2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ya size çok önemli bir şey soracağım. Göbek deliğim ağrıyor. Sanki göbek bağını içerden tutup çekiyor gibi hissediyorum. Canım çok acıyor (

Kızlar ya size çok önemli bir şey soracağım. Göbek deliğim ağrıyor. Sanki göbek bağını içerden tutup çekiyor gibi hissediyorum. Canım çok acıyor (
Aynı canım benim minnakın kafası orda o yüzden gerildiği için çok acıdığını düşünüyorum

Son düzenleme:
Benim de acıyor canım göbek deliğim

Bende de göbek deliği çevresinde ara ara batmalar oluyor doktorum normal dedi :/

Kizlarr artik kendimi cok agir hissediyorum. Hareket ederken falan yuruyen balon gibiyim. Cok fazla odemim oldu bu surecte ( cok su icmeme ve tuzlu seyler cok tuketmememe ragmen). Hep ayakta oldugum icin ayaklarim cok sisiyor. Ogretmenlikten dolayi. Ders programimi biraz esnek istedim sag olsunlar onu da yapmadilar. Sizde durumlar nasil?

Evde 3 yaşında kızım olduğu için hareketlerim hiç kısıtlanamadı kucağa almıyorum ama sürekli yere eğil doğrul yerde oturup oynama evde koşma dahil her türlü hareket var bebek hareket etmese hamile olduğumu unutacağım
bu kadar aktifliğe erken doğar mı diye düşünmeden edemiyorum

Benim de cocuklari olup da ikinciye hamile olan arkadaslarim var, gercekten sizin isiniz de cok zor. Biz ilk diye belki de yabanciyiz bu yasadiklarimiza.

Egilmek zor geliyor artik.hareketler kisitlandi .
Bende sisme olmadi henuz.calisiyorum masa basi bi iste..arada dolaniyorum.cok su iciyorum bende ondan sismedim.herhalde diye dusunuyodum ama alakasi yok sanirim

Egilmek zor geliyor artik.hareketler kisitlandi .
Bende sisme olmadi henuz.calisiyorum masa basi bi iste..arada dolaniyorum.cok su iciyorum bende ondan sismedim.herhalde diye dusunuyodum ama alakasi yok sanirim
Valla ben de anlamiyorum. Cok su iciyorum hep severim su icmeyi; ama gel gor ki ayaklar pert. Gun icinde pek uzatamadigim icinmis sanirim. Oturarak da ders anlatilmiyor cocuklara. Bakalim boyle gidecek herhalde.

Valla ben de anlamiyorum. Cok su iciyorum hep severim su icmeyi; ama gel gor ki ayaklar pert. Gun icinde pek uzatamadigim icinmis sanirim. Oturarak da ders anlatilmiyor cocuklara. Bakalim boyle gidecek herhalde.
Olabilir..banada cok.oturma diyolar.bende anlamadim... ama normal sanirim.ablam bugun dedi ben 6. Ayda sismeye basladim.sende oldumu.diye ..mevzu gecti .
Meslegin geregi yapcak bisey yok su icmeye devam :)

Ben de çok su içiyorum, tuzu da az yiyorum ama ödem çok oluyor. İşten döndüğümde bacaklarım bileklerim fos fos şişiyor. Kollarımda da var ve maalesef ödemden dolayı sinirler sıkıştığından karpal tunel oluşmuş. Kapının kolunu tutup çeviremiyorum o derece acıyor çok. Tırnaklarımı bile kesecek kadar güç yok bileklerimde eşim kesiyor tırnaklarımı. Atel kullanman lazım dedi doktor. Maalesef bir çözümü yokmuş. 40 ın çıkınca yavaş yavaş biter ödemin dedi doktor. Dayanacağız artık

Bugün kontrolümüz vardı. 26+3 de 34 cm 995 gr olmuş miniğim Maşallah her şey çok iyi. Kalbine, kordon kan akışına, rahim ağzı uzunluğuna suyuna her şeyine baktı. Sorunumuz yok şükür Yanaklar dolmuş tam minnoş bebek olmuş bakın teyzeleri

oyy masallah ne tatliş gozunaydin canim benim 25+1 de 700 gr zayif mi acaba benimki oglumda 25 haftada 820 grdi

Kizlar merhaba, bir sorum olacak size. Doktora gittim son adet baslangicini sordu her doktor gibi 19 nisan dedim. Adet tarihin yanlis dedi ki degil kaydediyorum cunku. Bebek 23+5 teydi gittigimde. 22haftalik cikti. 400 gram dedi. Olcumden olcumede farkediyor ama moralim cok bozuldu. Normal mi yoksa sizinde basa bas mi gidiyor. Gelecek ay biraz daha buyudugunde bakacagim artik.

oyy masallah ne tatliş gozunaydin canim benim 25+1 de 700 gr zayif mi acaba benimki oglumda 25 haftada 820 grdi
Zayıf değil bence canım. Neredeyse 10 gün sonraki ölçümü oluyor bu ve bu dönemde hızlı kilo alıyorlar. Bence normal. Sağlıcakla gelsin kuzularımız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…