2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Değerlerin kaç çıktı canim

Ah ben de yaşadım doktorum bayandi ve cok iyiydi hic bahsetmedi de gidecegini duydugumda üzülmüştüm erkek doktorla devam ediyorum ama bayan olsaydi keşke nasip artik maşallah büyüyor şeker yuklemesinden kurtuldun hadi darısı yaptiracaklara

benımde erkek tı ısın garıbı haber bıle vermedı, suan kı bayan daha ıyı ılgılendı hatta.Bakalım devamında da ıyı gıder ınsallah sezeryancı doktorlardan degıldır

Değerlerin kaç çıktı canim
81-136-124 sırasıyla canım aclık 1.saat 2.saat , benım tatlıyla pek aram yok anca boyle mocaık oasta chescake fln boyle cok da tatlı olmayan seylerı yıyıorum sadece nadır oda , gebeliğin basından berı yedıgım cıkolata en fazla 5 tır onunda 2 tanesını yarım yamısımdır benı baya bı baydı bugun bıle mıdem sekerlı sankı hala

Gunaaydinn ❤❤ ben su an 50mg lik sekeri ictim bekliyorun :) 25+5iz 940g 32cm olmusuz ❤ kan vitamin idrar ve seker sonuclari o.sonraya cikicak insallah guzeldir. @Ytmz sen naptin canim gittin mi
kuzum tahlil icin 3 tup kan verdim idrarda alfilar sekerli suyu ictim ilk tupunu verdim simdi bekliyorum 2. Tup verip sonuclar ciksin doktorun yanina oyle girecegim daha girmedim

Eki Görüntüle 2195023
Kizlarrr prenses kizim için istediğim mini minnoş çorapları, bandanalari ve kartlati
Sırf bunları yaptırmak için ismine hemencecik karar verdim
yaa harikalar coraplara bayildim nerden aldin resmini atar misin instagramdan falansa harikaaaaa ya

İçirdikleri şeker iğrenç bişiy kokusu bile mide bulandırıcı sanırım şekerim çıktı şimdi sonuç göstermek için bekliyorum,
Açken : 91
1.saat : 176
2.saat: 144

Canım güzel haberlerle gel ins

Şaka gibi acaba ultrason mu iyiidegildi canim doktor gördüm diye çok onemsemedi mi ki acaba .ayrintiliya da girmediyse .kısmet hayırlısı olsun.ben oğlumun pipisini resmen gordum
Özel erdem hastahanesi canım İstanbul da yeni açılan bir subesiydi, ultrason cihazları iyidir herhalde, bende bir kere kontrole gittim, uzak olmasa biraz bana orda yaparım diye düşünüyordum ama vazgeçtim bu olaydan sonra bizim görebildiğimiz şeyi doktor nasıl göremez :)

Hadi gözun aydin kuzum özeldeki doktormu gidip haber vermiyor suyun fazla oldugunu yenimi ögrendin yoksa baştan berimi coktu neye gore cogaliyor veya azaliyorki bilgin varmi
Darisi basimiza pazarteside bizim randevu var doktordo salida seker yapilir herhalde bakalim ne dicek doktorumuZ

valla kuzum hiç bilmiyorum ki , bı hafta önce hastaneden ayrılmıs konyada calısacakmıs ama haberım yok randevu ıcın aradım sabah doktor bey ayrıldırlar dedıler alternatıf sundular yenı gelen bayan doktoru eskı doktorumun odasına almıslar demekkı bellı bırseydı keske soylenseydı bu zamandan sonra doktor degısmek zorunda kalmazdım bastan gıderdım yanı. Suyum da öyle abartılacak birşeyi olmadıgını soyledı ama yınede bakalım sekerıne dedı genetıkte oldugu ıcın , bende istedim tabıkı cok sukur temız cıktı soktorlada anlastık gıbı ıyı gectı ılk randevu bundan sonrasıda ıyı gecer ınsallah

İçirdikleri şeker iğrenç bişiy kokusu bile mide bulandırıcı sanırım şekerim çıktı şimdi sonuç göstermek için bekliyorum,
Açken : 91
1.saat : 176
2.saat: 144
81-136-124 benımde bu sekıldeydı değerlerım , referans aralıgını bılmıyorum acıkcası kagıdında yazıyorum mu aralıklar ve bencede kötü

Merheba hanımlar hayırlı cumalar
dr giden arkadaşlardan güzel haberler alalım inşallah

benim kontrol gelecek hafta şeker yüklemeside

Gunaaydinn ❤❤ ben su an 50mg lik sekeri ictim bekliyorun :) 25+5iz 940g 32cm olmusuz ❤ kan vitamin idrar ve seker sonuclari o.sonraya cikicak insallah guzeldir. @Ytmz sen naptin canim gittin mi

hadi güzel haberlern ile gel canım. maşallah miniğine benim kontrol gelecek hafta özledim kuzuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…