2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Teşekkür ederim . Sağlık ocağındaki Dr. İlaç yazmaya korkuyor. Pastil dedi o kadar

Hiç geç kalmadın keşke ben de ilk oglumda 36. Haftamda doktorumu degişseydim normal bişeymiş gibi sogukkanlılıkla umursamaz niçimde yarık dudak olabilir dedi ,ki erken dogum riskim vardı iki gözüm iki çeşme başka doktora gittim renkli olarak yakından gösterdi rahatlattı o gün bırakacaktım o doktoru beni bilerek sezaryene yönlendirdi çok pişman oldum senin gibi geç oldu takibimi o yaptı dedim hiç geç degil için ısınmadıysa degiştir rahat olmadıgın biriyle dogumu nasıl yapacaksın

Bugün bende ayrıntılı ultrasona gittim perinatolog baktı Neredeyse bir saat sürdü herşey normal ama ense kalınlığı biraz fazla dedi. Daha sonucu kadın doğum doktoruna gösteremedim. 22+5 im ense kalınlığı 6.7 size söylediler mi? İnternette haftaya göre bulamadım.

Bende radyolog baktı daha sonra kadın doğumcum da onun gönderdiği sonuçları inceledi. Radyologların işi diye biliyorum
Merhaba arkadaşım detaylı ultrasonu aslında perinatolog yapmasını gerekiyor alanlarında Uzmanlar. Devlet hastanesi vs gibi yerlerde radyolojlar bakıyor.

Canım benim de öyle valla yan odasındaki dr a randevu aldım. Tüp bebekle hamile kaldım, durumumu biliyor. Şekerm çıktı, anlatıyo ne yapacağımı not alıyım dedim tersledi. Ultrason değelerinde uyumsuzluk var mesajla sormuştum cevap bile vermedi. Bugün gidince sordum gene tersledi. Bu da son damla oldu. Daha öncesinde de benzerdi. Üstelik acıbademe gidiyorum, özel sigortam olduğu için. Poh pohlasın demiyorım ama tek soru bile soramıyorum. Sanki zorla hayrına bakıyor.

Vallahi sasilacak bir durum acibademde bir de sikayet ederim ben olsam ama degistir hicte gec kalmadın hayatinda kac kere gebelik takibi yaptiracaksin icine sinmedikten sonra

Canım benim arkadaşım doğuma iki hafta Dr. Değiştirdi böyle sorunlar yüzünden, benim de ilk dogumum ama tavsiye eden herkes anlasabildigin bir doktor bul diyor. İletişim önemli değiştir bence ilk muayenede.

En iyisini yapmışsın canım inşaallah şimdiki doktorlarımızla elektriklerimiz uyar iyi anlaşırız:) bende kendi doktorum için intagramda yorum okudum normal doğum için bekleyen hastasını azarlamış sezeryene almak istemiş modunu düşürmüş kadının ben okudum yorumu sonra silindi muhtemelen doktor sildi yorumu iyileri bırakıyor kötü yorumları silinir demekki diye anladım sert mizaçlı bi kadın beklerim yani ondan azarlamıştır zaten ben korkuyorum şimdi bile çok sıcak biri değil hele Doğum esnasında insan eşine tahammül edemiyordur ben çekemem bu kadını dedim, önceki randevumuzda hemen bi sonraki aya randevu vermeye çalışıyordu ekrandan gördü aa Senem hanıma randevu almışsınız yanlışlıkla oldu sanırım siliyorım onu dedi ben de hayır silmeyin ben ona muaneye olmak istiyorum bi sonraki ay dedim yüzünün şekli değişti bi anda :))

Ikili test yaptirmis miydiniz benim o zaman soylemisti dr ayrintilida soylenmedi 1.3 idi o da ama 11-14 haftalarda .Genelde 3 ve ustu risk deniliyor ama dr a gosterin mutlaka.Haftaya gore degisiyor mu bilmiyorum

Kızlar bende doktorumu değiştirmek istiyorum ama eşim bununla başladık değiştirme diyor aslında doktorum iyi ama bana tüp bebek ile hamile kaldığım için direk sezaryen diyor ben hem sezeryandan korkuyorum hemde normal olabilir diye düşünüyorum ve çoçuk normal doğum pozisyonunda diyor yani kıymetli bebek sezeryan olayını anlamış değilim sanki diğer bebekler kıymetsiz aramızda tüp bebek yaptıranlar var sizin doktorlar damı aynı düşünüyor acaba

Tüp bebek takibi yapanlar hep aynı keselim alalım mantıgı net

Kardeşim 8 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı normal doğum yaptı. Bir sorun yokken nasıl ısrar eder ki...

Kardeşim 8 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı normal doğum yaptı. Bir sorun yokken nasıl ısrar eder ki...
Bende anlamış değilim o yüzden hoşlanmıyorum bu tavrından hiç bir sorun yokken direk sezaryen demek bana saçma geldiği için değiştirmek istiyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…