2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de cocuklari olup da ikinciye hamile olan arkadaslarim var, gercekten sizin isiniz de cok zor. Biz ilk diye belki de yabanciyiz bu yasadiklarimiza.
2. gebelik ilkinden çok farklı ben şu an başıma geleceklerden haberdar sabırla bebeği bekliyorum: )
Benim için daha normal bir süreç ilkinde heyecanın şekli çok farklı oluyor
Temizlik yapmam mesela yapanlara da yalan yok kızıyorum ama kızımı parka götürme ve ilgilenme olayından kısamam:)

Bence hiç takılma. Son adet tarihini erken veya geç döllenmeye göre değiştirebiliyor doktorlar. Benimkini de 1 hafta öne almıştı mesela doktorum. Çok da önemli değil hiç canını sıkma

Bu arada doktoruma sırt üstü yatma meselesini de sordum. Normalde de yan yatarak uyuyabilen biri değildim hamilelikte kollarım bileklerim ağrıdığı için yan yatmak daha da işkence oldu. Aslında en rahat hep yüzüstü uyurdum ama o da mümkün değil. 3-4 tane yastıkla baş ve sırt kısmını yükselterek uyuyabilisin dedi. Yan yatmakta zorlananlar deneyebilir

Kızlar ya size çok önemli bir şey soracağım. Göbek deliğim ağrıyor. Sanki göbek bağını içerden tutup çekiyor gibi hissediyorum. Canım çok acıyor (
Korkma canım benim oyleydim bebek baskı yapıyormuş gobege.o yüzden oluyorumus doktorum söyledi

O bende de var maalesef az saat aldım ayarlasinlar diye programı ama berbat yapmışlar Allah sorsun diyorum istediklerine istediği gibi yapıyorlar .

Bana da reflü yastiginı önerdi. Rahat edersin diyor . Hiç sanmıyorum ama bakıyım bi

Ay masallah cok net cikmis yuzu. Bizimkini her gittiğimizde yakalamaya çalışıyor doktorumuz ama hep korkunc surat cikiyor bizim oglan net goruntu elde edemedik.

Kızlar ya size çok önemli bir şey soracağım. Göbek deliğim ağrıyor. Sanki göbek bağını içerden tutup çekiyor gibi hissediyorum. Canım çok acıyor (
Gobek deligimiz gerildigi icin herhalde. Gobek deligim kuculuyor benim de gittikce. Ara ara sizi oluyor bnm de

Ay masallah cok net cikmis yuzu. Bizimkini her gittiğimizde yakalamaya çalışıyor doktorumuz ama hep korkunc surat cikiyor bizim oglan net goruntu elde edemedik.
Sorma bizimki de çok çirkin çıktıgoren çok çirkin diyor
@zet123 maşallah yavrun tatlı çıkmış annesj

Tipsiz oglum diye sevicem artik eski doktorum karin yagin fazla diye net goruntu alamayabiliriz demisti bilmiyorum artik ilgisi var mi.
Bana da burnu çok büyük gelmişti doktora çok mi büyük burnu demiştim böyle çıkar demişti ultrasonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…