahsetmis. O krem de cok iyi. Benim 19.haftadayken gogus ucum catlamisti cok aciyordu doktorum garmastan tavsiye etti. Cok iyi geldi iki kez kullanmam yetti. Ama surekli emzirirken yeterli olur mu bilemiyorum .benim de kafam karisik acikcasi.
Ben de 8. Ayda garmastana başlıcam. Eğer bi değişiklik olmazsa silveretteyi düşünürüm. Şuan ki hassaslığa iyi gelirse ikisinden biri anlarım çünkü daha şimdiden dokunsam soyuluyor nasıl anlatim hani cildin hassas bi bölgesini temizlersin de yanar tahriş olur ya o durumdaBenimde çok hassas normalde bile riske atamıcam o yuzden etrafımda da var kullanan ve herkes çok memnun canım ben risk alıp alıcam 34. Haftadan sonra almayı düşünüyorum
Seni anlıyorum bnmde aynı şekilde çünkü kabuklanma ve soyulma var duşta bile acıyor o yuzden kremler ne kdr bana fayda sağlar tereddütteyimBen de 8. Ayda garmastana başlıcam. Eğer bi değişiklik olmazsa silveretteyi düşünürüm. Şuan ki hassaslığa iyi gelirse ikisinden biri anlarım çünkü daha şimdiden dokunsam soyuluyor nasıl anlatim hani cildin hassas bi bölgesini temizlersin de yanar tahriş olur ya o durumda
beeeeeeenKizlarrr ya benim kaburgalarımın altı agriyo hatta sanki kaburgalarım batıyorvar mi durumu böyle olan?
günde 2 bardak içebilirsin, magnezyum için faydalı dahi olur canımYok kuzum yemeklerden degil hamilelikten maden suyu biraz hafifletiyo zarari varmidir onuda bilmiyorum ama
Bnm doktorum amonyaksiz bile olsa boya boyadır boyatma demisti. Doktor degistirdim simdiki ne dusunuyor bilmiyorum. Nette de kesin bir bilgi yok. Beyazlarim olmasa gene Boyatmicaktim ama uclar balyajli yariya kdr kendi rengim acik kahve ve tel tel beyazlarim var( bazen diyorun ki unlulerin hepsi boyatiyor kasmayayim
Kuzum benim doktorum ve youtubede baya iyi perinatologlarda kafanızda acık bir yara yoksa boyayabilirsiniz diyoSorduğunda beni de etiketler misin ne diyecek merak ediyorum korkuyorum da
Tesekkur ederim canim cok sukur iyilestikCanım çok geçmiş olsun oglusuna şimdi nasıl oldu
tesekkur ederim.canimSelam arkadaşlar nasılsınız?
Maşallah çok güzel ilerliyor sayfa.
Ben giriyorum ama mesajların hepsini okuyamıyorum. Bugünlerde yogunuz oğluma tuvalet eğitimine başladım.
Zorlu bir süreç. Hamileyken böyle şeyler çok uzak geliyor ama zaman çok hızlı geçiyor. Evlatlarimizi sağlıkla kucağimıza almayı ve büyuduklerini görmeyi nasip etsin Rabbim.
@Ytmz Çok geçmiş olsun minik kuzuya.
S Sevimlipanduf geçmiş olsun. Ben de aynı şeyi birkaç hafta önce yaşadım hatta pecetede kan gördüm korkudan ağladım.
Ki aynı senin gibi çok bir problem yasamamistim. Bir şey kullanmadım kendiliğinden geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?