2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım sen hangisi ile rahat edeceksen onu yaptır tabii ama şöyle düşün her ne konuda olursa olsun sağlık sektöründe işin ehlini bulmak lazım. Bu sezeryanda da böyle normal doğumda da .. acilde yanlış ilaç yazıldı diye hayatını kaybeden bir sürü insan var. Sağlıkla alakalı her şey riskli zaten. Sen fetal dna yaptır bence amniyosentezden sonra en güvenilir testtir. Amniyo %100 sonuç verir fetal da %99

Günaydın canım cevabın için teşekkürler Aynen bende böyle düşünüyorum daha doğuma çok var her şey normal gidiyor ne bilim makat geliş olur boynuna kordon dolanır kilolu bebek olur çatı dar olur Anlarım ama sırf tüp bebek diye sezaryeni anlamıyorum sanırım bu yüzden doktor değiştireceğim

Günaydın kizlar.,
Gebelikte sırt üstü uyumayın, uzaninca bir kaç dk olsun deniyor, sen Banu çiftçi programında da bu haftalarda sonra sırt üstü uyumayın bırakın diyor.
Ama ben sola, saga yatıp uyuyamıyorum ki hep uykusuz kalıyorum , cok sık uyanıyorum

bende hıc farketmııyorum cok sırt ustu uyuyorum ya

Günaydın kızlar bogazım çok fena hastalancam sanırım ,dinlenme fırsatı da yok okul ev yogun inşallah ilerlemez
Geçmiş olsun canım . Ben de çekiyorum . İlaç kullanamıyoruz zor geçiyor . Uyutmuyor. Ağladım vallahi gece çaresizlikten . Geçmiş olsun

Bende okudum onu ama gene de sırt üstü daha rahat ediyorum zaten sırtım ağrıyor sağıma yatsam soluma dönemiyorum bebeğin hareketlerini de sırt üstü daha net anlıyorum

Bu durumu Dr. La konuşmuştum. 28.nci haftadan itibaren demişti. Alıştırmaya çalışıyorum olmuyor Kendimi hep sırt üstü buluyorum . Mecburum sırtıma bişey yerleştireceğim

İnşallah cnm muayene oldukça haberdar edelim birbirimizi Rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı sekilde kucagımıza aldırsn inşallah[/QUOTE@
@Pamuk Panda cnim senn kaç haftLiksin? eko fetal cektirdinmi?
arkadaslar benimde bebegimin kalbinde parlaklik gorulmustu cok tedirgindim fetal eko cekildim cox sukur kalbi cok saglikli doktorda sizlerin dediginiz gibi soyledi korkulucak hic bir seyin olmadigini tek basina hic bir sey ifade etmedigini.cok sukur her seyi iyiydi oglumun sizinde iciniz rahat etsin

Gözün aydın cnm bende haftaya gidicem bakalım

Kızlar benim minnoş kızım her gece 3-5 arası hareketlenir. Benide uyandırır ve artık uykusuzluk çekmeye başladım. Acaba doguncada mi böyle olur:)

Son aylarda ki uyku düzeni doğunca da aynı devam ediyormuş diye duymuştum benim ilk kızımda da aynen öyle oldu ama sonra sonra değişti tabi
Şimdi ki kızımda o kadar düzenli ki uyuma uyanma saatleri tam Oğlak burcu diyorum 8:30-11-15-18-21-00:00 şeklinde 11-15 arasında en yoğun zamanım uyanıyorsa da arada farketmiyorum ama 3 saatte bir düzeni var gece pek hareket etmiyor nadir doğunca da dn kötü böyle olur umarım inşallah

Bakalım daha neler yasayacaz:)

Ben de normalde asla sırt üstü yatmam hep yan yatarım ama hamileliğimden beri inat gibi sırt üstü rahat ediyorum.. sağa döndüğümde tekmeler başlıyor sola dönüşte bebek rahat ediyor onda da sürekli sola yatılı duramam ki. Hep gece uyanıyorum sırt üstü vicdan azabı

20. haftada doktorum söylemişti sırt üstü yatmak artık yasak diye bebiş o an beslenemiyormuş sağa ve sola yatacaksın özellikle sola yatmaya özen göstereceksin demişti.
ay evet oyle canım oyle de bılerek yapmıyorum kı , ne zaman soyle bı baksam kendıme sırt ustu yatıyorum belıme agrıda yapıyor dönuyorum sonra tabıkı ama ne kadar o sekılde yattıgımı bılmıyorum tabı

Kızlar avent'in silikon meme ucundan alıcam indirimdeymiş bu hafta ebebekte. Yalnız iki boyutu var anlamadım neye göre alındığını. Bilen var mı farkı nedir?

Bende de aynısı oluyor. Yan yatarken ister istemez uyurken karnımın üstüne doğru kayarsam hemen tekmeler başlıyor sıkıştırdım diye korkuyorum. Uykularım çok hafifledi gece uykumu alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…