2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

maşallah kuzuna canım ama drun söylelemesi ayrılma düşüncesini kötü süprizç olmuş inşallah şimdiki drundan memnun kalırsın

Hadi insallah sevindim senin adina iyi anlaşmaniza bu arada cati muaneleri olacak ilerleyen zamanlarda erkekten insan ister istemez çekiniyor hele birde kocan yanindayken hayirlisi boyleymis demekki hayirli olsun yeni doktorunuz

Hadi insallah sevindim senin adina iyi anlaşmaniza bu arada cati muaneleri olacak ilerleyen zamanlarda erkekten insan ister istemez çekiniyor hele birde kocan yanindayken hayirlisi boyleymis demekki hayirli olsun yeni doktorunuz
ay amın ınsaallah bı sure bı sıkıntı cıkmazsa ınsallah rutın kontrol devam eder artık bu sekılde herhalde :)

KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ ALAYIM KIZLAR AYRICA LİSTEYE BAKMADAN YAZMAYIN KIZLAR ÇÜNKÜ BİLGİLERİ GÉÇÉRKEN ZAMANIMI ALIYOR LİSTEYE BİR BAKIN 1. SAYFADA CİNSİYETİ LİSTEYE YAZMADIKLARIM BENİ ETİKETLESIN LÜTFEN ONLARIDA GEÇEYİM İSİMLER BELLİ OLDUYSA ONLARIDA YAZIN KIZLAR...[/QUOTE]

Boyum 1.63 şu anki kilom 91.5 cinsiyeti kız ismi de kesin değil ama Allah nasip ederse Zeynep Melek düşünüyoruz şimdilik. @Ytmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…