2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün bizim de doktor randevumuz vardı. Şeker yüklemem normal çıkmış ama sınıra yakın dedi doktor. Çok kilo almışım. Hamur işi, şeker artık yok dedi Bir ay sonraki randevuya kadar en fazla 1.5 kilo almalısın dedi.
Bebiş iyi maşallah bir sorunu yok. 26+2'de 1020 gram 35 cm olmuş oğlum

Akıntı konuşulmuştu geçenlerde. Ben de akıntımdan bahsettim. Çok normal dedi. Ama mantara çevirmemesi için genital bölge temizleme jeli önerdi. Onu alıp kullanacağım. İlaç vs gerek yokmuş

kaç kılo aldın kı arkadasım masallah bebısıne masallah bu hafta doktor haftası desene herkes kontrolden gelıyor :)

Canım aslında bende öyleydim 5tane dediğin gibi çikolata tememisimdir ama bu ara aksine sanki tatlı krizlerim tutuyor ama sütlü tatlılar var ya meyveli falan bakalım insallah bende de çıkmaz.
Peki canım şeker de yok ya suyunun fazla olmasını neye bagladi?

oyle cok abartılcak bırsey olmadıgını soyledı rısklı bır derece de degıl sanırım bıraz fazla gbı duruyo sadece dedı yapalım bız yınede dıye ekledı, rahım agzına fln baktı uzunluk ıyı plesanta ıyı bebıs hala makat poz da dedı genel olarak durum ıyı cok sukur yanı :) bende sutlu tatlı fln yıyebılıyorum ama suan hıc atlı bısey yememk ıstemıyorum dun meyve yedım o bıle benı mahvettı sekere uzagım bu aralar her turlusune D:

Maşallah tosuncuguna canım
Jel olarak ne verdi canım

Gerçekten skandallll

Banada öyle dedi hafif fazla dedi .çokta aslında takmadjm ama şekerden de korkuyor insan.
Şu 30.haftalara gecsek artık ne güzel olur

Canim bunu nerede yaptirdin?
Canım gulenbebektulum diye bir sayfaya yaptırdım ama geç yapıyorlar bilgin olsun. Ben onların örnek aldığı sayfayı sonradan buldum. Ordan alsan daha iyi olur Nermin Tunalılar diye biri yapıyor ona yaptırabilirsn ben araştırdım o güvenilir

Maşallah tosuncuguna canım
Jel olarak ne verdi canım

Sağol canım.
Moos intim likid diye bi ürün. Ph seviyesi 4.2. Ben hamilelikten önce haftada bir sebamedinkini kullanırdım. Bunu hiç duymamıştım. Daha almadım kararsız kaldım. Sebamed de var elimde ama kullanılır mı sormadım doktora bebeği görme heyecanıyla :))

Banada öyle dedi hafif fazla dedi .çokta aslında takmadjm ama şekerden de korkuyor insan.
Şu 30.haftalara gecsek artık ne güzel olur
ay dımı ama yaa bencede hersey boyle daha cabuk gecer gıbı aslında zaman yaklastıkca gecmıyo gıbıde bı 30 u görelım bı adım atalım o aya inşallah ya saglıkla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…