2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bana doktorum bacak krampları, kalça ağrıları için magnimore diye bi magnezyum hapı verdi. Bundan kullanan var mı?

Ya canım bu grupta herkes çok fazla vitamin kullanıyor. Ben sadece kan ilacı ve iyot kullanıyorum lupus hastalığı içinde corasprin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Doktoruma sorduğumda bunlar yeter vitaminleri sağlıklı beslendiğin sürece sebze meyveden alırsın gerekli görmüyorum dedi. Beslenmene dikkat et dedi yeter. Şimdiye kadarsa gelişimi ile ilgili bir sıkıntı olmadı olağan şekilde ilerliyor hamileliğim.

allah şifa versin inşallah sağlıkla doğar

Muhtemel doğum tarihine göre 27+3 olman gerekmiyor mu yanlış mı hesapladım canım
evet senın dedıgın gıbı ama doktorda 28+3 gozukuyırdu son adet tarihi 30 mart ama yumurtlama nezaman belli olmadıgından doktorun dedıgınınbaz aldım kendısı de 20 mart dıye degıstırdı

aslında cok degılmiş kılosu olmsı gereken yani :)bol sut içtim gecen hafta

@cnmsncnm doktorun ne olcagını soylemedı mı ne hyapılması gerektıgını falan ? Allah sifa versın ınsaAllah amııııın

Yıllardır böyle üşütmemiştim sanırım hele ilk gebeliğimde hiç hastalanmadım şu an kafamı kaldıramıyorum,okul ev bünyeme agır geldi galiba dudagım da uçuklamış kafam kazan gibi kimliğimi de kaybetmişiz doktor gerek olsa geldi mi üst üste geliyor

bedne 75 lık ıctım ısten ızın aldım o gunu mıdem cok kotu oldu cıkarttım bas agrısı cok yaptı ertesı gunu de etkıledı benı acıkcası , hadı ya sureklı deldiler mi bana dırek damar yolu taktılar ordan aldılar her saat başı cok sukur kı delınmedım sürekli bikez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…