2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
canım o bebek yuvası demek ben ılk gunlerde salonda vs takılırken bebegı ona koyacagım ınternetten bak cok kullanıslı o. Benim de Arkadasım organızasyn işi yapıyordu bıraktı ama ürünleri duruyoe. onun jardinyerli setlerini kuracaklar masası da at arabsı tarzında ve salıncakları var işte ben de birkaç ayıcık tarzı seyler alacagım o masa salıncakları çin organzasyon ücretinden sıyrıldım vallahı şansıma:) o cibinlik için korkma cnku toz taneleri asla gecmıyor iğne delıgı kadr en fazla bosluklaro ama cok da ıyı hava alıyor guveneblrsın cokkolay yıkanıyorzaten cıkması da kolay. bebeği sinekten böcekten koruması açısından faydalı Kapısüsünü lohusa setimizi terlık tac vb varya ben yaptım sevıyorum elbecerili seyler yapmasını belki görmüşssündür.:) ama babynestlere bak mutlaka canm

@Ytmz benm güncellediğim kilolarım girilmemiş daha öncesinde canım gözünden kaçmış sanırım. başta 45tim 42ye düştüm o ay. sonra 3kılo alıp tekrar 45 oldum üstüne 4 kılo aldım son aylarda şuan 49um:)

O okyanus2016 ben polemiğe zaten girmem arkadaşı doğruladım ben kanunsuz ısler yapanları degıl canım eşimin üniye hazırlık kursu vardı nişanlıyken ben orda çalıştım onunla uzun süre halkla ilişkiler ve muhasebesi bendeydı ben de biliyorum yani çok fazla bunları ve onun üzerine biryer olduğu için düğün sebebiyle işten ayrıldm hazırlıklarımdn dolayı ordan devam edıcektık sıgortama :) sen benı yanlıs anlamıssın detaulı anlatmadım zaten orda yaptıgım vurgu onun kendi işi oldugu ıcın onu onaylamamdı. Merdiven altı şeyleri zaten kımse kabul etmez ve yasadışı

Epitel hucre lokosit ve eritrosit referans araligindan fazla. Kultur ister diye dusunuyorum. Yarin sonuclar icin aricam bakalim ne diyecek.

tamam canim guncellerim ayrica kizlar kulot gbi hasta bezi olanlar cok rahat benim kullandigim cok rahatti depend hasta bezi cok iyiyfi

Saclarini boyatan var mi kizlar? Su an saclarim 3 renk. Boyatmamayi dusunuyodum ama cok bakimsiz duruyor böyle saclarim. Dayanamicam sanirim:/
Ben boyattım 10 gün falan oldu. Ilk önce kendim araştırdım ve kitaplardan okumuştum. Tespit edilen bir zararı olmamış şimdiye kadar. Ama yine de bebegin organ gelisimi oldugu icin ilk 3 ay onermiyorlar. Doktoruma sordum sorun yok dedi. Hatta saçımı actırmıştım nisan ayında. Baya uzun sürmüştü siyahtan kızıla boyatmıştım ilk defa. Ertesi günü hamile oldugumu öğrendim. Korkmuştum ama çok şükür maşallah çok sağlıklı bebeğim. Hicbie zaman olumsuz bir seyle karsilasmadim. Siz yine de önce bir doktorunuza sorun. :)

Onceki doktorum boyatmamami soyluyordu yeni doktorumla bu konuyu konusmadim. Organik boya mi yoksa normal boya mi kullandiniz?

Onceki doktorum boyatmamami soyluyordu yeni doktorumla bu konuyu konusmadim. Organik boya mi yoksa normal boya mi kullandiniz?
Normal boya kullandık. Belki ilk aylarda sorduysaniz ondan boyama demis olabilir. Mutlaka yeni doktorunuza sorun öyle karar verin.

@Katrina_ bende 20 gün önce boyattim bitkiesel boya ile artik dayanamiyorum beyazlarima Dr ilk 20 haftada önermedi bizde

Aynen canım. Kötüleşmeden birşeyler kullanmalı. Perşembe günü soracam Dr. Pomad gibi bir şey iyi gelecektir inşallah . Kötü olmayalım da Allah muhafaza

Aynen canım. Kötüleşmeden birşeyler kullanmalı. Perşembe günü soracam Dr. Pomad gibi bir şey iyi gelecektir inşallah . Kötü olmayalım da Allah muhafaza
Kadın Doğuma mi soracaksın yoksa hemoroid için genel cerrahiye mi gideceğiz

Canım çok sevindim gözün aydın hep böyle guzel haberlerini alırız inşallah

Canım çok geçmiş olsun oglusuna şimdi nasıl oldu

Masallah maşallah kuzuna kilonda birşey yok kuzuda sende iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…